Μηπως επειδη δεν ζουμε στο μπρονξ; ή στο κουινς; ή σε καποιο κωλοχωρι της μικροαστικης αμερικης; ή μηπως ταυτιζομαστε περισσοτερο με τα δικα μας χουγια και κρυοκωλα αστεια; ή μηπως απλα ετσι.
Printable View
Μηπως επειδη δεν ζουμε στο μπρονξ; ή στο κουινς; ή σε καποιο κωλοχωρι της μικροαστικης αμερικης; ή μηπως ταυτιζομαστε περισσοτερο με τα δικα μας χουγια και κρυοκωλα αστεια; ή μηπως απλα ετσι.
μια χαρα γαμησε.
μια άλλη γνώμη, εντελώς μίζερα θα έλεγα πως είναι αυτά που λες περί δεύτερης σκέψης και ό,τι καλύτερου θα δεις στην ελληνική τηλεόραση, λες και έχει τόσο δύσκολο ποιοτικό ανταγωνισμό! Λες και κάποιος σοβαρός θα ψαρώσει με Πάνο Μουζουράκη σε νεοελληνικό ξαναζέσταμα μερικών πραγμάτων που ακόμα και τα ορίτζιναλ έχουν κουραστεί. Θα κάνουν τώρα και ελληνικό My Name is Earl με Χαραλαμπόπουλο ως Έρλ, είχαν κάνει και το Coupling παλιά, στις συγκλονιστικές επιτυχίες των εκατοντάδων χιλιάδων τηλεορασόπληκτων που αντί να την κλείσουν τη γαμημένη, ψάχνουν το καλύτερο σκατό μέσα στον κουβά.
δεν είμαι εγώ μίζερος που δεν μου αρέσει μια μαλακία και μισή, να ανακαλέσεις
Χαχα...ενταξει το ισοπεδωσες... Παρεπιπτοντως να μην κατηγορουμαι ως υποστηρικτης της Ελληνικης τηλεορασης. Δεν εχω δει παρα πεντε ουτε σφηνακια. Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω καν τι ειναι... Απο κει και περα ομως μια νεα προσπαθεια εστω χαμηλου επιπεδου που ξεπερναει λιγο το μηδεν δεν ειναι κακο να μην την θαψουμε εξ αρχης.
χίλια συγνώμη αλλά το βλέπω συνέχεια από διάφορους.. παρεΜΠΙπτόντως είναι [μία από τις δύο λέξεις που ξέρω σωστά]
Sorry. βιασυνη.σχωρνα με.
o Μουζουρακης δεν εχει ασχημη φωνη , αλλα ο ιδιος νομιζει μαλλον οτι ειναι κατι μεταξυ Μορισον και Σινατρα , το ανιμεισιον παντως μια που το ξανατσεκαρα δεν ειναι κακο , ο σκελετος ειναι αντιγραφη απο ενα καρτουν αλλα δεν θυμαμαι ποιο.
Αν και δεν είπα κάποιον μίζερο, αλλά ότι μιζεριάζει γκρινιάζοντας όλη την ώρα, ανακαλώ γιατί σας γράφω στα παπάρια μου και δεν έχω όρεξη να αρχίσουν να γράφονται κατεβατά και να μου εξηγείτε την έλλειψη ποιότητας της ελληνικής τιβί. Μη βλέπετε τη μαλακία και μισή.
Τώρα, όσον αφορά τη παράγραφο που κάθησες και έγραψες με τέχνη μπόλικη, δε νομίζω ότι έχει καμία απολύτως σχέση με ότι έχει γραφτεί μέχρι τώρα. Παρ' όλα αυτά συγχαρήτήρια που ασχολήθηκες.
Μένα πάντως με αρέσει το ένα επεισόδιο που έχω δει μέχρι στιγμής. Στα αρχίδια σας, αλλά με αρέσει.
Εντιτ: Όποιος είναι σοβαρός λοιπόν ας μη το βλέπει. Εγώ δεν είμαι πάντως.
δεν ξεπέρασε καν το μηδέν, γενικά, κλασική ελληνική σαπίλα :)
με τις υγείες σου, ατομσμάσερ.
Το βλεπεις μισοαδειο...ή μαλλον αδειο..το βλεπω μισογεματο..Οπως νομιζεις.
Το να κρίνεις εκ του ασφαλούς και να βρίσκεις μόνο αρνητικά στοιχεία είναι το πλέον εύκολο. Δεν είδα κάποιον να λέει ότι τρελάθηκε αλλά δεν είναι κακό να αναγνωρίζουμε μερικά θετικά στοιχεία σε μια κίνηση. Στην τελική όπως ειπώθηκε και στην προηγούμενη σελίδα, αφού ο ποιοτικός ανταγωνισμός είναι τόσο χαμηλού επιπέδου, πάρτε μια κάμερα ή ένα πινέλο ή τελωσπάντων ανοίχτε ένα blog και δείχτε μας πόσο εύκολο είναι να κάνεις γαμάτα αστεία.
Προσωπικά δεν πάω μια τον μουζουράκη και όταν τον ακούω στη μεταγλώτιση ξενερώνω, επίσης πολύ πιθανό να μη δω κανένα άλλο επεισόδιο. Όμως επειδή για να μη βγαίνουν πιά ΟΙ γαμάτες σειρές κάποιος λόγος θα υπάρχει και επειδή...
...οι χιλιάδες τηλεορασόπληκτοι δεν πρόκειται να την κλείσουν, μέσα σε αυτά που δείχνει η τιβί είναι καλό να υπάρχει και κάτι τέτοιο.
Καλό δεν το λές,αδιάφορο και σε βάθος χρόνου κουραστικό ίσως.
Αφού σε 2-3 μήνες θα είναι η καλτ επιλογή του αλήτη κακούλη 'βλέπω southpark κάνα χρόνο' 16χρονου καθυστέρα και το ξέρετε,αρα πούτσα και σνομπαρία απο τώρα.
Τα ίδια ακούγονταν για ποιοτικές αλλαγές/στροφές στην αρχιδάτη τηλεόραση και λοιπές γραφικότητες με το Ράδιο Αρβύλα και είδατε που κατέληξε.
Να μου πείς αυτό δεν είναι show,αλλά animated σειρά αλλά δεν ξέρω,κρίνοντας απο τα scrips τα ίδια αντιλουλζ ελληναράδικα σκατά είναι.