Μπορει καποιος να μου προτεινεις ορισμενα καινουρια punk/post-punk ,σε φαση Autistic Youth , Young Offenders, The Estranged ?
Printable View
Μπορει καποιος να μου προτεινεις ορισμενα καινουρια punk/post-punk ,σε φαση Autistic Youth , Young Offenders, The Estranged ?
γιατί δεν είναι στο αλμπουμς αυτο το θρεντ;
μπαμπ για να πω ότι μεγάλος δίσκος
ναι θόλωσα τόσο με την αναφορά των τελευταίων ποστ και τη μαγεία του εν γένει, που για μια στιγμή ξέχασα ότι το τόπικ είναι για το Static Thoughts. The Subliminal Man. μεγάλος δίσκος λοιπόν. από την αρχή μέχρι το τέλος του.
οι Autistic Youth συμπαθείς αλλά παρόμοιοι με τις πανκ καταβολές των The Estranged περισσότερο, παρά σαν σύνολο.
έχουν και επιρροές από sad lovers and giants? :)
άν οι σαντ λαβερς είχαν ριφφς και ακουγαν γουαιπερς θα εβγαζαν το σαμπλιμιναλ μαν.
σε κάθε περίπτωση Βρετανικό ποστ πανκ πάνε να παίξουν (των sound/chameleons/comsat/cure κτλ) οπότε αν του άρεσαν οι estranged δεν νομίζω να τον χαλάσουν οι μπαμπάδες και ας μην ειναι 100% καρμπόν ο ήχος.
Ωραιοι οι Sad Lovers & Giants. Βεβαια περισσοτερο ψυχεδελιζουν παρα πανκιζουν, θα ελεγα.
Wipers εχω ακουσει εννοειτα! (Το Youth of America)
Τα υπολοιπα θα τα τσεκαρω αργοτερα!
νέα τρακς στο μαισπει. είναι ανεβασμένα απτον ιουνιο αλλά τώρα τα πήρα χαμπάρι.
όπως ήταν ψιλοαναμενόμενο έφυγαν οι γουαιπερς καταβολές αλλά θα περιμένω λίγο περισσότερο αφού φαινεται οτι ειναι ντεμο ηχογραφήσεις
http://www.myspace.com/theestrangedpdxhotmailcom
είναι να βγεί νέος δίσκος κατά Δεκέμβριο (όπως σου είχα πεί).
Περιμένουμε....
Και ακομα περιμενουμε...
το subliminal ειναι αλμπουμαρα (καθε δευτερολεπτο) , το Static Thoughts το χα παραμερησει αλλα εινια και αυτο αρκετα καλο και ειδικα η πρωτη κομματαρα "No Love" ...
Επισης εχω βρει διαφορα κομματια τους απο EPs που τα περισσοτερα δεν υπαρχουν σε καποιο απο τα 2 albums, οποιος ενδιαφερεται μου λεει !
Μπορει καποιος να ανεβασει lyrics sheet? Για το πρωτο η το δευτερο αλμπουμ τους
Του "Static Thoughts" δεν έχω. "The Subliminal Man" Lyrics:
Spoiler
αναμένοντας το δίσκο της χρονιάς
https://sabotagerecords.bandcamp.com...-pre-lp-teaser