Ποσα ματς Ιντιανα - Μαιαμι ειδες?
Τον Πολ Τζορτζ που υπεργαμαει τον πηρες πρεφα ή οχι?
Printable View
Ποσα ματς Ιντιανα - Μαιαμι ειδες?
Τον Πολ Τζορτζ που υπεργαμαει τον πηρες πρεφα ή οχι?
Ωραίοι τελικοί πιστεύω φέτος με ξεκούραστο San Antonio και βελτιωμένους Miami.
Επίσης respect σε
http://theshoegame.com/wp-content/up...idd-Rookie.jpg
Δηλαδη τα δυο ματς στα οποια η Ιντιανα πηρε απλα καυλι... ωραιος :P
ηθελα να γίνει η φάση με πεισερς...όχι οτι παίζουν τόσο ελκυστικό μπάσκετ αλλά είναι ομάδα!
paul george ελπίζω να συνεχίσει έτσι...
O George Karl 29 ημέρες μετά την ανάδειξή του ως προπονητής της χρονιάς απολύθηκε από το Denver.
Για όσους έχουν καλή μνήμη αυτό έγινε και στους Nets όταν ο Avery Johnson αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής για το Νοέμβρη και 24 μέρες μετά απολύθηκε.
Τι πίνουν εκεί στην Αμερική?
καλα αλλη περιπτωση ο Johnson
Κarl ηταν χρονια εκει αλλα δυστυχως δεν περασε το α γυρο παλι νομιζω 8 στις 9 εχει αποκλειστει κατι τετοιο
παιξαν ωραιο μπασκετ παντως regular season οι ναγκετς
για τελικους για πειτε κανα προγνωστικο αρχινανε σημερα
λεω με βαρια καρδια Μιαμι σε 6 :|
αλλα γιανα πεσω μεσα σιγουρα αν παιξουν Μπος Wade οπως με Πεισερς βλεπω τους αλλους
Δόξα κ Τιμή σε Μανού Τζινόμπιλι και Τιμ Ντάνκαν...
υ.γ.
κι επειδή κάπου είδα ανάρτηση,υπάρχει πολύ ωραία μετάφραση στο τχ.11 του HUMBA "21 Αποχρώσεις του Γκρίζου" για Ντάνκαν αλλά και για Τζινόμπιλι -εθν.Αργεντινής "Το μπάσκετ τους οφείλει μεγάλη ευγνωμοσύνη"
Προσωπικά στηρίζω San Antonio αλλά για προγνωστικά δύσκολα τα πράγματα.
Αν και το Miami έχει και το πλεονέκτημα έδρας πιστεύω μπορεί να γίνει το break σήμερα και με 2 - 4 να πάρει το 5ο ο Tim.
Αν τύχει και πάει στο 7ο βλέπω Miami, για λιγότερα από 6 παιχνίδια δε νομίζω.
Εγώ στηρίζω Spurs γενικά σαν ομάδα έχουν παίξει πολύ καλύτερα από Heat ενώ στο Miami αν δε καθαρίσει πάλι ο Lebron θα χάσουν.
Αν εξαιρέσουμε το 7ο παιχνίδι Wade/Bosh μετριότατοι στα Playoffs και εκτός του Cole που γαμάει φέτος Chalmers/Battier πεσμένοι αρκετά.
Το break οι San Antonio.
Το Miami μου φάνηκε 'λίγο' ακόμη κι όταν ήταν μπροστά στο σκόρ.
Parker μεγάλη παιχτούρα.
Τεραστιος ο Παρκερ :pink: Καθαρισε μονος του το ματσακι, και δεν ηταν μονο τα τεραστια καλαθια της τεταρτης περιοδου, αλλα και το οτι εβγαζε προς τα εξω μια αυτοπεποιθηση οτι εχει τον ελεγχο ρε παιδι μου. Γενικα στην τεταρτη περιοδο φανηκε ποιοι επαιξαν με καλυτερο σχεδιο. Ελπιζουμε σε 0-2 να γινει χαμος.
Στα πλευοφφς φανταζομαι εννοεις?