*σηκώνει χέρι*
επίσης νέο mogwai χλιαρότατο σε πρώτη ακρόαση, το earth πάλι φαίνεται ισχυρό.
Printable View
α, βρηκα γιατι
http://www.mixtape.gr/uploads/music/...a_newsom_1.jpg
Ωραιο πολυ ήταν το Νιουσομ. Δηλαδή αν σε κάποιον άρεσε το Ys, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να μην άρεσε αυτό. Το μόνο που φοβόμουν ήταν ότι τριπλό θα γινόταν βαρετό, αλλά τελικά το απέφυγε ωραία η κορασις.
πρωτη μπαρουφα της χρονιας το mogwai αλλα παραμενουν φιλοι μας!
http://recordcollectorsoftheworlduni...d7usapromo.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=Q-GueNOKolo
μανουλες και παιδακια.
και κατοικιδια! και κατοικιδια!
ετσι γαμει η αυστραλια.
ο δισκος ειναι πολυ μαχιμος και για 2010 να ξερετε.
καλκης στειλε πμ να σε ξαναχωσω μσν.
μην κράζετε ακόμα mogwai, θέλει το χρόνο του είμαι σίγουρος.
πωπωπω τι έχασα το '10
http://www.metalsucks.net/wp-content...ent-lowres.jpg
ρε σεις το Mogwai ειναι πολυ ισχυρό. Με άνεση πατάει τη προηγούμενη πίπα τους κ το Mr Beast τη γλυτώνει επειδη έχει 2 υπερκομματάρες (που σώζουν ολη τη κυκλοφορια εδω που τα λέμε).
Οι Sienna Root πάντα γυναικεία φωνητικά είχαν?
μετά τον βασικό instrumental πυρίνα 3 ή 4 ατόμων, έχουν διάφορους guests γενικώς σε φωνές κ όργανα. νομίζω πως έχουν φτάσει να παιζουν ως κ 12 άτομα ταυτόχρονα.
http://embracemotions.blogspot.com/Quote:
"Υπάρχουν 2 λόγοι που έφτιαξα αυτό το blog.Λέγονται 'Poem' και 'Ελλάδα'.
Φεύγω και απο τα δυο.
Δεν φεύγω απο τους POEM επειδή τσακωθήκαμε,ούτε επειδή βαρέθηκα,ουτε επειδή μπλαμπλαμπλα...
Φεύγω απο την μπάντα επειδή αποφάσισα να φύγω απο την Ελλάδα.ΟΙ POEM ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ.
Τί θα κάνουν?Δεν ξέρω.Ρωτήστε τους ίδιους.
Εγω γιατί φεύγω και που παω?
Πάω στην Αγγλία.Παω να παίξω μουσική.Απλά και ρομαντικά.Το όνειρο που ειχα 17 χρονών παιδάκι να γυρίσω τον κόσμο με μια μπάντα ηρθε η ώρα να φανερωθεί αν θα γίνει ή όχι.Και απο εδω δεν γίνεται.Οπότε 1+1=........εμ.........2."
περιμένω σχόλιο krux :razz:
μόλις το διάβασα...
μεγάλη στενοχώρια...
:sad:
γαμώ...
:?
Thanks, παιδιά! Έπεσε στα χέρια μου ένα βίντεο του "there and back again". Ασύλληπτο έπος. Κομμάτι που οφείλει το 99% της ύπαρξής του στους Uriah Heep. Αν έβγαινε το 1977 θα το ονόμαζαν σήμερα 70's metal. Σοβαρά κουπλέ, επικό υπόβαθρο και :wave:.
Αναφορικά με τους Poem, ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του πιτσιρικά. Δεν παίρνω θέση.
Επειδή τελευταίως έχω χάσει την επαφή μου με τα της ελληνικής σκηνής, να ρωτήσω ποιοι ακριβώς ειναι οι Poem?
Let me introduce you to absolute perfection.
το giant που είναι και το καλύτερό τους δεν έβαλες
Αρχικά, είχαμε τους Fragile Vastness (LOL), μετά τους Wastefall και τώρα (?) τους Poem. Ήμαρτον με αυτήν την παραμύθα! Τρώνε την προώθηση της αρκούδας και έχουν και παράπονο. ΚΣΟΥΤ!
Δεν ξεχνώ: Fragile Vastness support στους Sentenced.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
πολύ μεγάλες μπαντάρες και οι 3 που ανέφερες ΡΑ. πολύ μεγάλες.
Διάβαζα χρόνια για αυτούς,αλλά ποτέ δεν μου είχε κάτσει να καθήσω να ψάξω δίσκο τους,να αγοράσω κάποιο lp τους.
Ώσπου έπεσε στα χέρια μου ο δεύτερος τους δίσκος,και έχασα την μπάλα.
Μου φαίνεται απίστευτο ότι στην Πολωνία των 80ς γεννήθηκε μία μπάντα που έβγαζε τόσο απίστευτες και πρωτότυπες δουλειές.
Ακόμα μία απόδειξη ότι η Ευρωπαική σκηνή ήταν πολύ πιο δυνατή από την Αμερικάνικη στο χάρντκορ,μιλάω για τα μέσα και τα τέλη του 80 μόνο(στα early 80s οι Αμερικάνοι ήταν άπαιχτοι,μετά τα σκάτωσαν)
Εκπληκτικό.
Να το αποδείξουν με μια πολυετή πορεία. Οι Mayfair βγάζουν χρήματα από τη μουσική? Άσε με με τους Theater-o-progressive-άδες!
