Φόραγε φακούς, ναι. Κυρίως φακούς δηλαδή. Λες να ήταν αυτό και όχι ότι έπεσε σε χασάπη;
Charon, δεν ξέρω σε ποια κλινική ήταν αλλά μπορώ να μάθω σχετικά σύντομα, αν θες.
Printable View
Φόραγε φακούς, ναι. Κυρίως φακούς δηλαδή. Λες να ήταν αυτό και όχι ότι έπεσε σε χασάπη;
Charon, δεν ξέρω σε ποια κλινική ήταν αλλά μπορώ να μάθω σχετικά σύντομα, αν θες.
Η χρήση φακών επαφής επηρρεάζουν αρνητικά μια επέμβαση.Εγώ προσωπικά δεν φορούσα για 1 μήνα.Και πάλι ο κερατοειδής ήταν σκληρός.Φορούσα φακούς για 2 χρόνια περίπου.
@the_kindly_one Εάν είναι εύκολο να μάθεις. :)
Μυγακια βλεπει κανενας?
εννοεις μπλακ σποτς?
οχι μονο σποτς αλλα και γραμμουλες
nai auto akrivws ftaiei...Quote:
Originally Posted by the_kindly_one
m to eixe pei kapoios oti h xrhsh fakwn kathista thn epembash dyskoloterh kai oi auxanei tis periptwseis apotyxeias sthn epembash...
Όσοι φίλοι έχουν κάνει την επέμβαση τους έχει πετύχει.Μια φίλη μου μάλιστα φόραγε φακούς χρόνια και έπρεπε να μην τους φοράει ενάμισι μήνα περίπου πριν την επέμβαση.Έχω ακούσει ότι αν δεν γίνει αυτή η προετοιμασία μπορεί να ματώσει το μάτι την ώρα της επέμβασης...
Αυτό με τα μαύρα σημαδάκια το έχω ακούσει από άτομα που έχουν πάθει αποκόλληση αμφιβληστροειδούς... :?
:rofl:Quote:
Originally Posted by chris_boss
το ιδιο πραμα λεμε, μου συμβαινει σε ασχετες φασεις εδω και χρονια αλλα ποτε δεν καθησα να ψαξω τι ειναιQuote:
Originally Posted by hvilelos?
Εγω απτην αλλη τα βλεπω συνεχεια εδω και 2 χρονια και εχει γινει πολυ κουραστικο γιατι μιλαμε για περιπου 4-5 σε καθε ματι.Η αποκολληση που ειπε ο Clockwork_orange ειναι συνηθες επακολουθο και γενικως χαλιεμαι στη σκεψη και μονο
Ομοιοπαθης.Quote:
Originally Posted by locust
Λοιπόν, την εγχείριση την έκανε στην οφθαλμολογική κλινική (ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΕ) στην Ερμού. Ο υπεύθυνος λέγεται Μαγγιώρης.Quote:
Originally Posted by The Charon
Όπως και να έχει, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη είναι λέει χασάπηδες και η ίδια ψηφίζει Ηράκλειο.
Πάει, τον κάψατε τον χασάπη... :P
εγώ έχω ακούσει από γνωστό που την έκανε την επέμβαση ότι δεν πρέπει να τρίψεις τα μάτια σου για κάμποσο καιρό γιατί μετά καπούτ.
Εγώ ούτε φακούς φοράω, έναν ελαφρύ σκελετό, όχι αυτόν πλέον των π[εριβόητων φωτό μου που τον βάζω μόνο σε συναυλίες και εκδρομές για ευνόητους λόγους.
τα μυγάκια και οι γραμμές που βλέπετε, αν είναι μαύρα νομίζω πως πρέπει να το κοιτάξετε για τον λόγο που αναφέρθηκε. Αν είναι άσπρα και χοροπηδάνε μπορεί να μην είναι και τίποτε. Αν όμως τα βλέπετε στα καλά του καθουμένου και όχι με ελαφρύ αλοιθώρισμα ή απλανές βλέμμα τότε μπορεί να σχετίζονται και με άλλη πάθηση, όχι απαραίτητα του ματιού, όμως δεν θυμάμαι ποιά.
Καντειρού, πολύ Minority Report βλέπεις :PQuote:
Originally Posted by Candiru