αηδια σκετη
Printable View
αηδια σκετη
ναι, αν η κοινωνία τα είχε κάνει πιο υπεύθυνα και να χρησιμοποιούν προφυλακτικά.Quote:
Originally Posted by X
Πάντως σε τέτοια οικογενεια με τόσα παιδιά στο σόι, μια χαρά θα μεγαλώσει, πολλά χέρια για βοήθεια, ακόμα και αν αυτά δεν μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στους γονεϊκούς ρόλους τους
:skase: paliomalaka
αμα στο μέλλον κάνουν κανένα DNA test στο παιδί και αποδειχτεί ότι ήταν του πάτερα της πιτσιρίκας δε θα εκπλαγώ....
Βασικά ο πατέρας ούτε στα 30 και η κόρη στα 16. Θα ψάχνεται να ξεπαρθενιαστεί με τα φιλαράκια του μπαμπά της. Μάλιστα.
Quote:
Originally Posted by Ruthless
το προβλημα πού είναι;
το πρόβλημα είναι ότι μάλλον τα πιτσιρίκια ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει...
συν το ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι ζωή διάλεξαν να κάνουν κάνοντας το παιδί
Quote:
Originally Posted by Candiru
Στα 13 μου επαιζα Dune II (στην εκδοση 4 δισκεττων 1.44) ηλιθιε οσο οι αλλοι κοιμουνταν!
Δεν με ξυπναγε το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
στα 13 μου δεν ειχα τραβηξει ουτε 1000 μαλακιες
καλά, μπορεί να μην γνωρίσεις και το καυτό και δυνατό μέταλ, μια και θα ξυπνάει το μωρό, :D αλλά το θέμα δεν είναι να έχεις παιδί, αλλά να κάνεις σεξ με προφυλάξειςQuote:
Originally Posted by Darkling
εγώ ούτε μία, μάλιστα δεν ήξερα ούτε τα φλόκια, θυμάμαι ότι νόμιζα ότι κάνεις έρωτα απλώς βάζοντας το πουλί σου χωρίς να κουνιέσαι, καλά που υπήρξε μετά και η ομαδική και μορφώθηκα :PQuote:
Originally Posted by Razor
Ετσι εξηγούνται πολλά.
too.much.info
αυτό το θρεντ τώρα είναι για την ομαδική μαλακία.
εμπειρίες,απόψεις.
LOL CHAVS, δεν μου φαίνετε καθόλου περίεργο