θα μπορούσαν να γίνουν 2 , σαν επαναληπτικός , και μετά όποια είχε τους περισσότερους να κέρδιζε , και να λέγαμε " Ο λαός μίλησε"
και μετά να δω εγώ εξώφυλλα από Derby + Πρωταθλητή (η score έχει άλλες δουλειές)
Printable View
θα μπορούσαν να γίνουν 2 , σαν επαναληπτικός , και μετά όποια είχε τους περισσότερους να κέρδιζε , και να λέγαμε " Ο λαός μίλησε"
και μετά να δω εγώ εξώφυλλα από Derby + Πρωταθλητή (η score έχει άλλες δουλειές)
οι μπλόγκερς τι λένε για όλαυτά;
Ε γνωστά καραγκιοζιλίκια της ανανεωτικής πτέρυγας. Μη νομίζετε ότι έχει κάποια ουσία η πρόταση, ξέρουν καλά ότι δε θα συμφωνήσουν οι υπόλοιποι του σύριζα σε τέτοια γελοιότητα, η πρόταση (η οποία έγινε πρώτα από την τηλεόραση και μετά εσωτερικά στο συνασπισμό) είναι για λόγους εντυπώσεων και εσωκομματικής πίεσης.
Δραγον ας το θέσω ως εξής, αν γινόσαντε μια τέτοια πρωτοβουλία απο κόσμο της αριστεράς θα συμμετείχες; Αν όχι, γιατί;
Ειμαι κατα των πορειων αλλα θα συμμετειχα μονο για να δω τον ικονοκλαστ μπατσο.
Να δεις τον ικονοκλαστ μπάτσο;
the worst fascist is the antifascist y'all
εχ, δε συνηθίζω να απαντάω με λινκς αλλά επειδή θέλω να πάω να δω κανα ταινιάκι πάρε αυτό σα βάση και το συζητάμε αύριο
http://dosepasa.wordpress.com/2009/1...%CE%B1-%CF%84/
μια τετοια διαδηλωση(λολ) θα ηταν πιο αστεια και απο αυτη των μπλογκερς που μαζευτηκανε αυγουστο μερα μεσημερι με μαυρα στο συνταγμα και ανα 5λεπτο ριχνανε μουτζες στη βουλη
ενα μικρο λολ απο αυτο το λινκ:
http://dosepasa.files.wordpress.com/2009/10/afisa2.png
πολυ μεταμοντερνο, συνδικαλισμος μεσα στον συνδικαλισμο, εγκιβωτισμος φαση.
θελει να μου πει καποιος τι σημαινει οριζοντια δικτύωση;
Αμέ! Είναι να μην έχεις κεντρικά αντιπροσωπευτικά όργανα που αποφασίζουν ουσιαστικά για τα πάντα και στη βάση η αρμοδιότητά τους να είναι να κολλάνε αφίσες και να ψήνουν κόσμο για ψήφους. Οριζόντια δικτύωση είναι να μην υπάρχει "πυραμίδα", οι σοβαρές αποφάσεις να παίρνονται από όλους και να υπάρχουν απλώς συντονιστικά/εκτελεστικά όργανα (αναγκαίο κακό για πρακτικούς λόγους).
λολ, θελω να παρω ποπ κορν και να αραξω να βλεπω τον συριζα να τα περναει αυτα