βασικα μεχρι και τα μικρα μουσικα εφε τυπου "ξεπροβαλει η φατσα απο το σκοταδι omfgwtf" ειναι απο το lost :P
Printable View
βασικα μεχρι και τα μικρα μουσικα εφε τυπου "ξεπροβαλει η φατσα απο το σκοταδι omfgwtf" ειναι απο το lost :P
ναι αλλά δεν είπατε ότι το γκομενάκι είναι ΑΑ
επίσης στο intro,το "Fringe" είναι λες και είναι γραμμένο στο Word,όπως και στο Lost :D
παραδόξως με άρεσε η ερμηνεία των πρωταγωνιστών,δλδ της ξανθιάς και του τύπου απτο Ντόσον'ς Κρίκ - ο γκόμενός της ήταν σκέτο ντουβάρι
και ο μαύρος (aka Abbadon) ήταν ωραίος
δε κατάλαβα αν ο τρελάρας με το γιόκα του θα είναι μέρος του team που θα λύνει τα μυστήρια,μάλλον ναι
πάντως εκεί που άρχισε να της λέει ο μαύρος για περίεργα περιστατικά με θύμησε το 4400 αλλά καμία σχέση
γενικά γουστάρω τρελά παραεπιστήμες και ψευδοεπιστήμες και κρυφά εργαστήρια και high-tech κακούς
με τόσο προσεγμένη παραγωγή και με μια καλή ιστορία μπορεί να γαμήσει
δίνω από τώρα 1.05 να είναι ο Γουίλιαμ Μπελ (διευθυντής της Μάσιβ Νταινάμικς) ο Τζέικομπ
Μόλις το είδα και τα σχόλιά μου είναι τα εξής:
Ωραίες ανατροπές όσο πλησιάζαμε στο τέλος, προχωρούσε πάρα πολύ γρήγορα χωρίς να βαρεθώ ούτε λεπτό. Ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι το υπερφυσικό είναι το όλο θέμα. Την κόβω την ιστορία να ξεδιπλώνεται σιγά σιγά μέσα από ωραία ενδιαφέροντα αυτοτελή επεισόδια με την λογική του x-files.
Η πρωταγωνίστρια κλασική αυστραλέζικη φάτσα μου θύμιζε όλη την ώρα την Κέιτ Μπλάνσετ πάντως...
Season premiere: 9 /9/ 08
καλό μας κάψιμο
ναιιι. θυμιζει και λιγο naomi watts.Quote:
Originally Posted by Waldstein
ψιλοαδιαφορο μου φανηκε εμενα.
μετρια σκηνοθεσια κ διαλογοι.
απο χαρακτηρες μ αρεσαν πατερας κ γιος, η γκομενα οχι.
αλλα θα του δωσω μια ευκαιρια. δν θα το θαψω απο ενα παηλοτ :)
Εγώ έχω καεί με τις επαναλήψεις του Dawson's Creek στο m. (στο Μακεδονία T.V. καλέ!), δεν είχα προλάβει τις δυο πρώτες seasons όταν το είχε πρωτοβάλει το mega. Anyway, βλέπουμε και στηρίζουμε Pacey.
Μάρθα Fringήλα!
e 8a to pw egw.
Arxika mou fainotan sympa8htiko, alla telika einai megalh malakia pou 8a paei arketa kala alla de 8a exei apolytws tpt na dwsei, at least gia mena.
Mono ligo o pateras-denethor elege. Apo kei k pera to xaos. To senario opws to da htan to ligotero bdelyro kai cliche.
1x02 out
Τώρα είδα το 2ο επεισόδιο, *yawn*...
nai paraitan adiaforo...oloi oi xaraktires kai se auto einai teleiws 0 me eksairesi ton trelo epistimona walter
πόσο κακοί ηθοποιοί, εκνευριστικά κακοί.
:( και ξεκινησε ωραια
Εμένα μου άρεσε!
Κι εμένα.