Καταλαβαίνεις ότι μετά από τόση καφρίλα σε παιχνίδια, ταινίες κτλ, το άνωθεν μου προκαλεί απάθεια, έτσι;Quote:
Originally Posted by locust
"I CHOP HEADS OFF!!!!! HURRRRRRRRRRRR"
Printable View
Καταλαβαίνεις ότι μετά από τόση καφρίλα σε παιχνίδια, ταινίες κτλ, το άνωθεν μου προκαλεί απάθεια, έτσι;Quote:
Originally Posted by locust
"I CHOP HEADS OFF!!!!! HURRRRRRRRRRRR"
DUUUUUUUURRRRRRRRRR
Το θέμα ειναι οτι μπορεις να το κανεις εσυ, σκοτώνοντας ετσι καποιον αλλο παιχτη, οχι το κοψιμο καθαυτο
Το έκανα 10 χρόνια πριν όταν έπαιζα Mortal Kombat 2. Πλάκα μου κάνεις; Αν τελικά σ'αυτό στηρίζεται η Funcom για τη προώθηση του AoC ("hey! Μπορείς να κόψεις το κεφάλι του αντιπάλου σου!!!!11") πραγματικά δεν ξέρω τι νόημα ύπαρξης έχει αυτό το παιχνίδι.
Και πως αντιμετωπίζει η Funcom το πρόβλημα του permadeath; Γιατί εννοείται πως στον κόσμο του Conan, όταν κάποιος σου κόψει το κεφάλι you're fucking dead. Δεν έχει corpse runs, δεν έχει "PZL REZ" και όλα αυτά.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERD RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGE
THIS TOPIC SUCKS IMA EMOQUITTING
μαλακια παντως σε ενα τετοιο τοπικ να γραφουν μονο 2 ατομα.
Νομίζω ότι μόνο 2 άτομα πάιζουν mmo.
για να καταλάβω ο οποιοσδήποτε μπορεί να φάει τον οποιονδήποτε?
δεν έχει οι από δω γαμάνε τους από κει και τουμπαλιν,guards και πάει λέγοντας?
αν ναι ,τότε είναι που δε πρόκειται να ασχοληθώ ποτε με το game(ενας απο τους λογους που σιχαινομαι το Lineage) :P
Αυτό είναι σε συγκεκριμένους servers, όχι σε όλους. Και δεν είναι κατ' ανάγκην κακή ιδέα, απλώς τις περισσότερες φορές η υλοποίηση είναι σκατά, εφόσον δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες κοινωνικές δομές για την διαμόρφωση, έλεγχο και επιβολή της ηθικής της κοινωνίας.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Ιτς φακιν εητζ οφ ΚΟΝΑΝ.
Σφαζουμε, δε ρωταμε αν ειναι καλος ο σερβερ.
Κρομ, απαλλαξε με απ τους νουμπαδες.
(δεν εχω παιξει το παιχνιδι.)
σε περιμενω με το σπαθι (και την ψωλη) ανα χειρας
Παιζει να μπω, δωσε μου σερβερ, ονομα χαρακτηρα σου και νιωσε τον ατσαλλινο Στυγιανο δονητη μου να σε διαπερνα σαν ερωτικο κυμα του κατακαλοκαιρου.
wildsoul pvp , itankyouheal, λογικα βραδακι θα ειμαι μεσα
Που ησουνα ρε μιτσμανν χθες, τζαμπα σε περιμενα να σου τον ακουμπησω