http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk
Printable View
αν είναι -όπως καταλαβαίνω εγώ - μηχανικό το πρόβλημα , με υπομονή λίγο λίγο τράβα και μετά πέτα τον
Γαμήθηκε ο Δίας και αναγκάστηκα να κάνω system restore, με αποτέλεσμα να χάσω ένα σωρό φωτογραφίες, μουσικές κτλ. Τι κατεβάζω για να επιχειρήσω να σώσω τίποτα?
Παναγίες.
Σαφώς. Μετά όμως?
Δεν έχει μετά ρε φίλος. Τι το ήθελες το system restore. Εκτός του ότι δεν λύνει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ είναι και σχεδόν μη αναστρέψιμη κατάσταση. Μετά συγχωρήσεως αλλά τόσα χρόνια στο pc subforum έχω δει να κάνεις πράγματα και θαύματα στα pc σου, πώς τα καταφέρνεις ρε :P
Έχω windows, έτσι τα καταφέρνω. Στην προκειμένη, μου έδινε σημάδια καιρό πως πάει να γαμηθεί, κράσαρε κάθε μερικές μέρες, αλλά δεν είχα χρόνο κι όλο ανέβαλλα να κάνω μπακ απ και φορματ. Όσο για το restore, τι να σου πω, το έχω κάνει αρκετές φορές, και μια χαρά δουλεύει μετά.
https://www.piriform.com/recuva
(δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ)
καλο το recuva, μου ειχε σωσει κατι saves mass effect καποτε
Οκ, ανακτήθηκε αρκετό πράμα με το recuva =). Θενκς!
Σε αρχαίο λαπτοπ HP που το θέλει η μάνα μου μονο για skype, τι είναι το πιο ελαφρύ σε λειτουργικό ; Εχει xp και ακόμα και έτσι κανει διάφορα χαζά και κολλάει. Σκέφτηκα να βάλω ουμπούντου.... να βάλω ; τα καινούρια έχουυν πολλά γκράφιξ
xubuntu για αρχαίο
lubuntu για πολύ αρχαίο
αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με linux ψάξου πριν, τουλάχιστον να μάθεις πώς εγκαθιστάς προγράμματα και πού/τι ψάχνεις για να κάνεις αυτό που θες. η λογική είναι διαφορετική: ούτε πιο εύκολη ούτε πιο δύσκολη. απλά πρέπει να μάθεις για να μην προσπαθείς να κάνεις τα πράγματα με τον windows τρόπο.
έχω ξαναβάλει λίνουξ ψιλοξέρω... και αν κάτι παει στραβά, θα επανέλθω. 1κ ευχαριστώ ρατ !
Έχετε να προτείνετε κανα power bank; Με ψήνει αυτό εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=CVcpFXSrP2g
https://www.skroutz.gr/s/5536129/TP-...-10400mAh.html
Όταν βλέπω streams στο twitch, καμιά φορά κατεβάζω torrents ταυτόχρονα, ή και παίζω κάνα game; πέρα απ'τους μπακάλικους τρόπους (να κατεβάσω ποιότητα στο stream, να περιορίσω bandwidth στο τορρεντ κτλ), υπάρχει τρόπος να ελέγξω και να ρυθμίσω πόσο bandwidth θα "καταναλώνει" η κάθε εφαρμογή?
Αν λες για επίπεδο λειτουργικού αυτό "που λένε" σαν καλή επιλογή είναι το νετλιμιτερ
Αν θες να το κάνει σε επίπεδο ρουτερ φαντάζομαι δεν θα είναι τόσο εύκολο μιας και για να κάνεις inspection σε layer 7 είναι κομμάτι απίθανο(σε home cpe). Ξεκίνα από το netlimiter πάντως και δες τι λέει ο κόσμος και γιαυτό και για τζαμπέ εναλλακτικές <3
Υπάρχει ένας φορητός σκληρός δίσκος φίλου που αργά ή γρήγορα μας χαιρετάει (υπάρχουν συγκεκριμένα sections που δε μπορούν να ανοίξουν)
ξέρουμε κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει retrieve αρχεία πριν ο δίσκος τα παίξει για τα καλά;
αν και έχω μείνει πολλά χρόνια πίσω, και δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς είναι το πρόβλημα, εγώ χρησιμοποιούσα το GetDataBack
Άρχισε η Open Beta του Star Wars: Battlefront στο Origin. Ουσιαστικά είναι Battlefield στον κόσμο του SW, και παρόλο που είναι κάπως απλοϊκό (και βαρύ για το PC) φαίνεται και νιώθει κουλ.
