βγήκε το κανονικό επεισόδιο ε
Printable View
βγήκε το κανονικό επεισόδιο ε
και το φιναλε ηταν το κερασακι στη τουρτα
λοιπον αν η σειρα παει για μια σεζον πιστευω μπορει να παιξει πολυ μεγαλη μπαλα,αλλα αμφιβαλω αν μπορει να αντεξει στον χρονο σε περιπτωση που το προοριζουν για αντικαταστατη του lost(με αρκετες σεζον κτλ)
πολυ δυνατο pilot.να το δειτε.
Οκ καταρχάς γενικά η ιδέα της υπόθεσης μου άρεσε απίστευτα. Συγκεκριμένα δεν ξέρω τι να πω, πολύ δυνατό pilot αν και έχωντας ένα τέτοιο κεντρικό γεγονός να συμβαίνει στο 1ο επεισόδιο (+ πανάκριβη παραγωγή) είναι δύσκολο να μη βγάλεις καλό επ. Οι προοπτικές που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο είναι άπειρες αν και συμφωνώ με Abruzzi ότι πρέπει το σενάριο να είναι καλά μελετημένο και να μην τραβήξει παραπάνω. Ο πρωταγωνιστής φαίνεται οκ σαν ηθοποιός, απλά έχει πολύ κλασσικό ρόλο του οικογενειάρχη-fbi-με προβλήματα που πιστεύω ότι ίσως να γίνει κουραστικός από κάποιο σημείο.
Επίσης , μιας και μιλάμε για ένα τέτοιο γεγονός από το οποίο πρέπει κάπως να αρχίσεις, ήταν λογικό να έχει αρκετές σεναριακές ευκολίες, οι οποίες ελπίζω να μην συνεχιστούν. Εκτός αυτού, ένα άλλο μειονέκτημα που παρατήρησα είναι ότι έδωσε παραπάνω από ότι πρέπει έμφαση σε flash forwards ατόμων που φαινομενικά τουλάχιστον δεν φαίνεται στο μέλλον να έχουν σχέση με την κεντρική πλοκή (Penny). Κάτι που οκ, δεν το λες γενικά αρνητικό μιας και η εξερέυνηση ενός κόσμου μετά από κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον (ιδιαίτερα των θανάτων και με μεγαλύτερη αναφορά από "πέθανε γιατί ήταν στο αεροπλάνο", στις συνέπειες κυρίως) αλλά έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για σειρά ιδιαίτερα βασισμένη στην κεντρική πλοκή, οπότε πρέπει τουλάχιστον να γίνει ένας διαχωρισμός, δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόθεση να εξερευνηθεί εξονυχιστικά όλο το "σύμπαν" της σειράς και να κάνεις κάτι τέτοιο για συγκεκριμένα πρόσωπα δεν είναι τόσο καλό.
Βασικά το να σου δείχνουν εξαρχής τι πρόκειται να γίνει έχει και καλά και κακά, προφανώς και θα συνεχίσω να βλέπω και ελπίζω να το χειριστούν καλά. Επίσης επιχειρώ πρόβλεψη ότι θα δούμε τουλάχιστον άλλο ένα γενικό flash forward μες στην σεζόν
Χμ, μαλλον δεν ειδες το τρειλερ του επομενου επεισοδιου, γιατι τοτε θα καταλαβαινεις οτι ολα τα flashforward μαλλον παιζουν πολυ σημαντικο ρολο στο μωσαικο. Μαρεσε αρκετα μπορω να πω, ακολουθει πιστα τη συνταγη που εχει καθιερωθει πλεον στις δραματικες σειρες, με ακριβη παραγωγη, καλους ηθοποιους και υπερβολη σε μουσικη, δραμα, ενταση, χωρις να γινεται ελεεινο.
Ο πρωταγωνιστης ειναι ο Τζοζεφ Φαινς και ειναι πολυ γνωστος ρε συ. Δες και το killing me softly με την Χεδερ Γκραχαμ. Το μονο που με πειραξε ειναι η φαινομενικη βλακεια των ανθρωπων, καθως ολοι συμπεριφερονται λες και δεν εχουν κανενα ελεγχο των πραξεων τους πλεον (αν και απο το τρειλερ μαλλον βελτιωνεται η κατασταση στο δευτερο επεισοδιο). Επισης μια μουφα που θα μπορουσε να μην υπαρχει ή εστω να την δειξουν καλυτερα, ειναι τα μπαλονια με το ηλιο που ειδε ο αλλος να ανεβαινουν. Αν ειχαν φυγει 2 λεπτα και 17 δευτερολεπτα νωριτερα θα ηταν στου διαολου τη μανα. :D
ΥΓ. Η λυση του μυστηριου βρισκεται στο καγκουρο, το ειπα πρωτος να το θυμαστε.
Οφφ τόπικ, αλλά τι ΠΑΤΑΤΑΡΑ το killing me softly. Σύσσωμος θυμάμαι ο κινεματόγραφος διαμαρτυρόταν όταν ξεκίνησαν το πέμπτο? σεκσάκι. Κούραση.
ζήλια ψώρα.
:oops:
Το'δα κι εγώ σήμερα, μ'άρεσε! :-D Η. αγόρι μ' , ffs, δηλαδή. :roll:
Spoiler
Κοιτα, εγω εγραψα αυτο που εγραψα κατα 70% για αστειακι, κατα 25% μηπως και πιασω απο το πουθενα γαματη θεωρια απο τη δευτερη σελιδα του τοπικ, και κατα 5% γιατι οπως ειπε κι ο Αμπρουτζης, με ψηνει. Ρεαλιστικα, προφανως θα παιξουν καποιο ρολο τα καγκουρο στη σειρα (δειχνει και στο δευτερο επεισοδιο), αλλα δε νομιζω να ειναι σημαντικος ο ρολος του. Αν ομως το επιασα, μετραει ακομα ε. :grin: Χαιρομαι οπως και να εχει που δημιουργηθηκε μινι θεμα απο μια μαλακια.
και πάνω που χάρηκα ότι σκέφτηκε κάτι ενδιαφέρον αυτό το παιδί... =p
αχαχαχαχ
ήταν η πρώτη φορά που είδα ο,τιδήποτε σε χάι ντεφινίσιον φορμά σε χάι ντεφινίσιον τιβί. και είχα ξεχάσει τα γυαλιά μου, χαχαχ. δε με είχε εντυπωσιάσει να πω την αλήθεια το επεισόδιο αλλά το τελείωμα, αν και σχετικά προβλέψιμο, με έψησε να κάτσω να δω και το επόμενο.
εμένα από την άλλη μ'άρεσε πολύ το επεισόδιο και προφανώς θα στηρίξω. Προσεύχομαι να μην εξελιχθεί σε παπαρίτσα, γιατί έχει όλα τα φόντα να γίνει μια πολύ καλή σειρά.