Όπως ήταν ντυμένος ο πάνκης σε μια φοτό που είχε ποστάρει.
Printable View
Όπως ήταν ντυμένος ο πάνκης σε μια φοτό που είχε ποστάρει.
γιαπωνεζικη αποβολη ειναι βλακα,πανε δες ροδα 1 να μαθεις τιποτα ζωον.
καντιρου η παρεα αυτη που λες ειναι γυρω στα 40 τωρα,και ειναι γειτονας μου ο ενας.καλο παιδι-μονο 4 φορες ειχε μεινει στο λυκειο :D
αναπηριες μονιμες και αρχιδια.το πολυ πολυ να σου μεινει καμια χαρακια στα μουτρα η στο σωμα.
"σιχαμερη καφριλα" λεει.φανταζομαι τι κλωτσομπουνια θα ειχες φαει για να μιλας ετσι για την πιο γαμηστερη εποχη στην ιστορια της πολης.
ο αδερφος μου ρε μαλακα που ειναι σκατοφλωρος και στην ηλικια σου,μου τα λεει αυτα και γελαει (πλεον).φαντασιου εσυ ποσο φλωρος εισαι.
αφηστε ρε την νεολαια να γουσταρει.αφου την βρισκει ετσι,πως να το κανουμε δλδ?
εντιτ-δυσκολα μπουχεσα μου.τουλαχιστον εγω δεν ειμαι βλογιοκομμενος.κλεραζιλ μπου,για μια καλυτερη ζωη.
ωχ! κατι βλαμμενα λες που κλεινουν τον δρομο και στα λεωφορεια και σπάνε τα νευρα των οδηγών? αν ειναι αυτα σας βλεπω να συμμαχειτε και με τους λεωφορειατζηδες τοτε !!!! :PQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Πάνκη, btw, εγώ μαζί σου είμαι, ψήνομαι να τους κοπανάω.
edit: ούτε έγω είμαι μπουχέσας πλέον πάνκη μου, αλλά ούτε και στέκα μπιλιάρδου με σκουμπακι μπλακ εντ ντεκερ για μαλλί απο πάνω.
ναι , πάνκη ,γελάει γιατί δεν του έτυχε τίποτε. Σιγουρα δεν γελάει κανένας από αυτούς που φίλοι τους σκοτώβθηκαν σε συμπλοκές ΠΑΟΚτσήδων-αρειανών που είναι του ίδιου επιπέδου.
και ρε καραγκιοζάκο, εκεί γουστάρει η νεολαία να ξεγκαβλώνει, σε τέτποιες φασιστικές κομφορμιστικές πίπες, γιατί τρώνε καλά από τον μπαμπά και την μαμά και στα @@ τους για ασφαλιστικά και παιδεία και πολιτική. Ετσι θέλουν οι μπάτσοι την νεολαία, να σχολείται με μαλακίες, το πολύ πολύ κανένα ανώδυνο αυτόφωρο, ενώ άμα κάψουν καμμιά τράπεζα πάνε με αντιτρομοκρατικό
πως δεν του ετυχε βρε μαλακα...ειναι δυνατον οπαδος σμιθς να μην περασει τα πανδεινα στην κορομηλα απο μεταλλαδες στα τιμημενα 80ς? :D
αλλο τα οπαδικα ρε.εκει ναι,εχουν γινει χοντρες μαλακιες-και ο μακης τωρα ανακαλυπτει τι παιζει εδω και τοσα χρονια ενω εχουν πεθανει 2 παιδια εδω θεσσαλονικη(ενας παοκτσης,ενας αρειανος) αμεσα στα 80ς,και ποσοι αλλοι πεθαιναν απο χτυπηματα τα οποια αποδεικυονταν οτι ηταν φονικα,αλλα μετα απο λιγο καιρο...ξερεις,αιματωματα και ετσι.αυτα ειναι χοντρες μαλακιες και δεν τα γουσταρω.
βρε μαλακα να σου πω κατι?ποιος σου ειπε οτι τις μανουρες αυτες τις κανουν πλουσιοπαιδα η εστω βολεμενα?εγω θυμαμαι ρε κοπανε την παρεα μου που καναμε τετοια σκηνικα οταν ειμασταν 17-18 χρονων.ολοι τελειωμενα κοπροσκυλα και σε οικογενειες που δεν ειχαν καθολου φραγκα.αυτα τα σκηνικα συμβαινουν στις μεγαλες πολεις ολου του κοσμου,θελεις δεν θελεις.ειναι η φυση τους τετοια που σε αγριευει-εχεις ακουσει ας πουμε για την αστικη απογνωση??
και ποιος σου ειπε να μην καψουν τραπεζες?και τραπεζες να καψουν,και αλυσιδες τυπου μακντοναλτς να χτυπησουν και με μπατσους να μανουριασουν.
