παν μέτρον άχρηστον :D
'νυχτες άνθρωπε
Printable View
παν μέτρον άχρηστον :D
'νυχτες άνθρωπε
http://log.komma.net/archives/abominog.jpgQuote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
:?:
ε έκανε refresh.
xaxaxaxa
kalo.....
:lol:
http://i5.photobucket.com/albums/y16...g/livekrea.jpg
Συμπαθέστατοι λάιβ.
Oso auto den einai emploutismeno me politically-correct pipes tou eleous kai tragoudia gia tous kaimenous tous indianous, einai mia xara. Omo kai sta moutra, kafto metallo. To HM den ofilei na einai ekleptismeno/leptepilepto (an kai sixna einai), ofilei na einai ilikrines kai psagmeno akoma kai an to psaksimo tou einai se xorous upoptous h antifatikous. Apla oxi rixo. Oi Razor px pou fenontai 'astioi' stous amiitous den einai katholou, einai sinepeis kai katanoitoi. Einai swstoi. Oi Anthrax me ta kapelakia tous oxi.Quote:
όλα αυτά που λες φίλε μου είναι σεβαστά και,φυσικά έχουν βάση,αλλά πες μου,.πόσο πιο χοντροκέφαλο μπορεί να φανεί το μέταλ από μια μπάντα που έχει για εξώφυλλο μια γκαστρωμένη η οποία έχει τα πόδοα ανοιχτά να γεννήσει και τη περιμένει ένας δαίμονας-άγγελος ενώ ο δίσκος λέγεται Bastards?
H mousikh den einai asximh (mexri to Persistence, as poume) an kai vriskw polla riffs vareta einai tigka demenoi. Einai se epipedo esthitiko enoxlitikoi gia emena oi Anthrax gia tous parapanw logous.Quote:
Τώρα για τους Anthrax του δεύτερου (και μετά)δίσκου..............αν και ο πρώτος είναι ο αγαπημένος μου για ένα-δύο δίσκους ακόμη οι τύποι παίζαν εξωφρενικά καλοφτιαγμένο Ηeavy/Speed.
Sizitietai. Giino einai kai to grunge px, pou polla pragmata aksizoun apo ekei alla den einai auto to esthitiko stil pou psaxnw otan akouw HM. Tigka proka kai satanades kallitera.Quote:
Όσο για την good-party διάθεση τους αυτό έκανε τις μπάντες να φαίνονται πιο "γήινες"σε σχέση με το εξωφρενικό στυλ των Destructor ας πούμε(τίγκα καρφί,bullet belts-το οποίο είναι το αγαπημένο μου στυλ Very Happy )και αυτό δεν είναι και κάτι κακό.
Den akousa pote me megalh prosoxh, prepei na to diorthosw.Quote:
Τώρα για το περιεχώμενο των στίχων εξαρτάται για πια μπάντα μιλάμε.Οι Nuclear Assault είχαν πολύ καλοφτιαγμένους στίχους και ας μην ήταν tec-thrash.
hardcore background :)Quote:
Το ίδιο και οι Atrophy
oi Heathen genika den kanoun tipota lathos.Quote:
και οι Heathen
Simfwnw kai sta duo.Quote:
οι Kreator(αν και δε μου αρέσουν)
bbbbxxxxxxxxxxxx mou ta xalases!Quote:
και φυσικά οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗRASH METAL SODOM οι οποίοι ήταν χυδαίοι,σάπιοι,ακραίοι και down to the bone!
Euxaristw gia thn sizitish man.
edit: kai on-topic, ksethapste auto! aksizei:
http://static.metal-archives.com/ima...5/6/0/1560.jpg
Συμφωνώ εν μέρη.Το λεπτεπτεπίλεπτο Heavy Metal(τόσο σε θέματα αισθητικής και ηχιτικής προσέγγισης)δεν είναι το forte μου.Είναι γνωστό ότι προτημώ την καφρίλα των Acid,Razor ας πούμε από Αwaken The Guardian πχ(όχι ότι το ATG δεν γαμάει).Ομό και στα μούτρα εννοείς το θέμα artwork και ατμόσφαιρας γιατί και τους Anthrax μια χαρά in your face τους λέμε και ας μην γρυλλίζουν ή έχουν γκαστρωμένες και ξόρκια στο artwork.Quote:
Originally Posted by Helm
Τώρα αν το κοινωνικοπολιτικό θέμα το λες εσύ πίπες,αυτό είναι καθαρά θέμα διαφορετικής αντίληψης-προσέγγισης αλλά σίγουρα όχι πίπες.ΜEGADETH ΛEME!
Hardcore παρελθόν οι Atrophy.Kαι?Πολύ πιο ικανοί μουσικοί από τους KAT πχ λέω εγώ με πολύ πιο σωστά δομιμένα κομμάτια από τις "κουλοΑcceptίλες"των τελευταίων...............
Για Razor δεν έχω να πω τίποτα συμφωνώ +++++++.Μαζί με Sodom και Bulldozer συμπλιρώνουν την τριάδα μου στο Thrash Metal.
EDIT:Σ'ένα πράμα θα συμφωνήσω απόλυτα:καρφί,bulletbelts και τσίτα pld school Heavy Metal καφρίλα δώσε μου και τι στο κόσμο.Μεγάλη η σχολή των -er στα 80ies
Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
:rofl: no gods/no managers leei ahahaha