Ti einai to Berlin? :shock:
Printable View
Ti einai to Berlin? :shock:
ena club sth 8essalonikh.
Δεν θέλω άλλες τενοντίτιδες :|
pws katalabainoume an vgainoun skata oi fronimites?
ponane kserw gw?diaforetika einai ok?
Emena proswpika vgainoun theostrava, sxedon katheta (!) sta magoula, opote mou ta plhgwnoun apo mesa k ponaw :(Quote:
Originally Posted by pixies451
εμενα βγηκαν οι 3 ολοσωστα, ο 4ος δεν υπαρχει.
οποιου του πει ο ντεντιστ να τουσς βγαλει μην το πολυσκεφτει.
λιγος πονος, λιγο πρηξιμο, λιγες σουπες κ ξενοιαζεις.
εγω που ετυχα κ σε καλο ντεντ μετα απο 2 μερες ξεκοκκαλιζα παιδακια.
απ το να σας στραβωσουν ολοκληρη την οδοντοστοιχια 1000 φορες προτιμοτερο
Ακτινογραφίες. Φαινομενικά μπορεί όλα να είναι σούπερ, αλλά στην ουσία να σου κάνουν μεγάλη ζημιά.Quote:
Originally Posted by pixies451
δηλαδη X-Rays!!!!
Aκομα και κει εισαι αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!!
To pas firi firi na sou valei X.
(kruada me rima. ame.)
γενικά αν πονάνε καθώς φυτρώνουν πας σε οδοντογιατρό και τους ρίχνει καμιά XQuote:
Originally Posted by Lethargica
Αλλά μπορεί και να φυτρώσουν κανονικά και ανώδυνα όπως σε μένα, αλλά λίγο στραβα και να γέρνουν ή να ακουμπάν στα διπλανά δόντια με συνέπεια να μην καθαρίζονται καλά και να τα χαλάνε ή να μην καθαρίζονται αυτοί καλά λόγω δύσκολου σημείου, οπότε να χαλάνε τελείως. Ετσι έχω βγάλει τους 3.
Πες οτι απλα δεν επλενες τα δοντια σου λογω πολυεθνικων οδοντοπαστων μωρη βρωμιαρα!
υπάρχουν ένα σωρό εναλλακτικές με μαστίχα Χίου, χλωρόφυλλο, βότανα αγιουβέρδα, κλπ που όχι μόνο βουρτσίζεις να δόντια αλλά τρως και λίγο μετά.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
ΑΝτε κάντο αυτό με τις πολυεθνικές κολγκέητ και αιμς, κλπ
Με ο,τι κι αν πλενεις τα συγκεκριμενα κωλοδοντα, αχρηστα ειναι, καποια στιγμη, χαλανε. Εξελικτικως πρεπει να αρχισουμε να τους στερουμεθα.
Οπως ειχα αφιερωσει τη σελιδα 1973 στον James Blunt, τωρα αφιερωνω τη σελιδα στον Σακη Ρουβα.