xm gia peite ti ora egine. ki ego xania eimai kai den katalava tpt. vgika ekso na pao taxydromeio kai itan mazemenos kosmos ekso apo ti nomarxia kai milagan sta kinita gia seismo ktl.
Printable View
xm gia peite ti ora egine. ki ego xania eimai kai den katalava tpt. vgika ekso na pao taxydromeio kai itan mazemenos kosmos ekso apo ti nomarxia kai milagan sta kinita gia seismo ktl.
Otan les milagan?!
:oops:
Ki egw xristo den katalava.. Bazoun kagela sthn polukatoikia kai trantazetai olh thn wra ap ta kompreseria..
Ths poutanas :!:
12.10 έγινε. εγώ κείνη την ώρα πάταγα το σνουζ για 20η φορά περίπου και δεν κατάλαβα τίποτα. κατάλαβα έναν πριν 10 λεπτά όμως, όπως σημείωσε και ο γουμπουρουμπού. δλδ μου φάνηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον καναπέ μου κ ένιωσα να ζαλίζομαι και κοιτάω τη λάμπα και ωπ! κούναγε! στραγάλια στην ήστπακ!
Otan les κούναγε?
re mlkes kapoios na allaksei avatar.....
nomiza oti o solution synomilouse me ton eauto tou.... :D
Kοιμομουν σαν ΖΩΟ απ τις 4μιση μεχρι τωρα. Δεν εχω καταλαβει το παραμικρο.
k gw.. :roll:
Συμπαθεστατη κατα τ'αλλα ΤΑΜΑΓΚΟΘΙ γνωριζεις βεβαια οτι το σνοοζ δεν εχει κανενα νοημα και η σηκωνεσαι να κανεις αυτο που ΠΡΕΠΕΙ (εγω δεν το κανω ποτε, συνιστω να μην το κανει κανεις) η κλεινεις αυτο το αισχρο και ακαρδο καπιταλιστικο μηχανισμο και κοιμασαι οπως πρεπει. :DQuote:
Originally Posted by tamagothi
πολυ αστειοι αυτοι οι σεισμοι.κουναει αργα και χαλαρα σαν να εχω γυρισει σπιτι μεθυσμενος.που ηταν η ενταση του σεισμου της αθηνας ας πουμε?
εμένα το σνουζ μού προκαλεί παρανοϊκά όνειρα κι έχει πλάκα.Quote:
Originally Posted by Ace
Εμένα δεν μου προκαλεί τίποτα απολύτως το σν00ζ πάντως... Ή θα ξυπνήσω κατευθείαν με το αρχικό μπιιιιιιιιιιιπ ή δε θα ακούσω απολύτως τίποτα.
μιας κ μιλάμε για ύπνο,πάω να χωθω για έναν τρίωρο μεσημεριανό
το κάμω την τελευταία βδομάδα κ είναι απόλαυση ο πούστης