mono oti einai alterground. :-|
Printable View
:evil: το φελέκι μου μέσα
periodevoun me dalek pantos 8)
Μακάρι να το δουν ως μια ευκαιρία να διορθώσουν το κλίμα εναντίον τους.
ενα ωραιο σαπορτ θα κανει το live αυτο ακομα πιο ελκυστικο!!!!!!!
γιατί Κυριακή ρε μουνιά της λάσπης;
Δες ποστ καρχαρτ στο θρεντ, μάλλον γι'αυτό.
Κάπου θέλω να σας κράξω για συνωμοσιολογία αλλά μετά σκέφτομαι ότι παραείναι σύμπτωση την ίδια μέρα Melvins/Faust ρε πούστη.
Όπως και να 'χει, μαλακία.
καλά οι δουλείες με μπιάφρα είναι χαλαρά οβερ δε τοπ. γαμάτη μπάντα οι μελβινς και δεν με χαλάει η ''συνεργασία'' με big business αν και κάπου νιώθω ότι έχουν χάσει ορισμένα πράγματα απ'οταν ηχογραφούσαν στην καλιφορνέζικη boner. α και περίπτωση μπάντας που το πολυεθνικό τους ντεμπούτο σκίζει ότι βγήκε πριν και μετά. διασκευάζουν γιουθ οφ αμέρικα στα λαιβ τους; αν ναι εγώ πάνκη λέω να πάμε.
θεσσαλονίκή τπτ;
Φέρτε σαλονίκη λέμε.
ροντέο με κύτταρο είναι κοντά;
Ούτε 10 λεπτά με τα πόδια.
ξερεις ποσο στα αρχιδια μου γραφω τις διαφορες μπαντες που διασκευαζουν αγαπημενες μου μπαντες ε?
ουτε καν.με κανενα δεκαευρω θα πηγαινα να τους δω ετσι για το χαβαλε,αλλα να τραβηχτω αθηνα,να σκασω και ενα 30αρι,μονο για τους ιδιους τους wipers θα το εκανα.
για το ταγκ εχω να πω πως μαλλον ο ρεηζορ πιπωνει κανσερ. :pink:
ε καλά, περισσότερο κομμεντ στο πόσο γαμάει η διασκευή ήθελα να κάνω. νομίζω είναι στο electroretard που γουστάρεις, να με διορθώσουν οι έχοντες γνώση αν κάνω λάθος. κατα τ'αλλα με ενημέρωσε ένα πουλάκι ότι ειναι alterground καθότι δεν το είχα δει και τελικά αποσύρω το ενδιαφέρον μου σε περίπτωση που δεν έχουμε ανθρώπινη διοργανώτρια στην συμπρωτεύουσα.
έχω τα μρρ btw θα κανονιστεί η τράμπα την επόμενη βδομάδα αυτήν εδώ έτρεχα απο δω και απο κει!
όχι κι άσχημα ε.Quote:
Originally Posted by themelvins.net
sauce!:-o