-
Tσέκαρε το πρώτο ποστ για το τελευτάιο update. Αρκετά πράγματα είναι κρατημένα είδη και κανονίζω είδη για μερικά άλλα. Επίσης σε 2 βδομάδες περίπου θα μπορώ να προσθέσω αρκετά παλιά 7άρια. Ίσως θα ήταν καλύτερα να περίμενες μέχρι τότε για να σου στείλω την τελική λιστα, εκτός αν βλέπεις κάτι που σ'ενδιαφέρει πολύ oπότε μου λές.
Μ'ενδιαφέρουν αρκετά πράγματα! Αρκετά παλιά DM βινύλια, κάποια ΒΜ, NWOBHM(επανέκδοση του Black Night π.χ.), κλασσικά thrash(Sodom, Kretaor, Destruction, Exciter κλπ) και άπειρα ακόμη.
-
-
-
Έλα ρε συγκινήθηκα που μου θύμισες τη δισκάρα Sempiternal Deathreign
Ενδιαφέρομαι για τα
IMMOLATION - "Shadows in the Light" LP
MORBID SAINT - "Spectrum Of Death" LP (ειναι καλό? Δεν το έχω ακούσει)
Death courier και Rotting Christ - Dawn of the iconoclast τα έχεις? Τα θέλεις?
Επίσης γενικά ενδιαφέρομαι (το λέω παντού) για βινύλια το πρώτο Necrodeath και το πρώτο Satyricon - πείτε άμα κανένας τα έχει διπλά ή είναι τόσο μαλάκας που δεν ενδιαφέρεται
-
Ισχύει για Sempiternal! Δισκάρα! Τα πράγματα απ'το δεύτερο ποστ ήταν μια παλιά want list(πολλά απ'αυτά τα ψάχνω ακόμα). Μόνο τα του πρώτου ποστ παίζουν για ανταλλαγή!
Το Morbid Saint είναι κάτι παραπάνω απο θεικό. Κατέβασε το, αγόρασε το(πρόσφατη επανέκδοση σε CD-bootleg?), κάνε οτι είναι να κάνεις, απλά ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!!!
Το RC το βρήκα. Το Death Courier με ψήνει, αν και νομίζω οτι ο wom το ψάχνει πολύ περοσσότερο απο μένα γι'αυτό επικοινώνησε μαζί του.
-
-
-
-
-