Όχι, αλλά όταν λέω καλά δεν εννοώ αυτά των 35.
Printable View
αμ πόσα θες να κάνουν;
e vasika egw eimai uperikonopoihmenos.
35 gia akoustika gia mp3 pistevw einai kala lefta. na exeis kalh apokrish kai genika na efkaristiesai ton hxo
akg στο πλαίσιο? αυτά είναι
είναι σαν να ρωτάς γιατί οι φεράρι είναι πανάκριβες
γιατί είναι φεράρι..
το χτικιό θα μπορεί να μιξάρει άνετα μια ηχογράφηση μ'αυτές τις ψείρες ας πούμε :γουίνκγουίνκ:
Θέλω να κάνουν 15. Μάκσιμουμ. Δεν ξέρω αν ακριβότερο σημαίνει και καλύτερο, υποθέτω πως ναι, αλλά εγώ είμαι γαμώ με τα σόνυ που έχω τώρα, και έκαναν 10. Αν όμως δεν σας χαλάνε πάνω στον χρόνο, να το ξανασκεφτώ.
Ξέρωγω, 35 ευρώ για ψείρες, παίρνεις κανονικά μεγάλα και κάνεις τον φριστάηλερ. Για τον μπούτσο πχοιότητα, αλλά θα κάνεις το κομμάτι σου τουλάχιστον, τις ψείρες ποιος τις βλέπει.
Ψ: τα in ear που δοκίμασα, δεν ήταν του 10ευρου προφανώς.
θα σου πρότεινα
http://multirama.gr/products/product...6&catid=061300
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/P...Player-4GB.htm
http://www.multirama.gr/products/pro...1&catid=061300
έχουν διάφορες τεχνολόγιες ήχου (clear audio,full sound,bass boost :dfinger: etc), μνήμη στα 4gb (που είναι αρκετά για μουσική) και οι συγκεκριμένες εταιρίες είναι αξιόπιστες,πιστεύω.
Κ από ένα true geek:
Cowon i7 με 100$ στην amazon. 60(!) ώρες αυτονομία. Τέλος. Γιατί ποιο το νόημα να έχες έναν εμπιθρί που η μπαταρία κρατάει λιγότερο από τη μουσική;
Τώρα για ακουστικα, τα άλλα που είπαν τα παιδιά είναι καλά. Για τσι ματσωμένους μερακλήδες όμως, Bang & Olufsen Εντάξει, το να ζητάνε $200 για ακουστικά είναι εξωφρενικό. Αλλά είναι οι καλύτεροι!
και να βεβαιωθείς οτι μπορείς απλά να το συνδέσεις με usb στο πισί και να χώσεις μπ3 μέσα, γιατί μου λέγαν κάτι ιστορίες τρόμου πρόσφατα για μετατροπές και ειδικά προγράμματα και έφριξα.
Σωστός, ή τουλάχιστον βεβαιώσου ότι έχει ανοιχτό πρωτόκολλο επικοινωνίας (όπως τα Zen h to Cowon)
Λυπόμαστε οικτρά τον ψωνισμένο mac user που έδωσε ένα σκασμό λεφτά και δεν μπορεί να κάνει export τη βιβλιοθήκη απο το ipod στον υπολογιστή του! (Και πέρνει πούλο αν δε γουστάρει το itunes γιατί απλά είναι gtp)
Καταρχήν ΠΩΣ ΖΟΥΣΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ MP3?
Αδιανόητο.
Δευτερον
Στηρίζουμε sennheiser για ακουστικά.
Κατα τ'άλλα μην ξοδευτείς γενικά γιατί χαλάνε πολύ γρηγορα οι μαλακίες, δε μπα να πάρεις και το πιο κούλ και τρέντυ και πανάκριβο.
Πριν κάνα δεκαήμερο πήρα αυτό http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/P...-TS4GMP850.htm και παρόλο που αρχικά μου την έσπασε το μενού, μέχρι να βρώ τι παίζει με φακέλους κτλ, ο ήχος του αποδείχτηκε άψογος. Μόνο παράπονο η ένταση που στο φούλ δεν πιάνει αυτό που έπιανε το προηγούμενο (καλύτερα για τ'αυτία μου βεβαια..). Α και το ότι είμαι χαζή και δεν πρόσεξα πως το 8άρι (που'ναι και μαύρο!) έχει μόλις 3ευ παραπάνω..... :|
Το να χρειάζεσαι cracks / hacks ή 3rd party προγράμματα για να δουλέψεις το mp3player σου το βάζω στα αρνητικά. Έχω άδικο;
Στα αρνητικά βάζω το να χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα για να κατεβάσεις αυτόματα album-art για τη βιβλιοθήκη σου. Και βέβαια το αγαπημένο μου αρνητικό, είναι το "πού σκατά ειναι το now playing" tab; Επίσης, δε χρειάζομαι το Quicktime, ούτε το Apple Software Updater, ούτε το Safari που μου εμφανίζεται τσεκαρισμένο να το κατεβάσω αυτόματα, ούτε το iPhone configuration tool (ειδικά όταν ευτυχώς δεν έχω iPhone). Το τελευταίο πρόγραμμα που προσπάθησε να κάνει το δικό του βασίλειο στο PC μου ήταν το Realplayer, και τώρα το θυμάμαι μόνο εγώ!
Δες τι τώρα χρησιμοποιούνε τα μεγάλα παιδιά για να ακούνε μουσική:
amarok 2.2 sunjammer
Έντιτ
"Dynamic Playlists have the new possibility to use Biases based on Last.fm and Echo Nest. Don't know what to listen to? Let Amarok decide with the help of Last.fm and Echonest. "
Αυτό το κάνει το δικό σου;
Πέρα από Mac users, τι αυτισμός είναι αυτός με τα ipod, τα οποία συγχρονίζονται μόνο με μία βιβλιοθήκη και αν τα συνδέσεις σε άλλο PC όπου έχει κι εκεί itunes σβήνονται όλα τα περιεχόμενα του ipod ως συνέπεια του συγχρονισμού με τη νέα βιβλιοθηκη; Τράβαγα τα μαλλιά μου όταν το είδα αυτό (με μια μικρή-μικρή επιφυλαξούλα ότι είχα κάνει μαλακία, αλλά δε νομίζω).
Γι'αυτό, Creative foreva. Συμπληρώνω 3 χρόνια με το Zen Vision:M και είναι αθάνατο το άτιμο.