:pink: Πόσα ξέρεις εσύ...
Σήμερα άκουγα πάλι αυτό, το καινούριο και το Music Of Erich Zann
Printable View
:pink: Πόσα ξέρεις εσύ...
Σήμερα άκουγα πάλι αυτό, το καινούριο και το Music Of Erich Zann
To αγόρασα!!!!!
YEAH!!!!!!
Έπρεπε
πες και οτι αρχισες να παιζεις τα θθραςς riffs απο κει μεσα στην τσιτα και εκαψες τα PA στο προβαδικο σου. Ολα τα μαθαινω εγω!Quote:
Originally Posted by verdictdenied
Ένα monitor τα έπαιξε μόνο.
Αν τα είχα βγάλει τα υπεριφφ του δίσκου θα το είχα κάψει εννοείται!!1
:)
Έφτιαξα και μπλουζάκι!!!
ΥΕΑΗ!
Πάλι χθες το ξανάκουσα....ποσο γαμάει...ποσο????
ΠΟΛΥ!!!
Αφού αρέσει στην αγάπη μου,αρέσει και σ'εμένα............
Sostos. De to perimena toso kalo. Exeis parei tin ekdosi me to DVD?Quote:
Originally Posted by verdictdenied
Oraio bonus, alla mias kai einai ligo Bootleg katastasi, as vazane ena kalutero menu... Etsi gia to gamoto.
Με το bonus dvd το βρήκα μόνο....
Το dvd αυτό το είχα όμως ούτως ή άλλως. Για Bootleg δεν είναι άσχημο. Λόγω της φύσης της μουσικής αυτής της μπάντας θα γούσταρα κάτι με πολλές κάμερες, κρυστάλινο ήχο και προβολές σε γιγαντοθόνες με διάφορες καμένες ψυχωτικές θριλεράτες βιβλικές σκηνές!
Μια και η μπάντα για άλλη μια φορά συνδέεται με τον Lovecraft πάρ' τε και αυτό
http://www.dagonbytes.com/thelibrary...urkingfear.htm
Να πώ όμως ότι τελικά ο τίτλος του δίσκου με το έργο του Lovecraft παρ' ότι είναι ο ίδιος τελικά είναι σύμπτωσις!
Μίλησε ο ΜΕΓΑΛΟΣ στον Τύπο και είπε ότι πρόσφατα έμαθε ότι υπήρχε έργο του Lovecraft με τον ίδιο τίτλο. Οπότε δεν υπάρχει κοινό concept.
Επίσης νομίζω ότι το promo που είχαν οι κριτικοί πριν την κυκλοφορία (από τέτοιους τα καβατζώνουμε πάντα) του δίσκου πρέπει να έχει διαφορετικές μίξεις από το τελικό προϊόν. Όταν άκουσα το επίσημο με το πρώτο κομμάτι κατάλαβα. Το επίσημο είχε εξτρα φωνητικά από το πρώτο κομμάτι....οπότε κουφάλες όποιος νόμιζε ότι με το Promo καθάρισε, ας πάει να το πάρει μην του γαμήσω....
xaxaxaxa
exeis pa8ei megalh zhmia, e?
E, ma afou einai diskara. :wink:
Exei parei kaneis to vinilio? Efaga itta otan eida to DVD (logo poiotitas lipsis) kai mia sugkrisi tha itan euprosdekti. :|
to vinylio den exei stixous
mono tis fwtos tous kai ta biografika
to live sto dvd gamaei
bootleg xyma einai kai gia ayto to kanane bonus. :wink: