Έπρεπε να το παλέψει περισσότερο :evil:
Έπρεπε να το παλέψει περισσότερο :evil:
δε νομίζω να έχει παρατήσει τα όπλα αλλά εδώ δεν του δίνουν άλλα κ άλλα θα του δώσουν ρεπό. τέσπα. εδώ ήμεθα κ πάτρα θα ήμεθα από πουρνό για άναμα φωτιάς κ ψησίματα κ ούζα με λοκασταίους κ μεθυσμένα με ντάλα ήλιους κ κ κ... γκουντ τάημς
Ο λαος θέλει σαντχους λέμε.
Στην πραγματικότητα κανένα απο τα δύο.. Απλώς πηγαίνεις δυτικά. Αλλα τι να πεις? "Ψήνει πολύ. Μάλλον θα'ρθω δυτικά"? Γκει.
τα χω ακουσει και τα δυο , αλλα λογω του οτι πας απο κορινθο για καθοδο μου φαινεται , θα το ψηνα και γω αμα επαιζε αμαξ και κανα σπιτι . σπιτι παιζει αλλα παιζει και ισοβια μετα.
Swollen de gerasame akoma...rockentroll pes tou thoma! akoma pistevw se sas ! :P
Episimo anama thrakas apofasistike stis dwdeka ews mia to mesimeri,opote opios prolavei ... ton kyrio eide! (simantiki ypenthiminsi refene se fai k varia ksidia...kati spitikes pites pou legame)
Sta tou live twra :
Episimws xtes apovradis , epikirwthike sxedon i summetoxi sto kontserto twn :
Tenderness Of Wolves
www.myspace.com/tendernessofwolvesband
opote sindiasmeno me tin elpida tou na paiksoun k sadhus....
i kavla klimakwnei se alla epipeda.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.
Ανεβαίνω 100%.
με μοιρογνωμόνια, διαβήτες και χαράκια στο χάρτη, η πάτρα είναι πιο βόρεια από αθήνα, άρα το σωστό είναι ανεβαίνουμε. βέβαια κεγώ από συνήθεια πολλές φορές λέω "κατεβαίνω". κλαιν.
στο θέμα μας, ψηθείτε οι κωλαθηναίοι, θα 'ναι τέλεια φάση. μπράβο και στα παιδιά που το τρέχουνε.
οπως εχει ψιλοαναφερθει περι του live, και copy paste απο το rocking...
το σκεπτικο εχει ως εξης: συναθροιση/μαζωξη οσων δε θα 'χουν φυγει καπακια μετα την εξεταστικη, απο τις μπαντες εδω ολοι σχεδον γνωστοι ειμαστε μεταξυ μας, θα φιλοξενησουμε και 2 μπαντες απο αθηνα, στησιμο απο μεσημερι (ο χωρος προσφερεται και για ηλιοθεραπεια), μετα ξεκιναει ψησιμο μεχρι να μη μεινει κοκκαλο - θα πηγαινει ακοπο μεχρι το βραδυ - (οι μπαντες κ οι πειναλες φιλοι αυτων θα εχουμε προμηθευτει ποσοτητες κρεατων κ μπυρας απο τα makro, οποιος θελει για ηθικους λογους ριχνει και κανα ψιλο στο κουτι γαστρεντερικης ενισχυσης) και παραλληλα soundcheck. γυρω στις 7 λεμε να ξεκινησουμε να παιζουμε καθ'οτι θα 'μαστε και πολλοι, να τελειωσουμε μια ανθρωπινη ωρα, μετα ισως παιχτει κανα τζαμαρισμα, κ στο τελος με μια υπερανθρωπη προσπαθεια, μπαντες, φιλοι, σκυλοι, οσοι αντεχουν τελος παντων, να μαζεψουμε τον εξοπλισμο και να τον βαλουμε διπλα, μεσα στο θεατρο, οσο περισσοτεροι τοσο πιο ευκολα και γρηγορα.
οι μερες ηδη μετρανε αντιστροφα...
αντρεα θελω την αφισα σε πανο ρε...πως θα γινει;
Θα γουστάρουμε!
xaxa ti pano mou les twra.....mou anoikse i oreksi m'auta ta makro....tha ginei makeleio!
extra kwloxarto tha xreiastei...apto polu makro vlepw kopidi trelo..
elate apo nwris gia stisimo e...oxi fai k stinoun oi malakes e
gamw! apo oti eida o kairos 9a gamaei to sabbato \m/
επειδής το σκέφτομαι να ανέβω (:grin:) κι εγώ από αθήνα, για πείτε οι πατρινοί, με κτελ/τρένο κι έτσι το'χουμε ή θα γυρίζω τη μισή πάτρα?