Re: Heroes of Might and Magic V
Harbinger αν αναφέρεσαι στον Τιτάνα, πέταξες μεγάλη ακυρότητα. Ήταν τόσο απαιτητικό σε resources το Tower που και σε πληθυσμό τους είχες λιγότερους και δεν θες να βάλουμε και τα stats των 7th level units κάτω..
Το παιχνίδι ήταν ο ορισμός του balance με μόνο imba φαινόμενο το combo Dungeon + Expert Fire Magic + Armageddon = βγαίνω βόλτα με τους μαύρους δράκους μου και τα κάνω πουτάνα όλα.
Γενικά κακώς πιάνουμε στο στόμα μας το παιχνίδι καθώς είναι το καλύτερο game όλων των εποχών ΤΕΡΜΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ρε λιώνω το WoG
ΓΑΜΑΕΙ!~!!!
κάτι λυκάνθρωποι
κάτι ροζ δράκοι
κάτι μπλέ πιθήκια
ρε ΓΑΜΑΕΙ λέμε!!!
Quote:
Originally Posted by H.
Harbinger αν αναφέρεσαι στον Τιτάνα, πέταξες μεγάλη ακυρότητα. Ήταν τόσο απαιτητικό σε resources το Tower που και σε πληθυσμό τους είχες λιγότερους και δεν θες να βάλουμε και τα stats των 7th level units κάτω..
Το παιχνίδι ήταν ο ορισμός του balance με μόνο imba φαινόμενο το combo Dungeon + Expert Fire Magic + Armageddon = βγαίνω βόλτα με τους μαύρους δράκους μου και τα κάνω πουτάνα όλα.
Γενικά κακώς πιάνουμε στο στόμα μας το παιχνίδι καθώς είναι το καλύτερο game όλων των εποχών ΤΕΡΜΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Kai gw etsi to thymamai, titans den evgazes pote. Alla paizame panta se impossible, opote se easy-normal, isws kai na metragan :p
Ε, καλά, για το imbalance απλά γκρινιάζω γιατί με νίκαγε ένας φίλος tower-άς. Αλλά ότι πήδαγε τα πάντα ο Titan, δε δέχομαι κουβέντα.
βασικά το Behemoth πρέπει να είναι το καλύτερο από τα στάτς και μόνο
αν και εγώ είμαι φαν των μαύρων δράκων, τρελή αγάπη
Χάρμπινγκερ, ανοίγεις το pdf του manual του παιχνιδιού και χάνεις.
Συνολικά αν τα βάλουμε κάτω (που σημαίνει και πόσο δυνατή είναι κάποια μονάδα, και πόσα resources θέλει, και τι ιδιότητες έχει), πρώτοι παιδιά καλώς η κακώς είναι οι Αρχάγγελοι με δεύτερους μάλλον τους μαύρους.
Δε θα συνεχίσω από μνήμης την κουβέντα αλλά έχετε όλοι άδικο, δε θα μου καταστρέψετε εσείς τις αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία :P
τσού!
τα μπέχεμοθ είναι αθάνατα! ! !
ws klassikos kourastikos typos eixa kanei test drives kai sto 3 kai sto 5.
Se maxes me idious hrwes, tigka ola ta slots me terma idia creatures 7 level.
Sto 3 oi gamiolhdes oi archangels nikagane ta panta logw ressurect :/ Oi black dragons htan amesws meta.
Akolou8ousane Behemoth, kai shockingly Hydras logw multi attack. Oi Titans spernane randomly, an petyxainane polla ranged attacks kai trwgane liga retaliations kai liga mass attacks, spernane. Genika omws e3artwntan apo to battlefield kai to pws akribws tous epaizes. Bone dragons nikousane me to zori 6 level units :P
Sto 5 ta pragmata htan epishs apla. Magma dragons. Den zouse tpt. Den peftane me tpt, k paroti de grafane kai poly dmg, to magma shield to diwr8wne auto. Meta htan black dragons, an kai panw katw htan evenly matched. meta de poly8ymamai pleon :oops:
Η απόλαυση στο 5 είναι να πάρεις necromancer κ με dark energy να κάνεις ressurect vampires κάθε βδομάδα :mrgreen:
αυτό είναι πουστιά δεν είναι απόλαυση! :P
ισχύει αυτό που λέει ο μορμ με τους bone dragons αλλά το νεκρόπολις είχει και τους dark (ή μήπως death?) Knights
οι οποίοι όντως ήταν αθάνατοι και οι καλύτεροι σε 6th lvl creatures με διαφορά
Dread Knights φίλε. Πιο γαμάτο γιούνιτ έβερ (άσχετα αν δεν ήταν το δυνατότερο).
Ναι γαμάτο unit αλλά δεν μπορούσες να το φτιάξεις στην πόλη, μόνο αν έβρισκες το κτήριο στο adventure map (σε κάποια αποστολή έπαιζε αυτό)
Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Η απόλαυση στο 5 είναι να πάρεις necromancer κ με dark energy να κάνεις ressurect vampires κάθε βδομάδα :mrgreen:
Αυτό φίλε έπρεπε να το δεις στο HOMMM IV. Ο καλύτερος λόγος για να μην ξαναασχολιόσουν με αυτό το παιχνίδι.
Διαφωνώ με morm για magma dragons. Δεν υπάρχει καλύτερο unit στο V, το παιχνίδι είναι evenly balanced και στις 11 διαστάσεις.
Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Ναι γαμάτο unit αλλά δεν μπορούσες να το φτιάξεις στην πόλη, μόνο αν έβρισκες το κτήριο στο adventure map (σε κάποια αποστολή έπαιζε αυτό)
Τσου. Οι dread knights ήταν απλά το upgrade, μια χαρά τους έφτιαχνες. Το 'χω κάνει άπειρες φορές.