δεν σε βλεπω ομως να μιλας με τοσο παθος για τους φιλους μας τους ρωσοποντιους...οχι οτι ειναι ολοι ιδιοι,καμια σχεση.αλλα ξερεις σιγουρα τι επικρατει εδω και 2 χρονια στα πανεπιστημια...με συμμοριες οργανωμενες που μαχαιρωνουν,κλεβουν και κοπανανε τους παντες...εχουν χτυπησει ΚΑΙ αναρχικους,και κοπελες και ατομα τα οποια σιγουρα δεν τους μισουσαν.
και ηρθε μια εποχη που ηταν οι πανκηδες η μεγαλη τους αγαπη,και μαχαρωσανε καμια 8 ατομα μεσα σε εναν μηνα(μεταξθ των οποιων και εμενα) και δωσαμε ραντεβου μεσα στα πανεπιστημια και εσκασαν ρωσοι με γκανια.καλη φαση ε?αλλα ξεχασα,αυτοι οι φουκαραδες ειναι "ξενοι",ειμαστε υπερ τους οτι και να κανουν...για να μην σου πω οτι φταινε οι πανκηδες που προκαλουν με την εμφανιση τους...
θελεις μηπως να σου πω για το ξυλο που φαγαμε(που ηταν αλυπητο παλιομαλακα) σε μια πορεια υπερ των μεταναστων απο ρωσοποντιους?που μας εβριζαν και μας ελεγαν "να τσακιστειτε να φυγετε απο την ελλαδα??"για αυτους ρε μαλακα γτ δεν μιλας ποτε και για τις οργανωμενες συμμοριες που εχουν,και κατα βαση ειναι οτι πιο κοντα στον φασισμο υπαρχει στην πολη μιας και ειναι εθνικια,θρησκοληπτοι και ντεμεκ "οικογενειαρχες??(δεν αφηνουν τις κορες τους να εχουν σχεση με ελληνες-ασε εχω ιδια πονεμενη εμπειρια).μηπως επειδη εκει στο ντεπω που ζεις εισαι πολυ μακρυα απο αυτες τις καταστασεις?
καθεσαι βλακα και ασχολεισαι με τα κοιμο και με τα σκηνικα που γινονται.και καλως γινονται,για εμενα οταν εισαι μεχρι μια ηλικια πρεπει να τα γαμας την μανα ολα.ετσι γουσταρουν,ετσι πραττουν.αλλα ειναι τα ζορικα σκηνικα στα οποια εσυ βγαζεις βουβα.
αντε στα τσακιδια τωρα,παω να κοιμηθω καμια ωρα.
φυσικά ρε μαλάκα, η κοινωνιή εξαθλίωση θα πρέπει να παράγει αλληλεγγύη και ταξική συνείδηση, ενώ τώρα παράγει φασισμό, μισαλοδοξία και κομφορμισμό. Αλλο που δεν ήθελε το κράτος! Τέτοια νεολαία, η οποία μελλοντικά θα στελεχώσει και τα ΜΑΤ και τις ειδικές μονάδες καταστολής! Γιαυτό και δεν διαλύει αυτές τις συμμορίες, αντιθέτως οργανώνει την καταστολή ενάντια σε αυτούς που πραγματικά αγωνίζονται κοινωνικά.
Αντε, τράβα τώρα κοιμήσου, γιατί οι νονοί για τους οποίους δούλεψες και στήριξες φροντίζουν ακόμα για σένα
Δηλαδή ρε Πάνκη πρέπει να παίξουν ξύλο για μαλακίες ένα μάτσο νέα παιδιά ενώ ο κόσμος χάνεται... Ποιό το νόημα;
Σοβαρή διαφορά έχουν μεταξύ τους. Ισότιμη με Εβραίους και Παλαιστίνιους, Τούρκους και Κούρδους κτλ.
Σαν τα μπάχαλα που γίνονται μεταξύ περιοχών κτλ. Οι γονείς μου κάνανε λάθος να πιάσουν σπίτι μετά την τάδε γέφυρα οπότε σαπίστε με, μου αξίζει!
Τις θυμάμαι αυτές τις μαλακίες να τις κάνουν και οι μέταλλοι όταν ήμουν πιτσιρικάς....και εγώ τις πίστευα αυτές τις παπαριές και τώρα γελάω αλλά όταν κάποιος πάει στο νοσοκομείο για αυτές τις αηδίες το πράμα σοβαρεύει. Όταν θυμάμαι τέτοιες περιπτώσεις προφανώς δεν γελάω!
Σκίστηκε η μάνα του να τον κάνει αλλά επειδή έχει φράτζα πρέπει να τις φάει...ήμαρτον!
starxidia mas pali ti ginotan to 80 sthn voreio ellada. EMO VS TRENDY EINAI H FASH GKEGKE?
Kai oi duo skata einai.
ποιες κρυφοπουσταρες ψηφιζουν εμο?
μπαινω να ξαναπψηφισω και με το φεηκ ακαουντ μου
Πρέπει να μπει και τρίτη επιλογή τύπου "ψόφος σε όλους".
E, ναι.Quote:
Originally Posted by Deggial
άμα στη μόδα προταθεί το emo οι trendy τι θα κάνουν;
8a ginoun enalaktikoi.