Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Quote:
Originally Posted by Deggial
Printable View
Quote:
Quote:
Originally Posted by Deggial
Τι άποψη έχεις για το Δίκτυο, κατώριμε;
den exo apopsi. Ypotheto oti an epedioka na apoktiso apopsi tha tous sympathousa.Quote:
Βασικά να ούμε, σε περίπτωση που δε το ξες, είναι η παράταξη του συν στα πανεπιστήμια.
Ε και πολιτικά 8α συμφωνάτε ξερωγώ τι σκατά.
Λοιπον ασχετως απ τους αλητες λερες φοιτητοπατερες, μερικους απ τους οποιους ξερω και συμπαθω ιδιαιτερα, η αποψη οτι το πασοκ χρηματοδοτει τα εαακ ειναι κνιτικη οσο τιποτα αλλο σε τουτο τον ματαιο κοσμο μας.
Πάνω κάτω ότι είπε ο κάλκι.
Δεν νομίζω οτι απέχουν αρκετά απ τους κνίτες με την έννοια του γραφειοκράτη επαναστάτη που σε πρήζει με ιδεολογιες και με γράπσου-γράπσου, αν και είναι κάπως πιο αντιδραστικοί. Ε και;
Γενικότερα βγάλτε κανα πιασάρικο όνομα, φέρτε μουνιά στις παρατάξεις, παίξτε χεβιμέταλ και πάμε να τα σπάσουμόλα.
μεγάλη ιστορία. σαν μεμονομένα άτομα οι περισσότεροι που γνώριζα μου ήταν συμπαθείς. σαν φοιτητικά σχήματα μόνο ανεξάρτητους δε θα τους χαρακτήριζα, παρόλο που το τονίζουν στο όνομά τους. σαν συμπεριφορά τους απέναντί μας (όταν ασχολούμουν ως ανεξάρτητος) έχει κυμανθεί από τη συνεργασία έως τη λασπολογία. πιστεύω στην τελική ότι σε κάθε σχολή το σχήμα των εαακ χαρακτηρίζονταν από τα εκάστοτε στελέχη του.
Δηλαδη ανεξαρτητοι!!!! :P :PQuote:
Originally Posted by Raven Lord
E ti na sou po, me to diktio profanos sympiptoume politika, episis tous sympatho gia ti stasi tous se themata aksiokratias entos tou panepistimiou. Apo kei kai pera, meta tin taktiki tous stis kalokairines katalipseis, den prokeitai apo emena na exoun tin paramikri ipostiriksi, foititikon eklogon symperilamvanomenon.Quote:
Ποιά τακτική;
Quote:
Originally Posted by Ace
χαχαχαχ, θα'θελαν :P
Γενικώς όποιος πιστεύει πως τα ΕΑΑΚ είναι ανεξάρτητα, είναι εαακίτης.
Κρύβομαι πίσω από τη σκιά του carheart επειδή αν αυτό το λεγα εγώ θα άκουγα για συλλογικότητες και μάνες κλπ.
Ε δεν ειναι και κνε τα εαακ.
Θα σας διασπάσουμε το μεταπτυχιακό ρε.