Παιδιά γράφτε όμως και καμία γνώμη, καμιά εντύπωση, κανένα κριτίκ, μη γίνεστε θύματα του καταναλωτισμού!!
Printable View
Παιδιά γράφτε όμως και καμία γνώμη, καμιά εντύπωση, κανένα κριτίκ, μη γίνεστε θύματα του καταναλωτισμού!!
γαματε και γαματε (που και να ακουγα και μπακμεταλς)
σας εβαλα εδω στο σιδεραδικο και ο αφεντικος εγκρινει
:headbang:άμα καταφέρουμε να φέρουμε τον μινμιν πίσω στα μέταλς τότε στο επόμενο δίσκο μόνο αρτπόπ και διασκευές ούλβερ σε διασκευές πρινς, τπτ άλλο!
χαχαχα...ελα ρε μαλακα ακομα κανω χεντμπανγκινγκ με πετσετα στο κεφαλι οταν ακουω Slayerς
Συμπαθέστατος δίσκος.:dfinger:
Φανταστικό riffing..
Aλλά θα επιμείνω στους Spectral Lore όσον αφορά τις προτιμήσεις μου σε δουλειές σου ;)
kana dyo tragoudia pou eixa akousei petaxta sto maispeis gia xari tou pthoggou de mou eixan kanei kamia entyposi. ti na po. mallon den eixa akousei prosextika. to kalytero metal pou exo akousei edo kai poly kairo. to album exei ta panta. kalous rotting christ, elliniko mplak (proto proto riff naer mataron!), laiko norvigiko, epikmetal, xevimetal, primordialismous, seminariakes kithares, apisteuta eustoxo drumming. oute miso simeio pio kato apo tin teleiotita me apokoryfoma ti diaskeui, gia tin opoia tha mporousa na grapso alles 25 grammes kai to crossing the rubicon pou einai miso primordial - miso doomsword (tou teleutaiou album). ta fonitika adikoun ligo to synoliko apotelesma omos. ksanaixografiste me alan leo ego.
p.s. : to asyllipto riff sto full of purity meta to kopsimo sti mesi eprepe na to kratiseis gia to epomeno spectral lore :!:
p.s. 2 : to dawn of battle mou thymizei kati poly entona alla den mporo na skefto ti. voithiste.
Ρε, είπαμε σχόλια αλλά όχι και έτσι, θα τα πάρουμε επάνω μας. Πινκ σε όλους, να :pink::pink::pink: Κρούξ εσένα καλά σε είχα κόψει ότι ναι μεν προγκρεσιβάς αλλά σου αρέσουν τα χιτάκια! Χιατάρι το dawn of battle θυμίζει εμπεριστατωμένα από 5-6 ισχυρές γνώμες Running Wild (μισή νότα δεν έχω ακούσει από αυτούς αλλά δε πειράζει) αλλά η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα σχετικά λιντάκια είναι παραλλαγές του Wasted Years ;p Για τον τίτλο δε λέω τπτ, το αφήνω στο Ραπ Αράια!
Αγάπησα το πιασάρικο ? Είμαι γεννημένος για τη Metal Blade o πούστης.
Ε, είναι λίγο χοροπηδηχτάδικο, δε μπορείς να το αρνηθείς! 8)
Κοίτα που θα ζητάμε και αυτόγραφα απο τον guitar hero phthoggon.
Το άκουσα και χτες 3-4 φορές και θα το ακούσω και σήμερα μάλλον και μετά θα βγάλω πόρισμα. Τι νιώθουν δηλαδή τα δικά μου αυτιά όταν σας ακούω πέραν της πρώτης εντύπωσης που είναι θετικότατη για το σύνολο του δίσκου. Θα έχεις νέα σύντομα.
τι γκιτάρ χίρο μωρέ προχτές έμαθα τι διαφορά έχει ένα χάμερ όν από ένα πουλ όφ :P εννοείται ριβιού με κωλοψήνει, χαμός και φλέιμ στο ριβιούζ σέξιον!
Και ο Kerry King με τον Jeff Hanneman άσχετοι ήταν με το αντικείμενο αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε στην πορεία να γράψουν το επιδραστικότερο μεταλλικό riff όλων των εποχώνε. 1:40
αχαχαχαχα λοιπόν αυτό όσο ότιναναι και να σου φαίνεται το έχουμε παίξει για να κλείσουμε λάιβ!! Εποχές που για να φανταστείς είχαμε βιολί στη μπάντα.
(Φυσικά και δεν έπαιξε και κατέβηκε κάτω)