Δεν ξέρω γενικά τι κάνανε τα προηγούμενα δύο. Εμένα μου άρεσαν. Ειδικά το this godless.
Printable View
εγω παλι πιστευω οτι τα τελευταια 3 ειναι απλα καλα και μονο για τους φανμποιδες!
σιγουρα δεν φτανουν τα παλια (πως φορες να εχει πει κανεις αυτη την ατακα...?!) αλλα ειναι αρκετα αξιοπρεπη και πορωτικα!!
Τι να σου πω, δεν ξέρω. Φανμποης τρελός δεν είμαι με νεβερμορ πάντως και το this godless ήταν το πρώτο που άκουσα από δαύτους. Δηλ κομμάτια όπως το sentient 6, born και sell my heart for stones δεν τα λες κομμάτια "απλά και μόνο για φανμποηδες". Γνώμη μου τέλος πάντων :)
1η ακροαση μετριο. καλυτερο απ τα 2 προηγουμενα που δεν ακουγονται ουτε με σφαιρες.
Μια χαρά είναι ο δίσκος, απλά θέλει λίγο άκουσμα.
ή καθόλου
Γιεπ, μέτριο ως κακό από μία πρώτη ακρόαση. Το ίδιο πρόβλημα με τα δύο προηγούμενα μάλλον, αδύναμο songwriting, και τα ριφ από την άλλη να παίρνουν όλο και περισσότερες νότες, λες και από ανασφάλεια. Παράλληλα, τυπικοί Meshuggισμοί μοντέρνου μέταλ (ενώ παλιά είχαν τόσο πιο ενδιαφέροντα όσο και δικά τους ρυθμικά στοιχεία) τα μισά lead είναι απαίσιες καρακίτς δισολίες που θυμίζουν arch enemy (βοήθεια παναγιά) κλισέ λυρισμός, βαρετός dane. Και η πλάκα είναι ότι επειδή είναι οι Nevermore, πάντα υπάρχει αρκετό περιεχόμενο και ενδιαφέροντα στοιχεία για τουλάχιστον 2-3 ακόμα ακροάσεις.
Το πρόβλημα είναι όμως ξαναλέω, όχι ότι οι Νevermore βγάζουν αδιάφορο δίσκο εν έτει 2010, άλλα ότι πολύς σοβαρός υποτίθεται κόσμος δεν έχει γνωρίσει καν τους καλούς Nevermore. O κόσμος δηλαδή που σκέφτεται "χαχαχ, ρε μλκ δηλαδή πες μου ότι τώρα ακούς μπάντα που έχει βγάλει εξώφυλλο το μέταλ χάμερ".
Φαντασιώνομαι pthoggon με μάσκα Dane και carheart να παλεύουν στις λάσπες γυμνοί..
Μούντζωσα εγώ κάρχαρτ, εντάξει! :)
Μια χαρά είναι το δισκάκι και προβλέπεται και grower. Τα 2 τελευταία μια χαρά γαμεύσανε (το ριμίξ Enemies εννοείται), το τελευταίο δε το βάζω και εύκολα πάνω από Dead Heart. Τα καλύτερα παραμένουν τα τρία πρώτα αλλά δεν έχουν βγάλει κακό δίσκο ακόμα παρόλη την προώθηση του Χάμερ(!). Seed Awakening είναι για ανακαίνιση ντουλάπας, άσχετο-σχετικό.
Μια χαρά ο δίσκος. Δεν ξέρω τι παραπάνω θα μπορούσαμε να αναμένουμε από δαύτους πλέον για να είμαι ειλικρινής. Το μόνο πραγματικά κακό στο άλμπουμ είναι απλά η επιβεβάιωση ότι ο Dane έχει πλέον απλά μια σωστή φωνή και τίποτα, μα τίποτα παραπάνω. Διπλά και τριπλά φωνητικά, χαμηλές κλίμακες γενικά, σχεδόν τίποτα ψηλό, προφανώς δεν το χει.
ε ναι αλλα πρεπει να δεχτουμε και την φυσιολογικη τριβη του χρονου ε!
δεν ειναι πια παιδαρελι στους sanctuary για να βγαζει τις τσιριδες που μας πορωναν!
ο φθογγον λεει για αλλη μια φορα καποια σωστα πραγματακια
να προσθεσω σε αυτα την γνωμη μου οτι ο Loomis επαναλαμβανεται αρκετα μετα το dead heart
βρισκω ομως τον warrel πολυ σωστο στις γραμμες του σε αυτον τον δισκο αν και δεν εχει τον κραχτη (βλ. ρεφραιν born)
ειναι γενικα ομως πολυ θετικος! απο εκει και περα ξαναλεω οτι σε κανα μηνακι θα τον αφησουμε στην ακρη του σκληρου μας δισκου να "σκωνιζεται"
και θα τον ακουμε μετα απο ακροασεις των προηγουμενων δισκων και ετσι για να θυμωμαστε και τα ωραια τραγουδακια που εβγαλαν το 2010!
αν θα του εβαζα βαθμο θα του εβαζα 6 χωρις φανμποισμο και 7 με φανμποισμο!
Πρέπει να είναι κάποιος αρκετά ΗΛΙΘΙΟΣ για να έχει τις απαιτήσεις του Dane τώρα με πριν 20 και βάλε χρόνια. Και όποιου Dane. Ακυρότατο το επιχείρημά σου.
Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ θέμα είναι ότι δεν φτάνει ούτε καν τα φωνητικά των δύο τελευταίων. Ακούγεται πιο συμβατικός και "normal" από οτιδήποτε.
@ clockwork το ποστ σου Η.??