θα κάνω τα μαλιά μου πλεξούδες, θα βρωμάω μπύρα, θα πάρω μαζί και το νταμπλ αξ μου και θα 'ρθω
μέρος κ ώρα θέλω μόνο
τα άλλα άστα πάνω μας
αναμένω κ κάρχαρτ να δω τι αμο θα έχει
Printable View
θα κάνω τα μαλιά μου πλεξούδες, θα βρωμάω μπύρα, θα πάρω μαζί και το νταμπλ αξ μου και θα 'ρθω
μέρος κ ώρα θέλω μόνο
τα άλλα άστα πάνω μας
αναμένω κ κάρχαρτ να δω τι αμο θα έχει
:pink:
ftanei mwri aliferi pia.
Υπερρεαλισμός.
βασικά το τόπικ κλειδώθηκε γιατί ο μιτς πουλάει την τηλεκαναλίνη
Candiru, εγώ δεν την άνοιξα κα8όλου σήμερα!!
Είχαμε κανα νέο από Εκς; Δε μπήκα καθόλου σήμερα και μ'εχει φάει η αγωνία, μουχει κοπεί η όρεξη, η τηλεόραση αρνείται να κλείσει και δε μπορώ να περάσω το μήνυμα και τα μπουκάλια τζόνι που ήπια χθες για να ξεπεράσω το σοκ ταχω ξε(πε)ράσει ήδη.
Πείτε μου ότι γύρισε. Ακόμα κι αν είναι ψέμα. Ακόμα κι αν δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κακόγουστο αστείο, από μια απάνθρωπη πράξη αγνού ανόθευτου σαδισμού.
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.
να είσαι βέβαιος ότι η Χ εξακολουθεί να διαβάζει ER και θα το κάνει για αρκετό καιρό ακόμα.
Αλλωστε η Ιντερνετική ψυχολογία λέει ότι αν ένας χρήστης/χρήστρια αποχωρήσει και μάλιστα κάνει και σχετική ρητή δήλωση, παρακολουθεί το φόρουμ για αρκετό καιρό ακόμα κάνοντας χάζι το σούσουρο που προκάλεσε η ρητή αποχώρησή του/της.
Ειδάλλως δεν θα έκανε καν δήλωση και απλώς θα αντιλαμβανόμασταν την απώλειά της μερικές βδομάδες μετά στο στυλ: "ρε συ τι απέγινε η Χ;"
έτσι, φόλα στους βαρώνους της τηλεκαναλίνηςQuote:
Originally Posted by ikonoklast
Πως; Έφυγε η Χ; Links, τώρα.
Candiru, υπολογίζω τα τελευταία τρία χρόνια να έχω α8ροίσει περίπου 30-50 ώρες τηλε8έασης. Μετα την κίνηση αυτή των μπλόγκερς σκοπεύω να βάλω και μετρητή agb για να το μά8ουν όλοι!!
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/1-17.pngQuote:
Originally Posted by ikonoklast
Χωρίς ούτε ένα πολλ δεν πιάνεται για αποχώρηση.
agapimena mou pedia, opoia/os gnorizei pos sto diaolo xrisimopiite o plastikos pilos 8a mporouse na mou stilei ena pm me mistika klp klp
kanoniko pilo exw xrisimopiisei, alla me auton den tin palevw
ke ton xriazome.
episeis na me skeftite giati den ime kala
ke xriazome tin ameristi simpa8ia sas.
allios 8a figw ke den 8a sas to pw kan!
euxaristw!
na 'ste kala!
tin euxi mou klp klp klp
Ωδη στο διαβασμα.
Σε σιχαινομαι.
Σε βαριεμαι.
Θελω να πεθανεις.
Πρεπει να σε κανω ομως.
Αντε γαμησου.
aaa kai eixa arxisei na thn sympathw para thn exthra ths gia thn scarlett :evil:Quote:
Originally Posted by Candiru