Μάγκες, το όνομα.
Printable View
Μάγκες, το όνομα.
intint
otan les to onoma , ti ennoeis ?
natalaksete mallon.
Το κομμάτι το ακούω τώρα και είναι gg, μη νομίσεις δηλαδή ότι θέλω να σας προσβάλλω, αλλά το όνομα εμένα τουλάχιστον μου φέρνει γέλια. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω, αλλά είναι κάπως. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είναι σαν να βρήκατε έναν cool όρο- είδος για να περιγράψετε τη μουσική σας και το σταμπάρατε σαν όνομα ή το ότι δεν κολλάνε οι λέξεις, πάντως προδιαθέτει άσχημα.
Και για να μιλήσουμε και για μουσική, το κομμάτι το βρήκα συμπαθητικό. Γενικά τα ακούσματά μου είναι αυτό το στυλ μουσικής αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας. Ωραία ριφφάκια και καφριλοgroove αλλά η φωνή είναι κάπως ψηλά σε σημεία και δεν ακούω κάτι που δεν έχω ακούσει από Fear Factory και Chimaira ξέρω γω ή Bury Your Dead (στο hardcore μέρος). Η παραγωγή ακούστηκε καλή για MySpace, μάλλον αν ακούσω από CD θα είναι καλύτερος ο ήχος. Καλή τύχη όπως και να' χει.
re ade gamisou bastarde.
Phantom Duck , thanks gia ta sxolia sou. Tora oso gia to onoma, den tha to allaksoume, mas aresei , kai mporei na simenei otidoipote gia ton kathena.
ORAIO TO TRAGOUDI MITSO!
TO KATEVASA!!ANTE NA TO AKOUSOUME KAI OLO
το κατέβασες και άκουσες το μισό;
to demo enow :P :)
:rofl:Quote:
Originally Posted by carheart
wraio to tragoudi an k vrwmei ff, omws marese opws se olous
ALLA >>
a8lio onoma
tosa atoma sou leme na to 3anaskefteite, k esy mas les oti sas aresei, an 8elte na kanete kati sovaro to allazete alliws klain :P
epishs gia oti xreiasteite mono www.goographix.com
POUTHENA ALLOU.
Εν τω μεταξύ όσο ακούω το κομμάτι τόσο υποψιάζομαι ότι έχετε κλέψει τον τραγουδιστή και τον drummer tvn Bury Your Dead ;ρ
(Για καλό το λέω ε.)
PAIDIA.To onoma tis mpandas den allazei.einai apofasi olwn ton paidiwn.kai sto katw eiste edw gia na aksiologisete to onoma i ta kommatia?gia na kserw dld.