ta paidia einai entelws kammena
Printable View
ta paidia einai entelws kammena
giayto gamane.
ποτε βγαινει το cd; Εχω τα 2 πρωτα και τα σπανε. Μιλαμε για πολυ γελιο και γαματη μουσικουλα!
Καλα το κωλοπαιδι γαμαει.
Είσαι κωλοπαίδι, μαλάκα Γιαννάκη
einai epikoi pragmatika. To trito kalitero eliniko sigrotima apo afti ti stigmi meta tus anorimous kai tus station eleven (den kano katholou plaka, to pistevo afto :p)
Απ'το στόμα μου το πήρες... :lol: :lol: :lol:
Quote:
Originally Posted by cloud
...alla seftynw se gamw giati eisai kolopaidi.NAI, eisai kolopaidi.
malaka giannakh
Telika ontws exoun pollous opadous ta palikaria...peite tous kaneis na mpou sto er na gelame
sas sinistw anepifilakta na akousete Kokkalo an den to exete kanei hdh
οι "κόκκαλο" (οι 2 από τους 4) είναι πατριωτάκια και παίζουν κάτι live στα τρίκαλα σε ένα πολύ μικρό μπαράκι, όπου γίνεται πανικός. την τελευταία φορά "πουλούσαν" το άλμπουμ τους 1 δραχμή! δεν τους έχω γνωρίσει προσωπικά, αλλά τον ένα τύπο τον βλέπω συνέχεια στο Texas... είναι πολύ χαρακτηριστική φυσιογνωμία. εντάξει, δεν έχουν το χαβαλέ των καφρίλλιον... οι στίχοι τους είναι πιο σοβαροί... αλλά έχει γέλιο να ακούς thrash με ελληνικούς στίχους. πάντως διασκευές σε γνωστά κομμάτια που έχω ακούσει από αυτούς, τις παίζουν αρκετά καλά.Quote:
Originally Posted by Angrafan
re pedia giati ton vrizun to giannaki?
δεν έχω ιδέα, αλλά από ότι ξέρω οι στίχοι δεν είναι δικοί τους. προφανώςκάποιος "αρειανός" τους έγραψε... :DQuote:
Originally Posted by katwrimos
Επιτέλους, το πολυαναμενόμενο 3ο άλμπουμ των σατυρικών rockers από τη βόρεια ελλάδα "kafrillion" κυκλοφορεί! έχει τίτλο "Γ.Α.Μ.Ω.", ενώ εντός των ημερών θα προστεθούν τα samples και οι στίχοι στο site της μπάντας. για την ώρα μπορούμε να παραγγείλουμε το άλμπουμ από εδώ.
oe ta spaw!!! Giati, eimai kwlllllopaidi!
Speysate oloi.
GEIA SAS
HMOUN O GAMIAS THS GEOTONIAS SAS!!!!!!!!!! :P
DOKSA KAI TIMI.
μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ, ελπίζω και σε λάιβ το καλοκαίρι στο ποσείδι! εκεί είναι που τα σπάμε!