Και στην τελική ναι ρε μπούστη μου μας λείπει.
Είναι κακό ?
Τώρα αν το βλέπεις οτι παπαγαλίζω τα κλισέ μαγκιά σου γούστο σου και καπέλο σου.
Εμένα σαν καλλιτέχνης και βάσει των ακουσμάτων που είχα απο παιδί, μου λείπει.
Σόρρυ κιόλας έτσι ?
Printable View
Και στην τελική ναι ρε μπούστη μου μας λείπει.
Είναι κακό ?
Τώρα αν το βλέπεις οτι παπαγαλίζω τα κλισέ μαγκιά σου γούστο σου και καπέλο σου.
Εμένα σαν καλλιτέχνης και βάσει των ακουσμάτων που είχα απο παιδί, μου λείπει.
Σόρρυ κιόλας έτσι ?
Quote:
Πλάκα-πλάκα, αυτός ο Shannon Hamm παίζει να'ναι ο μόνος που πέρασε από τους Death και δεν έκανε τίποτα μετά. Κρουξ, ξέρεις αν έπαιξε πουθενά αλλού μετά από αυτό το δίσκο?
Quote:
On October 1 2009 it was announced that Shannon Hamm had suffered a serious heart attack while at home and was hospitalized.
Did he drop any Control Denied loot?
Very wowbash :D
Ωραιος δισκος για μας που δεν γεννηθηκαμε φωστηρες.
χαχα, μαλάκα καρχαρτ ώρες ώρες έχεις πολύ γέλιο λέμε.
ζήτω το μέταλ χάμερ
Δε μου αρέσουν ούτε οι Death ούτε οι Control Denied αλλά μου λείπει ο Τσακ.
sound > fragile art me anesi
an de lan8anw ta fonitika itan na ta grapsei kai na ta kanei o dane, toutou dw tou tipou de mou kollisan kai isws 8a protimousa na tan pali me chuck sta fonitika a la sound to en logw.
Ολοι συμφωνούμε σε αυτό.
Απλά θαυμάζουμε τον καλλιτέχνη που ενω όρισε ένα ολόκληρο ιδίωμα μουσικής, κινήθηκε και σε διαφορετικά μονοπάτια απο την ανάγκη να "ξεσκάσει" δημιουργικά.
Και προκειμένου να κυκλοφορήσει κάτι τελείως μακριά απο τον ήχο και το στυλ των Death και να χαλάσει την σούπα, δημιούργησε το εν λόγω project.
Η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο για ένα τόσο δημιουργικό μυαλό να πεθαίνει απο καρκίνο στον εγκέφαλο.
album διαμαντι.
θυμαμαι μετα τον θανατο του τσακ,ακουγοταν πως το επομενο τους album(το οποιο ηταν ηδη ετοιμο) θα κυκλοφορουσε απο την μητερα του(ή κατι τετοιο)
τι απεγινε τελικα;
Τίποτα ακόμα.
Αν πεθάνει και η μητέρα του, την κάτσαμε την βάρκα όμως. :fear:
entaksei to fragile art einai megalh latreia kai to 8ewrw terastio disko.
bebaia oute gw eimai kanenas ypermaxos ths nuclear blast kai genika ena 70-80% tou back cataloge ths einai skoupidi, alla ektos tou Sound pou einai kalytero, brhka akoma ena ligo kalytero diskaki apto fragile:
http://www.metal-archives.com/images/8/9/2/0/89203.jpg
:razz:
Και έλεγα που είναι αυτή η ψυχή.
Μου έλειψες.:roll::roll::roll:
sou leipsa? mazoxismos ketsi.....:D
mh fovasai, edw trigyrw eimai kai tsekarw. apla krataw xamhlous tonous.....8-)
Όταν πέθανε ο Τσακ παίζαμε με Dragon djs στο Drum στην Πάτρα. Εκείνη τη μέρα παίζαμε και κάναμε αφιέρωμα στον Τσακ με εισαγωγή το voice of the soul. 150 άτομα να φωνάζουν το ονομά του ρυθμικά και στη συνέχεια να κοπανιούνται με τις κομματάρες του. Το λέω και ανατριχιάζω πραγματικά. Απίστευτη στιγμή, ότι καλύτερο έχω ζήσει στη μουσική που πολλοί λατρεύουμε εδώ μέσα, και που λάτρεψε και ο Τσακ.
Υ.Γ.1 ΜΕΤΑΛ γαμώ το μουνί, γιατί κάποιοι γουστάρουμε ακόμα να λεγόμαστε μεταλλάδες και ας μην είναι πολύ τρέντυ.
Υ.Γ.2 Γουστάρω χάμερ ρε μουνιά.