αχα! i'll pass, thx!
Printable View
αχα! i'll pass, thx!
η ιδέα του μπέρνι με το .jpeg λέει πάντως...
και μετά όλοι για ποστ πικσ οφ γιορ ι-αρ τι-σερτ.....
Μπα όλοι θα βαρεθούν.
μην γινεστε τοσο παιδια του ιντερνετ
αυτό το σΧεδιο θα ήταν ωραίο σε tshirt.
http://i43.photobucket.com/albums/e3...n2bigger-2.jpg
Αααααχαχαχαχαχ! Μπάσο είναι αυτό; :P
Xaxax
mpaso pou tou exoun vgalei prwta tis xordes :P
etoimo gia spasimo !
αυτο το μπλουζακι μου χαρισε το σιγκνατσουρ μου :DQuote:
Originally Posted by X
εσένα θα στο κάνω εγώ δώρο ρε πούστη... ;-)Quote:
Originally Posted by Razor
Ρε γαμώτο, σκεφτόμουν κάποια στιγμή να ξανακανονίσω ένα er fest και να τύπωνα και μπλουζάκια αν υπήρχε ενδιαφέρον. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω μπάτζετ αυτή τη στιγμή και δεν προβλέπεται για αρκετούς μήνες. Τα νικς πίσω είναι μέγιστη καγκουριά και μου θυμίζουν πενταήμερη. Γενικά δεν είναι άσχημη ιδέα να ανέβει μια εικόνα και όποιος θέλει να τη φτιάξει, αν και νομίζω θα είχε πιο "συλλογικό"/"συλλεκτικό" feeling αν τυπώναμε πάλι μια πενηνταριά ίδιες μπλούζες όπως τότε. Αν προτιμάτε αρκετοί να το κάνουμε έτσι πάντως, κάτι μπορεί να γίνει.
egw tha pw th dikia mou apopsi
mou th spane ta kontomanika pou vazoun ta magazia me tis stampes. genika otan tupwnw panta exw diko mou kontomaniko pou dinw pou xerw oti einai gamato.kai ta vriskw kai ftina sunhthws pull and bear
olo auto giati de goustarw na parw ena kontomaniko to opoio thanai kapws kai tha to foraw mono otan koimamai xerw gw i paizw mpasket, epeidh h grammh tou einai moufa.
polu gay skeptiko gia merikous alla tespa
opote egw eimai ths apopsis ena jpeg pou tha valoume oloi , i enallaktika isws mia frasi tou stul ertarted pou tha sumfwnhsoume, me sugekrimenh grammatoseira ktl
de xerw
auth einai i apopsi mou akouw idees genika e
Ναι, παίζει κι αυτό, η αλήθεια είναι πχ ότι σε αυτά που τυπώσαμε τότε αρκετοί παραπονέθηκαν για το νούμερο (καθώς δεν μπορούσαν να δοκιμάσουν πριν και έπαιζαν οι κλασικές διαφορές από μπλουζάκι σε μπλουζάκι, που το Μ του ενός είναι L σε κάποιο άλλο). Δεν είναι κακή ιδέα. Για πείτε πόσοι ενδιαφέρεστε, όντως όμως ε, αν είναι να πείτε 30 άτομα και τελικά να το φτιάξουν 8 επειδή οι άλλοι βαρέθηκαν ή το άφησαν γι'αργότερα είναι λίγο μαλακία - αυτό είναι ένα συν του να φτιαχτούν όλα μαζί, ξέρεις ότι θα είναι όντως 30. Πείτε και, αν υπάρχει ενδιαφέρον να το κάνουμε έτσι (αντί να τα τυπώσω όλα μαζί σε κανα εξάμηνο), μπορούμε μετά να προτείνουμε σχέδια/ζλόγκαν.