απλα τσουρεκια με τον μπιελιτσα-τετοιο σηριαλ ουτε ο φωσκολος
οι αγγελοπουλοι κλασικα πραγματα
περιμενουν nba και αν στραβωσει το πραγμα θα τρεχουν τελ.στιγμη να κλεισουν οτι εχει απομεινει
Printable View
απλα τσουρεκια με τον μπιελιτσα-τετοιο σηριαλ ουτε ο φωσκολος
περιμενουν nba και αν στραβωσει το πραγμα θα τρεχουν τελ.στιγμη να κλεισουν οτι εχει απομεινει
san katoxo diarkeias ta teleytaia 3 xronia m'afhnete na pw th mlkia mou e.
loipon o sxortsianiths beltiw8hke ais8hta persy.exei ena pxiotiko tetarto.
s'ayto to tetarto 8a parei 4 foul twn apenanti pshlwne kapxoia rebound kai
8a balei kamnia 10ria pontakia.8a pasarei (sxetika kala) sto double team sto 3ponto kai mnia xara.mhn lete pipes loipon oti den tone 8eloume klp.
kalos einai an den 8ysiastei o saras.an den katsei 8a antimetwpistei opws o papanikolaou.kai an paei xeirotera 8a tou petame sakoules (sklabenith), sandwich, kai bonus pitogyra.
den katalabainw giati den agapate thn aplh, agnh diaskedah.
to poly poly na ton kanoume cheerleader kai na ton dysoume elefandaki.
eiste xenerwtoi 8arrw.
Ναι, το θέμα είναι ότι με κλεισμένο πλέον Μάριτς ο Παναθηναικός έχει ήδη 3 σέντερ και 3 4άρια. Αν πάρει και Σκορτσιανίτη θα αναγκαστεί είτε να αφήνει Βουγιούκα εκτός 12αδας (δύσκολο, υποθέτω για να υπογράφει θα του 'χουν υποσχεθεί κάποιο χρόνο συμμετοχής) είτε να κατεβάζει 7 ψηλούς σε κάθε ματς που δεν το 'χει κάνει ποτέ. Αν τελικά γίνει υποθέτω θα 'ναι λόγω της αλλαγής του τριπόντου κλπ, θα φορτώσει τη ρακέτα και στην περιφέρεια θα 'χει μόνο σουτέρ και για άμυνα.
Εγώ συνεχίζω να λέω ότι πλέον το θέμα του Ζοτς είναι ο άσσος. Είμαστε με 2 παίχτες μείον. Και ο Μακάλεμπ π.χ. υπέγραψε λέει Σιένα ως αντι Μακινταιρ. Μήπως αλλάζει φιλοσοφία ο Ζοτς και από καθαρά περιεφεριακή ομάδα (ίσως και λόγω νέων κανονισμών δλδ 6.75 τρόποντο) πάει να το γυρίσει σε ομάδα με έμφαση στην φροντ λαιν; Δηλαδή και ο χοντρός μέσα; Και ουσιαστικός μπόμπερ μόνο ο Ντρου;
Δημήτρης Βεργίνης
Δημήτρης Διαμαντίδης
Νίκ Καλάθης
Σάτο
Καϊμακόγλου
Ντρού Νίκολας
Μάριτς
Στράτος Περπέρογλου
Μιλένκο Τέπιτς
Σκορτσιανίτηs*
Γιώργος Μπόγρης
Κώστας Τσαρτσαρής
Αντώνης Φώτσης
Βουγιούκαs
Μάικ Μπατίστ
Γκεόργι Σερμαντίνι
16 paixtai.ek twn opoiwn berginhs gelaei o kozmos,bogrhs GTP KABALA,sermantini daneikos mpas kai den ginei sakota.mas menoun 13.
makari na meinei kai o saras.as palepsoun na mpoun sthn 12da.
na doume posa @@ exoun tepic,kala8hs,vuyukas,kaimakoglou klp.
den einai kako na exeis 14 paixtai.persy mas xadakwsan oi ligoi.
epanalambanw ennoeitai oti an ti8etai 8ema saras h xondros.protimaw saras.
