abruzzi giati de sekw sth FLIST MOU? genika peita na ginoun ta aparetita adds
Printable View
abruzzi giati de sekw sth FLIST MOU? genika peita na ginoun ta aparetita adds
παραπαίοντας μεταξύ locked και down :)
Τα 3 πρώτα λέβελς σε 6 ώρες δεν είναι και κάτι το δύσκολο ε. Ειδικά αν δώσεις 25 quests με το που ανοίγει το Cata, έχει φύγει το μισό 80->81 σε περίπου 5 λεπτά. Από εκεί και μετά αγνοείς Vashjir που έχει και μεγάλα travelling times και πας Hyjal--(82)--> Deepholm (83) --> Uldum (84) --> Twilight Highlands.
o athene πήγε 85 σε 5 ώρες, έχει και ανάλογο βίντεο στο τουμπ
Γιε και το έκανε όπως είπε ο Dythor πιο πάνω και όπως το είχε ξανακάνει στο WotLK όπου και έφαγε ban + achievement removal όπως και όσοι άλλοι το δοκίμασαν. Από ότι φαίνεται είναι gray area ως προς το αν σηκώνει ban ή όχι και τώρα τον άφησαν. Παρ'όλα αυτά είναι μαλακία γιατί να, αν ξέραμε πως δεν είναι bannable το έκανα κι εγώ πχ. Τώρα το μόνο που κατάφεραν είναι οι λίγοι που το ρίσκαραν αυτόματα κέρδιζαν αυτούς που έκαναν λεβελινγκ κανονικά. Κρίμας.
Τα heroics νοηματοδοτούν τη φράση "πούτσα και ξύλο" με έναν ιδιαίτερο, ξεχωριστό τρόπο. Γλυκό κλύσμα.
ποσοι εχετε παει 85;εγω ακομα παλευω στις αρχες προς μεσα 84.
τα instance στο uldum ειδικα ειναι γαμάτα.ξαναγυρισαμε σε cc κτλ αλα tbc.
μονο grim batol δεν εχω κανει ακομα απο normal.
Εύκολο είναι λέμε, εμενα μου πήρε 2 μέρες χωρίς να το ζορίσω και χωρίς κανενα instance.
84 κάνοντας και lol-achievments
Δεν θα μπορούσες να το έχεις κάνει και εσύ. παίρνει πολύ περισσότερη μελέτη το να μπορέσεις με έναν ήδη γνωστό τρόπο να γίνεις ξανά ο πρώτος 85άρης για τον απλούστατο λόγο ότι, ναι, το ξέρουν και όλοι οι υπόλοιποι γι' αυτό και πρέπει να διαφέρεις σε καταλυτικούς πάραγοντες, όπως είναι τα paths κτλ. Επίσης αυτή τη φορά δεν πήρε κανενός είδους achievement μιας και είχε κάνει migrate τους τελευταίους δύο μήνες, επίτηδες για να μην ξαναγίνει θέμα.
καλα αυτος ειχε παρει μαζι μεχρι και horde pvpers σε περιπτωση που πανε allys να του φανε το spot.
Βασικά διαφωνω στο του Dythor. Άνετα θα έβρισκα το σημείο που έλεγε στη beta και θα ήμουν έτοιμος, από εκεί και μετά είναι tagging και σκότωμα από τους υπόλοιπους, και είχαμε άτομα για κάτι τέτοιο. Δεν λέω πως θα το παίρναμε ε, όσο το ότι θα είχες μια πιθανότητα ρε αδερφέ. Τώρα όπως έγινε, το server 1st έγινε σε 10μισή ώρες. Ακόμα και χάλια να το έκανες το παραπάνω, θα σου έπαιρνε πολύ λιγότερο από 10μιση. Θέλω να πω δεν είχε καν την ελπίδα του ανταγωνισμού. Νομίζω πως το πιο σημαντικό εδώ ήταν ότι 99% των ατόμων ήξεραν πως θα έτρωγαν ban και άρα δεν είχε νόημα, κάτι που φαίνεται και αυτό που είπα πιο πάνω μιας και αν το πήρε με quests σε 10μισο τότε πάει να πει πως κανείς σε ολόκληρο server δεν το δοκίμασε.