Quote:
6. Αδιαφορος γιουζερ? Drumsick, X, οσοι μιλανε σοβαρα για μπαλα, οσοι μιλανε σοβαρα για μουσικη, οσοι ποσταρουν στο RPG συχνα, και αρκετοι αλλοι.
μπορεί να το λες χιουμοριστικά και σαφώς να μην εννοείς την κουβέντα αυτή καθεαυτή αλλά τις αναλύσεις (πάντως αν το έγραψες σοβαρά τι να πω), αλλά τι μπλακ λιστ και τέτοια μου τσαμπουνάς. στην τελική δεν ήθελα αυτή μου η φράση να κυριαρχήσει το νόημα του ποστ μου αλλά απ'ότι φάνηκε το έκανε. νεβερμαιντ. στα σημαντικά τώρα :
Quote:
Εν κατακλειδι, φυσικα και δε σου περασε ποτε μα ποτε το ενδεχομενο να εχω ακουσει παμπολλες φορες το Bedlam, απλα να ακουω συγκεκριμενα τραγουδια καθε δορα γιατι με κουραζει ολοκληρος, ε μα βεβαια, ποσο περιεργο ειναι αυτο, κανεις δεν το κανει@@@~2112@@!!!
Σε κουράζει στην ολότητα του ένας δίσκος που θεωρείς δισκάρα; Επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου και γι'αυτήν σου την δήλωση. Φυσικά και το φαινόμενο που περιγράφεις είναι υπαρκτό αλλά προσωπικά θα δυσκολευτώ στο να χρησιμοποιήσω παρόμοιους χαρακτηρισμούς. Δλδ κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας ρε συ; Απέχουν πολύ τα επιχειρήματα απ'το αποτέλεσμα και την τελική σου δήλωση.