Οι Maiden ξέρεις πότε τα κάναν τα λεφτά? το 85. Τί περιμένουν όλοι αυτοί, να ηχογραφήσουν έναν δίσκο, να support-άρουν μια μεγάλη μπάντα και να τα μαμήσουν όλα??? Αγαπημένο prog από Ελλάδα οι breaking silence διάρκεια δεν είχαν, αλλά ήταν σεμνών τόνων. Ryche-άδες τα παιδιά! :D
οκ ο καθένας έχει διαφορετικά όνειρα για την μουσική του και την ζωή του γενικότερα. εγώ το ποστ του Κάμιλ δεν το εξέλαβα ως κλάμα αλλά ως στόχευση και όνειρο για την πορεία του. καμία επαφή και οι 3 με θήατερ, μα καμία. αν είχες δώσει περισσότερη βάση στην μουσική και των τριών δεν θα το έλεγες τόσο εύκολα αυτό. πραγματικά δεν γνωρίζω τι περιμένουν αλλά αν έχουν ένα όνειρο και μια επιμονή να το πραγματοποιήσουν εμένα με έχουν μαζί τους. δεν βλέπω άλλωστε κάτι κακό σε αυτό. ιδιαίτερα οι Poem έκαναν πολύ επιλεκτικά λάηβς ενώ είχαν την δυνατότητα να ανοιχτούν και σε διαφορετικό κοινό. στην τελική αν έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε πολυπροωθημένους αυτούς τους τρεις τότε οκ, πάω πάσο.
μου φαίνεται πάντα λίγο υπερβολικό το να παίζεις δική σου μουσική και να έχεις την απαίτηση να ζήσεις και απ΄αυτό, στην πραγματικότητα δεν είναι μια βιομηχανία που στηρίζει τη δημιουργικότητα αλλά την ανακύκλωση. Αν το παλικάρι ήθελε απλά να ζει παίζοντας ντραμς το καταφέρνει ΑΝΕΤΑ εδώ, θα παίξει στα σκυλάδικά του, θα παίξει και στα μέταλς και θα τα καταφέρει, σιγά πολύ καλός είναι κιόλας από τι είδα και στο λάιβ του όζι. Τώρα εάν θέλει καλές μπάντες και άνετη ζωή, αυτά τα πράγματα ούτε στην αγγλία ούτε στην ελλάδα έρχονται εύκολα. Περισσότερο θέμα δικής του αποφασιστικότητας και αφοσίωσης είναι (βέβαια το κακό με τους ντράμερς είναι ότι πάντοτε περιμένουν τους κιθαρίστες να τους γράψουν τα κομμάτια...)
γιαυτο που λέγατε 2 σελίδες πριν γαμαει καλά το πρώτο σειντς αλλά μου αρέσει (πολύ) περισσότερο το δεύτερο το οποιο ειναι και γενικά απτα καλύτερα Punk rock albums που έχω ακούσει ποτέ. ενα καλοκαίρί ολόκληρο το άκουγα 5-6 φορές την μέρα.
Και εμένα το δεύτερο μου αρέσει πιό πολύ.Απίστευτο πραγματικά.Κάθε τραγούδι και μνημείο.
Ratos de porao να διασκευάζουν Private Affair,και πόσες ακόμα μπάντες εντελώς ετερόκλητες να έχουν επηρεαστεί από αυτούς (Adolescents,Zeros,Anti Heroes etc etc).
ελπίζω να παραδέχονται ότι τους δόθηκαν ευκαιρίες, έτσι; για πες την ιστορία, πέρα από την πλάκα... το πρώτο δλδ δισκάκι το ακούν οι ίδιοι με ευχαρίστηση?
εγώ τα έχω συμφωνήσει με τον εαυτό μου ότι για ελληνική μπάντα σπάνια θα πω κακή κουβέντα, επειδή δεν είναι του χαρακτήρος μου (περιμένω μούτζα γι' αυτό8-)).
για τους Φρατζάιλ έχω να πω ότι ανέκαθεν μου φαίνονταν μουσικάνθρωποι, οι οποίοι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ τι σχέση είχαν με το metal. περιμένω να μου πεις.
http://www.youtube.com/watch?v=1DKr3x08bsA
Εμενα μια χαρα μου ακουγεται
να την συνεχίσουμε αυτή την συζήτηση με το προωθημένο Ελληνικό prog παιδιά. να μιλήσουμε και για Equal Vector, Soundgeist, Persona non grata και που ξέρεις ίσως πάνω στην συζήτηση να μας πεις ΡΑ οτι και οι Horizon's End είχαν ευκαιρίες.
το Excerpts είναι απίστευτος δίσκος, καλύτερος του Tribute για μένα προσωπικά.
πάμε λίγο προωθημένο ελληνικό μέταλ (που δεν έχει ακούσει κανένας)
το επόμενο το έχετε ακούσει αλλά το κλίμα με συνεπήρε 8-)
Ανοίχτε τόπικ αν θέλετε. Εγώ τα @@ του κόσμου δεν τα πρήζω στο οφ τόπικ.
Ναι, πιστευω δεν ειναι θεμα των 1-2 post. Krux, θα κανεις τη καλη; Τη καρδουλα σου τη πηρες οπως και να χει για το Περσονα, πολυ ωραιο κομματι.
Edit: Πες μας και σε pm εστω ποιον ξερεις απο Fragile.
Exei kaneis ta 3 prwta wipers authentika?
Exoun stixous mesa?
τα έχω εγώ,σε βινύλια.
μόνο το πρώτο έχει στίχους.