Κατά τα άλλα, το "Fun With Nuns" το παίρνω ως credit αφού σε σας παίζει ο κολλητός μου. Κατά τα υπόλοιπα, λες μαλακίες.Quote:
Originally Posted by nikolasfluxus
Printable View
Κατά τα άλλα, το "Fun With Nuns" το παίρνω ως credit αφού σε σας παίζει ο κολλητός μου. Κατά τα υπόλοιπα, λες μαλακίες.Quote:
Οντως,αυτος ο τυπος με τα γυαλια τι ειναι?
η εκπομπη ειναι μια χαρα
ki oi....toixoi exoun autia (kai matia eniwte). to nou sou!Quote:
βασικα ολα αυτα τα χαχαχα-χουχουχου και τα γελια ειναι λιγο ψευτικα ορισμενες στιγμες
Mono o tupos me ta gualia einai akuros, den katalavainw ti rolo varaei. Epishs den exw parakolouthhsei apo tote pou valane tis glastres, opote de mporw na krinw gia thn twrinh poiothta ths ekpomphs. Kata t'alla mou xei xarisei polles stigmes geliou to didumo kanakhs/servetas alla exoun pei kai polu swsta pragmata.
ρε αφήστε κανένα νούμπη να πει κάτι ανορθόδοξο να γίνει κανένα φλέημ της προκοπής!
Εχει και τις πολύ καλές στιγμές του, έχει και τις κατινιές του (με τις τελευταίες όμως γελάω μερικές φορές)
χάου ντου γιου νόου χι ιζ ε γουίτς?!? :twisted:Quote:
Originally Posted by Nodoordonotthereisnotry
ον τόπικ τώρα, μόνο από youtube έχω δει, κ αυτό που είπε ο μπούλετ
χ γιατι δεν βλεπεις τωρα που βαλανε τις γλαστρες?
Aplws paliotera sunepefte me thn wra pou guriza ap th douleia k eixe kai house meta opote ta vlepa mazi. Twra oute douleia paizei, ton house ton katevasa k ton eida olo, thleorash sto dwmatio mou den exw pia k variemai na paw sto saloni ktl ktl..
καινουριοι μαλακες πλακωσαν?δεν θα αντεξω 4ο κυμα...
Όσοι σας αρέσουν, που σημαίνει ότι έχετε μαλώσει με την αισθητική και το χιούμορ γενικότερα, πείτε μας πόσο σας αρέσει και η νέα διαφήμιση της wind.
Γειά σας, είμαστε οι ράδιο αρβύλα, το μόνο που κάνουμε είναι να σχολιάζουμε το σύστημα χωρίς ίχνος χιούμορ, με την εύκολη και μη αστεία, αλλά δοκιμασμένη συνταγή του να παρουσιάζουμε αποσπάσματα της ελληνικής τηλεόρασης. Παρ' όλα αυτά συμμετέχουμε στην διαφήμιση της wind που είναι μια... κερδοσκοπική εταιρεία σαν αυτές που κράζουμε. Επίσης έχουμε το θράσος να τονίσουμε το γεγονός ότι τα λεφτά και τα δικά μας αλλά και μέρος της εταιρίας (δεν είναι τόσο κακιά), θα πάνε σε φτωχά παιδάκια. Επίσης κάποτε με το ΑΜΑΝ ήμασταν αστείοι, ένα από τα αστεία μας ήταν το ΑΜΑΝ teleshoping, ας το χρησιμοποιήσουμε και αυτό για τις διαφημίσεις μας μπας και τσιμπήσουν μερικά ΖΩΑ παραπάνω.
Εάν θέλετε να δώσετε λεφτά για κοινωφελή σκοπό, κάντε το κρυφά ή δώστε ένα εβρώ για κάθε πόρτα που ρίχνετε στα κλάμπ σας κύριε Κανάκη και υπόλοιποι. Δεν χρειάζεται να το διαλαλείτε και να κάνετε διαφημίσεις.
δεν μπορουσε να τα πει πιο σωστα ο goodson.
εμετος στα μουτρα τους.
απο αυτοσαρκασμο μου γινανε ΚΡΙΤΕΣ.
στο λακο με τον λαζοπουλο και τον θεμο.