Έπαιξα BetA του στην gamescom τον Αύγουστο, τέρμα καβλωμένος. Δεν έχω και τα καλύτερα νέα..
Ωραία γραφικά, ωραία και σωστή SW αισθητική, εξαιρετικό δέσιμο με τον ήχο και τη μουσική του SW, αλλά όλη αυτή η απλοϊκότητα στο gameplay του το σκοτώνει. Μπορεί αργότερα με 1 δις unlocks να στρώνει, αλλά όσο έπαιξα μου έδωσε την εντύπωση ενός απλού FPS for the masses.
δεν κατάφερε να ξεκινήσει ποτέ :(
Μαύρη οθόνη, έναν μεγάλο δικέφαλο ΑΕΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ έγραφε μονο ΠΑΟΚ και πάγωνε το κουμπιουτερ
Το πουλάς?
Μετεφερα το σκληρο δισκο απο ενα laptop που πεθαινε σε ενα απο αυτα τα κουτακια τυπου gigabyte brix. Ολα καλα με drivers κλπ αλλα μου πεταει καθε τοσο οτι το windows key δεν ειναι σωστο και ζηταει activation. Με cancel φευγει αλλα δεν μου μοιαζει για μονιμη λυση αυτο... Το αυτοκολλητο στο πισω μερος του laptop ειναι μια γκρι μουτζουρα μετα απο 6 χρονια, εχω καμια ελπιδα;
oxi
Είχε γράψει ο Aleister αυτό. Βοηθάει καθόλου;
Ιν άδερ νιουζ:
Και ναι... Την έκανα τη μαλακία...
Πέρασα την Παρασκευή στο netbook που έχω στο περιπτέρι την scummvm για το lubuntu και κάηκα. Την πρώτη μέρα έφυγε νεράκι το Beneath a Steel Sky, το Σάββατο ξεκίνησα και έπαιξα ως το μεσημέρι το Full Throttle, το οποίο και μόλις ολοκλήρωσα. Αυτα τα δύο ήταν περισσότερο test μνήμης. Και ήταν δυνατά, καθώς αρκετά καμμένα σημεία, ειδικά στο Full Throttle, τα είχα ξεχάσει. Για το δε Fate of Atlantis που πέρασα για καθαρά συναισθηματικούς λόγους, δεν υπάρχει κάτι να πω. Αν το ξεκινήσω, θα το τελειώσω μονορούφι λύνοντας τον ΚΑΘΕ γρίφο με ΚΑΘΕ δυνατό τρόπο. Και δεν πρέπει να γίνει αυτό...
Θα περάσω τα Broken Sword και Day of the Tentacle, παρόλο που το δεύτερο επίσης το έχω χιλιοπαίξει και λιώσει.
Ειδικά αυτά της LucasArts, παιχνίδια που δεν ξεπερνούν τα 500ΜΒ (το Fate of Atlantis είναι περίπου 90ΜΒ στην talkie έκδοσή του) κάνουν κομμάτια αυτά που σήμερα αποκαλούνται αριστουργήματα, ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ ζωγραφισμένες στο χέρι pixel pixel, ατμόσφαιρα, εκπληκτικοί γρίφοι και διάλογοι που σε στέλνουν στο δωματιο σου να κλαις απαρηγορητα.
Επισης, σχολιαζαμε με τον Blitzer πόσο θεός είναι ο Mark Hamil, που έχει κάνει το εκπληκτικό voice acting του Adrian Ripburger στο Full Throttle, αλλά και του Joker στα Arkham series, τα οποία όπως έχω ξαναπεί στέλνουν τους αδελφούς Nolan στο δωμάτιο να κλαιν απαρηγόρητοι.
Θέλω να συνδέσω εξωτερική οθόνη και τηλεόραση στο λαπτοπ, μέσω HDMI. Το λαπτοπ έχει μόνο μια τέτοια θύρα. Απ'ότι καταλαβαίνω, με ένα HDMI splitter που δίνει δυο θύρες, θα εμφανίζεται εικόνα και στις δυο οθόνες ταυτόχρονα. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να επιλέγω σε ποια οθόνη θέλω να στείλω το σήμα?
Επίσης, το μήκος του HDMI καλωδίου επιρρεάζει την ποιότητα εικόνας? Υπάρχουν καλύτερα και χειρότερα καλώδια? Τι να επιλέξω για να έχω την καλύτερη εικόνα?
Τέλος, προτείνετε αν ξέρετε ασύρματα bluetooth ποντίκια με μεγάλη εμβέλεια (10μ).