ρε δε ντρεπόμαστε λίγο ρε καθήστε ακούστε το ρε κι αφήστε τα αυτά.
ρε.
Printable View
ρε δε ντρεπόμαστε λίγο ρε καθήστε ακούστε το ρε κι αφήστε τα αυτά.
ρε.
Αυτό το thread προβλέπεται απίστευτα διασκεδαστικό.
Και ταυτόχρονα μια εκδίκηση για τις κατακρημνισμένες μου προσδοκίες μετά το μπλαντ ινσαηντ.
akousa to prwto kommati (kai se ligo mpainei to deutero!) k kateliksa oti prokeitai gia ton kalitero disko ulver elver
Μπλάσφεμι.
Λοιπόν το καλύτερο αλμπουμ των ulver δεν γίνεται να βγει τώρα. Εχει βγει το 98 και δεν πρόκειται να ξεπεραστεί ποτέ (όχι μονο από αυτούς αλλά από πολύ κόσμο). Ξεπερνώντας αυτό όμως, πιστεύω ότι το Shadows of the sun είναι εκεί ψηλά ακριβώς πίσω από το Themes, μαζί με το Kveldssanger και το Perdition City (ίσως και λίγο ψηλότερα). Με το πρώτο νομίζω ότι έχει και αρκετά κοινα σημεία σε ό,τι έχει να κάνει με την αμεσότητα και την ατμόσφαιρά του, δεν απέχω πολύ από το να το χαρακτηρίσω το "kveldssanger" των νέων ulver. Είναι από τα πιο συναισθηματικά πράγματα που έχουν κάνει και ίσως και με διαφορά το πιο "ανθρώπινο". το solitude είναι ίσως η καλύτερη διασκευή που θα κολλούσε στο κονσεπτ του album και έχουν κάνει μια ασύλληπτη δουλειά κρατώντας τα περισσότερα στοιχεία του πρωτότυπου (αλλά εκείνο το σαξόφωνο...). Τραγούδια δεν μπορώ να ξεχωρίσω ακόμα γιατί το album έχει απίστευτη ροη. Σημεία ξεχωρίζω και λεπτομέρειες που θα σε κολλήσουν ξεπηδάνε συνέχεια. Για τη φωνή ό,τι σχόλιο και να κάνω θα ακουστώ εντελώς φανμποης οπότε μπορείτε να τα φανταστείτε και μόνοι σας. Το shadows πραγματικά δεν γίνεται να μη σου μιλήσει, δεν γίνεται ρε παιδί μου. και όταν με το καλό έρθουν στα χέρια μας οι στίχοι αυτό θα αποδειχτεί ακόμα περισσότερο πιστεύω. Fennesz και Kurstin βάζουν και αυτοί το χεράκι τους στο σύνολο (τι κρίμα να μην δούμε την τελευταία στο Synch). Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο αντίο από το Shadows. Και αυτό με τις ακροάσεις μόνο μιας μέρας. Περισσότερα στο άμεσο μέλλον. Light a candle and say their names one last time.
μλκ τι έπαθες;
Ξανανιωσε ο ανθρωπος.
Καλύτερο αλμπουμ των Ulver αυτή τη στιγμή πράγματι χλωμό να βγει. Ο κβελντ καλά τα λέει (αν και διαφωνώ όσον αφορά την ιεραρχία στα αλμπουμς, Perdition City.) αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Από τις πρώτες ακροάσεις σήμερα, μπορώ να πω το εξής απλό. Αν το Perdition City σε ταξιδεύει και σε κάνει να τριγυρνάς νύχτα μόνος σου σε μια μεγάλη πόλη με ψηλά κτίρια, φώτα, ουρανοξύστες, το Shadows Of The Sun σε στέλνει σε άγνωστες χώρες της Άπω Ανατολής στο ηλιοβασίλεμα, να θαυμάζεις τα τοπία και την ομορφιά της φύσης.
Δεν εχω ακουσει παρα μονο 3 ομολογουμενως καταπληκτικα κομματια που με κανουν να πιστευω οτι ειναι αρκετα καλυτερο απο το προηγουμενο και ισως να το βαζω εκει ψηλα μαζι με το Περντισιον.
Και μια προταση. Μην ειστε κολλημενοι και κανετε δηλωσεις τυπου "αποκλειεται να βγει το καλυτερο αλμπουμ ουλβερ". Ειναι αυτο που λενε προκαταληψη. Για τον εναν ειναι το ενα, για τον αλλον το αλλο, και γενικα κουβεντα να γινεται, ας πουμε ο κβελντ προσκυναει Θιμζ, εγω προσκυναω Περντισιον και δεν το καταλαβαινω αυτο που λεει αλλα το σεβομαι. Αλλοι μπορει να προσκυνανε μπλαντ κι αλλοι σαντοουζ.
Dark Dominion??
κι εγώ έλεγα θα πει για το Odens Triumph.
όμορφο πολύ το album μέχρι στιγμής.
Τι εννοείς εδώ;Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Το κατεβασα και το ακουσα ηδη 2 φορες και εχει ακομα. Λοιπον, ειναι εντελως φαση Lycanthropen/Svidd Neger, minimal, soundtrackιστικο. Γαματο ειναι.
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Εννοει οτι το κλεινουν το μαγαζι, κατεβαζουν τα ρολα, κρεμανε τα παπουτσια τους.
Τωρα μπορω να δειχτω σαν Ουλβερ φαν με τετοιες ινφο και να γραψω και αποψη για το αλβουμ.
Αλλα απλα ρωτησα τον κβελντ τρια λεπτα πριν και μου το πε.
Χαιρομαι που σε ολους αρεσει το Nattens Madrigal