προτιμω τον ορο "mini-macho"~!!
Printable View
προτιμω τον ορο "mini-macho"~!!
παρενθεση:
που εχεις φτασει στο red dwarf;
μπα, ουτε το ξεκινησα. μες στις επομενες μερες θα γινει και αυτο. ξαναρχισα να διαβαζω σαν μανιακος και ειμαι πολυ χαρουμενος =)
επισης, δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα απο 4η σαιζον και μετα θα πρεπει να εισαι συνεχως με το χερι στο πληκτρολογιο να συγχρονιζεις υποτιτλους. =/
ακομα κι ετσι ομως απολαυστικοτατο ειναι
είχα πάει αθήνα πριν κανά δίμηνο(τότε που έπαιξαν οι c.b.phoenix) και έκανα τη μαλακία και πήρα ταξί από το λιμάνι. μπαίνω μέσα ''παπάγου'' + τη διεύθυνση του λέω (έτσι μου είχαν πει έτσι είπα). "νταξεί θα το βρούμε" μου κάνει.
νύχτα τέσσερις και κάτι μπήκα στο ταξί, είχε ξημερώσει για τα καλά όταν έφτασα εκεί που ήθελα. ο τύπος (πειραιώτης,κλασικός ταρίφας) με έκανε βόλτες, κανονικά.
εδώ να σημειώσω πως εγώ από αθήνα τίποτα, δεν έχω ιδέα. ο προσανατολισμός γινόταν μέσω τηλεφώνου με αυτόν που θα πήγαινα να μείνω.
αρχικά, κάτι παπάγου-διεύθυνση κατάλαβε αυτός, κάτι παπάγου-περιοχή ήθελα έγω. (ή το αντίθετο; )
τελοσαπάντων μπέρδεμα, καμία σχέση με εκεί που με πήγαμε και φάγαμε μια ώρα να ψάχνουμε στενά.
να παίρνω τηλέφωνα κάθε 5 λεπτά για διευκρινίσεις να του λέω και αυτός να κάνει το κινέζο.
σε μια φάση όταν είχα φρικάρει πια του λεω να με πάρει στο πολυτεχνείο και μετά θα έβλεπα.
με κοιτάει λες και του είπα στον Άρη και απαντάει "σε ποιο πολυτεχνείο?"
ε, εκεί συνειδητοποίησα πως έχω να κάνω με ταρίφα και πως ο τύπος με δούλευε κανονικότατα.
τελικά, όσο πλήρωσα για να έρθω με το πλοίο άθενς πλήρωσα και για πειραιά-κέντρο.
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ!
αφού είχε και 'νεύρα' επειδή δεν του εξηγούσαμε σωστά που θέλαμε. τι να πεις , άυπνος εγώ εντωμεταξύ όλο το βράδυ να κάθομαι να εξηγώ, άσε.
τουλάχιστον, αξιζε η συναυλία και με το παραπάνω :)
πινκ και για το αβαταρ :
Μακράν η πιο σιχαμένη φάρα. Πάντα λέω από μέσα μου ότι δεν είμαι εγώ γύφτος που του ζητάω τα ρέστα ακριβώς αλλά αυτός που κάνει τον κινέζο και βουτάει πενταροδεκάρες και βαδίζω χωρίς ενοχές.
Επίσης θάνατος στα μουνόπανα που κάνουν κύκλους
Πάντως αυτό με τη διπλή ταρίφα έχει όντως παραγίνει, μέχρι πρότινως έδινα 3,50 ευρώ από κέντρο Πειραιά μέχρι σπίτι, τώρα πάνω από 4,50!
Εκμεταλλεύονται τις ανύπαρκτες συγκοινωνίες τα καθίκια.
Να μιλήσει κι ο Taksitzhs.
Βασικά αυτό που λέμε γαμώ το χριστό να γίνει επιτέλους.
Ένα γαμημένο 608 από Πανεπιστήμιο στις 1 κι άλλο ένα στις 2. Μόνο Παρασκευή Σάββατο γαμώ την κωλοφάρα τους
A ναι; Εμείς του λιμανιού τίποτα;
Αυτοί είστε οι Αθηναίοι.
ε κατσε τώρα κι εσύ, πόσο πιο αλλού να πάνε;
Γι'αυτό δεν πίνουμε, για να μπορούμε να πάρουμε το μεταφορικό μας μέσο. Και αν δεν έχουμε μεταφορικό μέσο, πίνουμε τόσο, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε με το πόδι. Αμέ.
Προφανώς και το παράξενο θα ήταν να μη συνέβαινε. Στο 99,999% των περιπτώσεων πάντα αυτό γίνεται.
Και πάω που λες να πάρω ταξί στη Θεσσαλονίκη, 2 φορές μάλιστα, και μου έδωσαν ρέστα μέχρι και το 10λεπτο. Ακριβώς ότι έγραψε δηλαδή. Σύμπτωσις ή έτσι έχει εκεί πάνω;