pm μέχρι να έρθει από venerate plz...
Printable View
pm μέχρι να έρθει από venerate plz...
εγω το βρηκα νεφιλιμ και θα το παρω αυριο!
ένα συνδεσμίτη για το αλμπουμ κι εδώ περικαλώ.
pink @krux
στειλτε καποιος ενα λινκ απο δω, ετσι κι αλλιως θα το παρω, αλλα θα βαριεμαι να ριπαρω!
αλλο ενα λινκ εδω!
btw ποοοολυ καλοί κ από κοντά στην νέα μάκρη!
apsogo!
Με τις ακροάσεις το γουστάρω όλο και πιο πολύ. DOOM και ΟΓΚΟΣ ρε μουνιά! Αλλα με το συμπάθειο τις επιρροές απο Primordial που ακριβώς τις ακούσατε;
ΠΜ και δω πορ φαβόρ.
To tsimphsa apo to live sth nea makrh. Einai epos. Afhste tis download flwries kai agoraste to.
Tyler, έχει πράγματι Primordial. Κυρίως στον τραγουδιστικό μαυρομεταλλικό τομέα. Οι Primordial είναι μία αξιολογότατη μπάντα που έχει πολλές περιόδους/ύφη/απόψεις για τον black metal ήχο. Ο ήχος τους είναι ιδιαίτερος και εκφάνσεις αυτού μπορούν να εντοπισθούν, πράγματι, στο Agnes Vein full-length.
Εν ολίγοις, μην πέφτεις στην παγίδα του ότι πρέπει κανείς να κλέψει τα "φερετροπλοία" για να έχει επιρροές από τους Ιρλανδούς. Όλα αυτά τα στερεότυπα απαρτίζουν το "metal του Περβανίδη".
χθες στο μετρόπολις το είχε κανονικά.
Sth xeiroterh dokimases na epikoinwnhseis na sto steiloun me antikatabolh or something?Sto site ths venerate isws?
Ακολουθεί πόστ κάνω την τρίχα - τριχιά γιατί βαριέμαι:
Χαχα πρώτα απ' όλα, βλέπω έχεις σχηματίσει πολύ ωραία εικόνα για το πόσο "αυτόνομο" και ευρύ μπορεί να είναι το μουσικό μου κριτήριο :P
Επίσης πίστεψέ με ξέρω τι εννοούμε λέγοντας "μουσική επηρροή" (lol του πούστη πια...), και τους Primordial δεν τους ξέρω απο την εποχή των "φερετρόπλοιων"... :P :P
Προσωπικά, αυτό που ακούω σε αυτό το δίσκο δεν μου θυμίζει Primordial, κι αν έχει εδώ και 'κεί κάποιες αφορμές για υποτιθέμενους Primordial συνειρμούς που λέει ο λόγος (πχ δες λίγο πριν και μετά το solo στο "Duality"), είναι τόσο διάσπαρτες που σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε για κύρια επηρροή απο Primordial στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα. Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει ακούσει μια απο τις δύο μπάντες και του προτείνεις σαν ενδεικτική της, την άλλη, μάλλον δίνεις ένα άστοχο -ηχητικά- "check also" (που αυτό κι αν είναι "χαμερισμός" :P ) Τώρα αν αυτό προκύπτει απο την προσφορά των εν λόγω Ιρλανδών στοn black/pagan ήχο, τότε πάσο. Οι Agnes είναι πολύ κοντά αισθητικά σε αυτό, λογικό είναι να περάσουν κι απο κει. Εν τέλει, νομίζω οτι με την ίδια τζούρα "επιρροής" και ρηβιού απο την Βασιλείου αντί του (θεού κατά τα άλλα) ιρλανδολάγνου Ζαγγογιάννη, στο χάμμερ Ιουλίου, αυτή τη στιγμή το ρεβιού του Krux μάλλον θα είχε στις επηρροές αντί των Primordial, πχ τους Agalloch....
Ρε τι σου κάνει τελικά ο Μπουμσόνγκ....εεε το χάμερ ήθελα να πω
Άσχετο, αλλά το ψήνω άσχημα για αγορά κι εγώ το συγκεκριμένο