τι λέτε ρε?
καλά λένε ότι δε γαμάει η νεολαία, τς τς τς
:P
Printable View
τι λέτε ρε?
καλά λένε ότι δε γαμάει η νεολαία, τς τς τς
:P
Pes ta xydomparmpa γιατι εδώ θα τρελαθώ
Shadowking kalh k h tzena k h mpeladona pou ta kanei ola alla eleos.
και το χιούμορ καλό είναι.
Δε ξέρω ρε παιδιά, εγώ όταν ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ μου αρέσει, δηλαδή αισθάνεται ωραία το πουλάκι μου, δε μπορώ να το εξηγήσω, καταλαβαίνετε.
MAGOULOJOBS
ε, η βαρεμάρα ανάμεσα στα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. και βέβαια δεν χτυπάει μόνο τον ερωτικό τομέα.
σε όλα τα άλλα δηλαδή που κάνεις με την κοπελιά σου βρίσκεις ενδιαφέρον ή βαριέσαι και σε αυτά?
και μια και δεν είχες πρόβλημα να πεις εξαρχής το θέμα σου..για πες από απορία ποιά η συχνότης(f) που κάνεις σεξ τον τελευταίο χρόνο?
μια χαρά είναι το σεξάκι ΜΑΣ
με το να γαμάς σκληρά μια κοπελιά κερδίζεις την αυτοικανοποίηση ότι σου κάθεται και γεμίζει το εγώ σου αναλογικά με την αξία αυτής της κοπελιάς σε μία κλίμακα από το 1 εώς το 10 συμφωνα με τα κυρίαρχα κριτήρια (ομορφιά κυρίως) κλπ. Δεν είναι ιδιαίτερα κακό. Και αυτή είναι η διαφορά του σεξ με τη μαλακία.
Το ενδεχόμενο σωστά οικοδομημένου αντρικού "εγώ" χωρίς κόμπλεξ και ανασφάλειες το συναντάμε για παράδειγμα στον γούλβεριν που είχε αποσυρθεί στον καναδά με το κορίτσι του.
To ότι δεν γαμάς, δεν μου φαίνεται να απασχολεί κανέναν.
φτιάχτε και ένα thread για το υπερεκτιμημένο οξυγόνο, την μασωνία που προωθεί την εξαναγκαστική κατανάλωση νερού, και την αλλόγιστη χρήση του αριθμού 9. On topix: Δεν γαμιώμαστε λεω 'γώ...;
apla yperoxi h fouxta tou asimouli.
sumfwnw me th xrhsh tou 9
na ginei thread
Το ενδεχόμενο απλώς να περνάς όμορφα και να μην υπάρχει κανένας λόγος να το καταπολεμήσεις αυτό δε μας λέει κάτι ε;
πω ρε μαγκα.
η καυλα που προκυπτει απ'την επαφη μ'ενα γυναικειο γυμνο σωμα ειναι κι αυτη κομπλεξ; να το διαπραγματευτουμε δηλαδη!