Υπάρχουν macbook στη τιμή που θέλει; Αν ναι, και υποστηρίζουν Quarks κλπ τότε Macs είναι αρκετά καλά για δουλειά.
Printable View
Ε, ξερωγώ, δε βοηθάς τότε. Ειδικά για τέτοια προγράμματα δεν είναι μόνο η ισχύς το θέμα, είναι και το αν χρειάζεται λαπτοπ γι' αυτή τη δουλειά. Εγώ πχ δουλεύω ερασιτεχνικά γραφιστικά σε διάφορα προγράμματα της adobe και το αντίστοιχο του qxpress και πχ κάνω 5-6 δουλειές το μήνα μερικές ασπούμε απαιτητικές. Για τα γρήγορα δουλεύεις και στο λαπτοπ, για τα πιο βαρβάτα θεωρητικά δουλεύεις στο λαπτοπ αλλά σου βγαίνουν τα μάτια, προτιμώ να μην το κάνω. Με την ίδια λογική μπορείς ξερωγώ να κάνεις επεξεργασία εικόνας και σε ένα iphone, αν έχεις βίτσια. Η ισχύς πάλι που απαιτείται είναι ευθέως ανάλογη του πως και του πόσο δουλεύεις τα προγράμματα αυτά. Διαλέγεις και παίρνεις.
Xμμ καταλαβαίνω που το πας, κοίτα δε μιλάμε για γραφίστα, μιλάμε για δουλειά σε μια επαρχιώτική εφημερίδα να σου δώκω να καταλάβεις, στην οποία πεφτει και ένα μερίδιο δουλειάς περα από το αφεντικό και στο φιλαράκι μου.. Απλά αυτός θέλει να έχει και δουλειά σπίτι, και όχι να ξημεροβραδιάζεται στο γραφείο γράφοντας, ή ξέρω γω του έρχεται μια ιδέα ή θέλει να γράψει τσουπ ας πάω γραφείο.. Οπότε εξ΄ου και προέκυψε το θέμα λαπτοπ και όχι desktop (αν και εγώ είμαι υπέρ του desktop και ας κουβαλάει δουλειά με ένα usb και τέλος, αλλά γούστα είναι αυτά..)
Τώρα για Quark που λες δεν έχω καμία ιδέα πόσο βαρύ είναι, τι διάλο ποιότητα pc απαιτεί κλπ.. Πάντως η δουλειά ως τώρα, απ'όσο μου έχει πει δε γίνεται και σε θηρία πισιά, ίσα ίσα..
ψώνισε συνάδελφος από τον μόρτη και έμεινε ευχαριστημένος
http://www.e-laptops.gr/products.php?ctg=37
τι μακμπουκ ρε 600-800 λέει ο άνθρωπος.
:P
Ρε ακριβώς, όχι ΜacBook είπαμε, πολύ με άρεσε το TOSHIBA SATELLITE L500-128 που κάποιος πρότεινε στην προηγούμενη σελίδα, φοβερή τιμή και νομίζω μια χαρά! Για πείτε καμιά γνώμαη για δάυτο, πως σας φαίνεται;
TOSHIBA SATELLITE L500-128
Αυτό εδώ είναι τέλειο για τις ανάγκες του. Είναι και φορτωμένο με 4gb ram, θα τον βολέψει. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θέλει να αγοράσει Turbo-x.
Υπάρχει κι ο αντίστοιχος πρεσάριος λίγο ακριβότερος και με μικρότερο σκληρό. Καλό και το τοσίμπα από πάνω αλλά για λαπτοπ θα προτιμούσα κάποιο με nvidia vga.
όχι turbo-x, μακριά.
Για αυτό τι έχετε να πείτε; Κάργα φτηνό από Crazy Sundays e-shop.. O επεξεργαστής το ότι είναι CELERON μας πειράζει πολύ;
BUMP!
Μιας και δεν έχει γίνει ακόμη κίνηση αγοράς, πείτε λίγο γνώμες γιαυτό
Θενκσ
sto e shop se polles markes exei egiisi 2 etwn amesis antikatastasis
molis tsibisa ena hp probook 630 e...mia xara me 17 ara othoni alla akreta slim !
Bump εγώ τώρα (ελπίζω να το πήρε ο φίλος σου για να συνεχίσουμε με μένα!).
Πείτε περισσότερα για τα mac books, δεν έχω ιδέα από λαπιτόπς και θέλω ν'αγοράσω ένα άμεσα. Θα βλέπω κι εγώ ταινίες και θ'ακούω μουσική και θα μπαίνω και στο er και στο #dfghfdh μου. Μπορεί να γαμάω κιόλας μ'αυτό γι'αυτό δεν θέλω extra slim, help!
http://www.e-laptops.gr/
ο ποιο φτηνός στην Ελλάδα. (για μακ λέμε ε!)
μην παρεις mac.
αν δεν το χρειαζεσαι για κατι συγκεκριμενο και δεν εχεις ορεξη να μαθεις τα βασικα απο την αρχη και αναποδα μεινε στα windows.
αν δεν το πληρώσεις εσύ, τότε πάρε μακ