1)saras,mhtsos,(nik kala8hs)
2)nicholas,tepic
3)perp.,sato,(kai/lou)
4)fotsis,batiste,tsartsa.
5)maric,xondros,(vuyukas).
aytia.
Ενώ ο Τέπιc είναι μπόμπερ.
o tepic den exei paixei tpt.
"kanonika" to exei to 3ponto.an synexisei etsi 8a gyrisei me to kalo opws o kecman.
O Καλάθης στο κολλεγιακό είχε όντως καλό σουτ, στην Ευρώπη δεν το 'χει δείξει προς το παρόν. Του Τέπιτς το θέμα είναι ψυχολογικό, αλλά όπως και να 'χει για άσσος (υποθέτω εκεί θα παίξει φέτος, με Καλάθη, Διαμαντίδη αφού ο Σάτο είναι τριάρι) δεν είναι κάτι το τρομερό το σουτ του. Ο Καιμακόγλου είναι καθαρά 4αρι και εκεί θα παίζει, ειδικά αν ο Τσαρτσαρής έχει τραυματισμούς πάλι. Όπως είναι το ρόστερ χρειάζεται οπωσδήποτε κάποιον που να παίζει 1 και 2. Σάρας για μένα πλέον δεν κάνει, αλλά προτιμότερος από το να μην πάρει κανέναν σίγουρα.
IMO o saras einai ayto pou exei graftei parapanw gia to xondro.5-10 lepta.
bebaia apo olous aytoys an hmoun proponhtaras(pou eytyxws den eimai)
mono se ayton 8a edina th mpala gia to teleytaio sout.
Εγώ θέλω να μην πάρει τον Σοφο (χοντρό δεν έχω δικαίωμα να τον πω από τα 120 κιλά μου).
Τα sites, οι φυλλάδες και τα οπαδικά fora λένε ότι πρέπει να πάρει ένα 2ρι με καταπληκτικό σουτ και φοβερό drive, να παίζει τέλεια το Pick 'n' roll, να πασάρει σα τον Magic Johnson και να παίζει άμυνα σεμιναρίου.... Υπάρχει αυτός ο παίχτης? Ούτε καν Ντράζεν Πέτροβιτς και Γκάλης δεν τα είχαν όλα αυτά...
Ο Ζοτς φέτος πάει ν΄αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας λόγω των αλλαγών (τρίποντο), φυγής Σπανούλη - Πέκοβιτς (καί κατά πάσα πιθανότητα Σάρας, αν κι εγώ τον θέλω λόγω σουτ/πάσας και χαρακτήρα) και επειδή παίζαμε αρκετά χρόνια με το ίδιο στυλ και συστήματα και μας είχαν μάθει...
Τί παίχτη θα πάρει (και αν), δεν έχω ιδέα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στον Ζέλικο. Τα περί Ρούντι είναι νομίζω όνειρα οπαδών και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Τουλάχιστον σε σας κάτι κινείται. Εμείς νέκρα, χτες έγραφαν για ΠΡΙΝΤΕΖΗ.
Απάντησε ο gg πιο πάνω:
Quote:
lene oti paei decolo tis valenthia o pao...akoma k o manager tou paixti milise oti exei eukairia zwis o paixtis tou!
kalos paixtis...kalos paser'kai sto 1on1 alla sto sout thelei douleia!
mas eixe valei to buzzer beater me tin ethniki gallias to perasmeno kalokairi an thumaste
verginis einai adikimenos e...otan epaize me paok itan polu kalos...den kanei gia pao alla eipame..
daneikos na paiksei kapou opws k bogris..
tha kanei to mpam k o gavros kapoia stigmi..
Παιχτούρα ο Ντε Κολό. Εγώ δεν τον ήξερα, και γενικά δε σκαμπάζω από Ευρώπη, τον είδα σε ένα βιντεάκι και έπαθα πλάκα.