kala kala na se dw io pou tha xernas flwre ti tha les
re malaka ti na mou aresei i kokkinh ammos pou sou kola sto gwlo kai ta zesta nera san thermosifwnas?
mono re oi petanoi gamousan
naxos re
Printable View
Burnin ambition, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία ακα τόπικ.
Fixxxer :thumbsup:
Να αναφέρω επίσης τα καλύτερα ~30m παραλίας που μπορεί να βρει κανείς από τούτη τη μεριά του Γιβραλτάρ. ΑΝ μπορέσει να τα βρεί, βέβαια.
Η λέξη κλειδί είναι: Δαφνούδι.
Αν το αποφασίσετε, εξοπλιστείτε με θάρρος, κονσέρβες και
Νάτος!
κεφαλονια παω απο μικρο παιδι
και δεν εχω επισκεφτει ουτε τις μισες παραλιες της
θα μπει και το δαφνουδι στο προγραμμα!
:headbang:
Ινφο και φοτος απο καποιες παραλιες
μυρτος μια στις 100 να τυχεις καλη μερα.αλλα αμα τυχεις..:pink:
Καταπληκτικη η Κεφαλλονια οπως καθε χρονια απο πλευρας φυσικης ομοφιας και παραλιων. Επιτελους μια χρονια χωρις συννεφιες, πετυχαμε Μυρτο με ζεστη και χωρις πολυ ανεμο και ηταν γαμω, παρολα αυτα προτιμω Σκαλα που τελικα ειναι η αγαπημενη μου παραλια απο ολες οσες ειναι προσβασιμες με αυτοκινητο. Κατα τα αλλα πρεπει να παιζουν γαματες παραλιες στο δυτικο ακρο του νησιου, αλλα ειναι μονο με καραβακι αυτες, οποτε το βλεπουμε σε καμποσα χρονια αυτο που θα χουμε ιστιοπλοικο (μουχαχα).
Το Αργοστολι ηρεμο οπως παντα, παγωτα μηχανης, κρεπες, σουβλακια, πιτσες, μπυρες, ποτα κτλ. Πηγαμε και στο Φοινικα το Σαββατοβραδο και πετυχαμε Cats Night με χορευτριες σε κλουβια, αλλα ηταν μουφα γιατι χορεψαν ενα 20λεπτο μονο οι αθλιες. Η Ασσος πανεμορφη, τα Λουρδατα ωραια παραλια τουριστικη ομως, και πηγαμε και στην αγαπημενη μου καφετερια στη Σκαλα, την Pikiona Cafe με πισινα, γαματα κοκκινα φωτα το βραδυ και μπεργκερ στον κηπο με τα γρασιδια :touched:
Οσο για την παρεα, γαμω, αλλα οταν πας και με κοπελες (που δεν ειναι κοπελα σου, σημειωση βασικη) θα προκυψουν λειτουργικα προβληματα παντα καθως αντρες και γυναικες δε συνεννοουνται τελικα (για να το θεσω ευγενικα :P). Μπερνι πωρωσου για τελος Αυγουστου, δεν ξερω αν θα ειναι το ιδιο οπως τωρα, αλλα εμεις ειδαμε ενα ποσοστο 50% οικογενειες, ενα ποσοστο 10-20% ζευγαρακια και ενα ποσοστο 30% κοριτσοπαρεες απο 18 μεχρι 30, για σενα που εισαι τριανταρης πλεον οτι πρεπει δηλαδη.
δεν εχεις ιδεα με τι ηλικιας ατομα εκανα παρεα στη ναξο
εισαι λιγος
ειστε ολο λιγοι
εγω μονο μεταλουργω
μεγαλουργω ηθελα να πω
ή μικρολουργω
δε ξερω
μπλακ αουτ
Επαναφέρω γιατί έτσι. Πείτε 5 καλές παραλίες και 5 μέρη για φαγητό που αξίζουν. Και γενικά πείτε.
Θα μένω στη νότια πλευρά του νησιού, κάπου μεταξύ Πόρου και Αργοστολίου, αλλά έχω αμάξι, οπότε σταρχίδιαμου.
Τον σύντροφο από πάνω τον γειώσατε, φαντάζομαι το ίδιο θα γίνει για μένα. Πάω για 4 μέρες με τα βράδυα να είμαι στο Σαρίστρα φεστ.
Den exw idea. dokimase ntopio krasi. exoun leei kapoia pou a3izoun. einai ligo palavoi...
Πήγα πέρσι, έμεινα μια εβδομάδα, γυρίσαμε όλο το νησί σχεδόν, τι θες να μάθεις;
Να φας πίτσα στο Αργοστόλι στο al forno και να πάτε για μπάνιο στην Αντίσαμο.