το συνεχίζεις...λέγοντας κοινότοπους τους Sunn0))).
Printable View
το συνεχίζεις...λέγοντας κοινότοπους τους Sunn0))).
:oops:
Αν δεν έκανε το review ο Κάλκη πιστεύω πως η απάντηση σου στο thread θα ήταν διαφορετική. Και επιτέλους, άκου το δίσκο.
Τώρα σοβαρά, υπάρχει κανείς που πιστεύει πως ένας τωρινός δίσκος των Sunn O))) μπορεί να προκαλέσει το ίδιο shock με το "White 1" δλδ;
Δεν συζητάω καν για παλιότερα.
edit : και πως μια τέτοια υποκειμενική διαπίστωση, είναι αντικειμενικά άμπαλη και ανώριμη;
ναι, το Altar, το Oracle, υπήρξε κι ένας Black One κσέρω γω και είναι σοκαριστικοί δίσκοι εδώ που τα λέμε. Και στο χώσιμο που έκανα στου Κβελντ μίλησα για τη στάση "το χουν κουράσει και αυτοί και η εταιρεία τους" γενικότερα και όχι συγκεκριμένα για τη στάση απέναντι στους Σανό))). Κάθε τέτοια μουσική έχει τη σημασία της. Κι εσύ που κολλάς ρε παιδί, ας απαντήσει ο Κβέλντ.
Εννοώ απο μουσικής απόψεως χοντρικά. Παρ' ότι όντως και πάλι δεν στέκει. Όπως και να' χει Λόκι για να σου περιγράψω τις μουσικές διαφορές ενός δίσκου Σανν Ο))) με έναν άλλον θα πρέπει να ξέρω απο μουσική τεχνολογία που σχώρα με αλλά δεν ξέρω. Το μόνο για το οποίο μπορώ να γράψω είναι η αισθητική πλευρά του δίσκου όπως και κάνω. Αν δε σου φτάνει μπορείς να δείς τι έχουν γράψει στο noiz ή σε όποιο άλλο τέτοιο μουσικοτεχνολογικό zine.Quote:
Originally Posted by carheart
Κάθε μουσική έχει την σημασία της, αλλά και κάθε σκηνή κάνει τον κύκλο της (σε επίπεδο σκηνής - ανεξαρτήτως της ποιότητας των κομματιών της). Εκεί αναφέρεται και το θέμα κούραση. Αν διαφωνείς καθέτως με αυτό, οκει, το βλέπουμε εντελώς διαφορετικά το θέμα.Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
Δε διαφωνώ με το ότι κάθε σκηνή κάνει τον κύκλο της, προφανώς, αλλά όταν η σκηνή αυτή αλλάζει στοιχεία, εμφάνιση, συνθέσεις, ύφος και δεν υποκύπτει στο σφάλμα της ανούσιας επανάληψη των προηγουμένων, σημαίνει πως δεν έχει κλείσει ο κύκλος της ακόμα. Άκου τους Earth στις αρχές τους, άκου τους και τώρα. Άκου τους Sunn0))) στις αρχές τους, δες πως παίζουν τώρα. Αυτά από μένα. Και πινκ(στον εαυτό μου).
Peri kourashs, egine mia sizitish prive prin anevei h kritikh, kanw copy-paste thn arxikh mou topothetish peri Sunn me kathe epifilaksh epeidi den to exw akousei akoma to kainourio:
-----------
Den einai kakh h kritikh. Einai/den einai mousikh einai ena debate, ypothetw gia emena den einai toso zitima (o,ti dilonei mousikh, einai kai exw teleiwsei egw). Tha ithela kapoios na eksetasei kai sxoliasei to kata pwso to ixitiko pirama twn Sunn aksizei na kukloforei se 10 albums mesa se 7 xronia, genika to idio, genika teleiomeno, omws. Auto me endiaferei, giati ekei pistevw uparxei kati pou den milaei polus kosmos gia auto:
oi Sunn einai endiaferontes kai 'diskoloi' se conceptual epipedo, alla ekseretika efkoloi se sinthetiko epipedo. Me to pou to fitaksane to stil, mporoun na kukloforoun kai ena cd ton mina an uparxei aporofish apo to koino tous. Einai auto kako? Prepei na perimenoume na proxoraei to concept me kathe kukloforia? Gousta. H erwtish den einai an einai mousikh h oxi, einai an einai to egxirima meta apo ta prwta 2-3 kserw gw, esthitika xreokopimeno. An o O'Malley vgazei diskous me same-old-sunn-drone gia na zografizei kainouria eksofilla kuriws. An paizei xrima me olh auth thn istoria kai osous hipsters tous akoune kai gia auto vgazoun oso pio grigora prolavenoun cd pantou. Auta thelw na eksetasei kapoios kai as tou aresoun oi Sunn
----------
Twra opws lew isws edw mesa exei mouzouki kai gamelan composition for all I know, alla kati mou leei oti an to katevasw tha exei ksana ta idia bass frequencies paintings kai feedback concertos pou eixa akousei kai paleotera apo Sunn. Me enan kenourio 'danio apo black metal' tragoudisth, wee!
Πάντως ο ομάλεης συγκεκριμένα σα γραφίστας είναι εκατό φορές πιο ριζοσπαστικός απο ότι σα μουσικός οπότε καλά κάνει και κόβει βινύλια και σιντιά αν είναι να κάνει αυτός το artwork το οποίο είναι πάντα σκέτη κάβλα. Για τους sunn τα έχουμε ξαναπεί. Για τα ρηβιούς του κάλκι τα έχουμε ξαναπεί, για του ζαχαρόπουλου το ίδιο. Ας γίνει τώρα η απομαγνητοφώνηση.
Δίκιο για το γραφιστικό παρτ! Εγώ πρώτα θυμάμαι το όνομά του σαν γραφίστα, και μετά σαν μουσικό.
Δηλαδή το "Wolf's Lair Abyss".
Που να δείτε και το νέο t-shirt Ulver που σχεδίασε, με άφησε μαλάκα.
Τι έχετε ξαναπεί ρε αρχίδι για τα ριβιούς του Κάλκη; Μόνο "Too Many Jokes" είπες αυτή τη φορά και συνεχίσες να κάνεις αστειάκια για αλκοόλ, τα οποία πλέον είναι τελείως ανυπόστατα.
αρχίδι
Και δεν απομαγνητοφωνώ τίποτα, να πα να γαμηθείς
αρχίδι
Κατάλαβες;
αρχίδι
Εγώ προσωπικά μετά το υπερ-άρ8ρο anton maiden στηρίζω και γιάννη και ορέστη και παπαδημητρίου.
8α στείλω μια μπουκάλα στα γραφεία της σύνταξης - στείλε μου την κασσέτα.
ame, apo tous kalliterous. Na vgallei kana art book omws.Quote:
Originally Posted by carheart
Δε θέλω μπουκάλι. Θες να στείλεις καλύτερα καμια μαρουλοσαλάτα, βιταμίνες και βιβλίο για γιόγκα;
Τέρμα το σπαμ:
Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι ΣαννΟ))) είναι μια εξελίξιμη μπάντα, απλά η εξέλιξη τους δεν είναι ευδιάκριτη επειδή έχουμε συνηθίσει να ψάχνουμε την εξέλιξη μόνο σε πράγματα που είναι "καθαρά" μουσικά. Ή κάτι τέτοιο.