αχαχα
Μπα.
Γενικά όλες οι άλτεργκαου συναυλίες μεταφέρθηκαν εκεί. Γουαταφα.
Printable View
ροντέο?
χαχαχαχαχαχα
δεν πάνε καλά
πρώταπόλα δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσουν όλοι τους στη σκηνή
το συμπαθώ το ροντέο, τουλάστιχον περσότερο από γαμωάν, αλλά όχι για τέτοιες μπάντες, έλεος
είδωμεν
Τι ροντέο γαμω τον αντίχριστο??!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Που θα χωρέσουμε εκει μέσα?! Μας δουλεύουν? Τι προτιμάς απ το αν κι εσύ ρε νικόλα? Το χειρότερο μαγαζί στην αθήνα είναι. Κωλότρυπα του κερατά.
Πωπω τι λένε μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
gagarin ---->rodeo ...
rodeo+23 euro ...
mmmmmmmm
Πραγματικά 1000 φορές να σκάσω 35 και να τους δω gagarin.
Άχρηστη θα πάει η συναυλιά στο κωλοροντέο.
Πραγματικά 1000 φορές απλά να μην πας.
Πρηξε μας τ'αρχίδια λίγο ακόμα. Εσύ μην πας.
Ναι κούλαρε λιγάκι, το καλοκαιράκι ο κόσμος ηρεμεί συνήθως.
Είμαι ιδιαίτερα κούλ αυτή τη στιγμη, απλώς μας τα'χεις κάνει μπαλόνια γενικά με τα αντι-αλτεργραουντ κυρήγματα.
το είπα ότι όχι για τέτοιες μπάντες
αλλά το ροντέο όπως κ να το κάνουμε είναι πιο παρείστικο μαγαζί
δεν είναι τυχαίο που τα καλύτερα live τοπικών μπαντών τα'χω δει εκεί μέσα κ έχω περάσει καλύτερα παίζοντας live κει μέσα
μπορεί να μην έχει τον καλύτερο ήχο (λες κ το αν έχει τεσπα), να είναι πιο μικρό αλλά είναι πιο "ανθρώπινο" από το αν, όπως κ να το κάνουμε
αλλά ξαναλέω όχι για τέτοιες μπάντες
εδώ θα φέρνανε ομ κει μέσα τι λέμε ρε παιδιά
Drumsick δεν αναφέρθηκα σε alterground, γενικότερα μίλησα, απλά έτυχε και αυτό να το διοργανώνουν οι συγκεκριμένοι, τι να κάνουμε τώρα.
Ιn that case, με συγχωρείς.
Eixe akoustei edw kai kairo oti h alterground paei rodeo apo tou xronou.Se kali meria.Makran to xeirotero magazi apo ta (texas, an) sini8ismena imho.Diladi se elinikes bandes exw paei kapies fores, kai pragmatika den axizei se kanenan na pezei ekei mesa.Kosmos mexri kai sto pezodromio se xenes bandes kata kairous ekei.
μη μου κραζετε το ΑΝ καλε!! το χω συνδυασει με καθοδους Αθηνα κι ηταν τραγικα ομορφα!! ας ενωσουμε ολοι τις μασχαλες μας στους Καρμα σε μια μεγαλη Αγια μασχαλη και να την ψεκασουμε συμβολικα εξω απο το Αν για το καλο καλοκαιρι! το φθινοπωρο θα ναι σκατα το λενε τ'αστρα! ζορικη ημερομηνια αλλα crippled/maybe λεει! θα δειξει μεχρι τοτενες!
http://i120.photobucket.com/albums/o...464b61a40c.jpg
When you see it you'll shit brix.
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.