το χω κανει με το λεωφορειο... 4 χρονια επι καθε μερα... μπολικες φορες .. και αυτο το ρεκορ εχει γινει με το Α2!!Quote:
Originally Posted by Kalt
Printable View
το χω κανει με το λεωφορειο... 4 χρονια επι καθε μερα... μπολικες φορες .. και αυτο το ρεκορ εχει γινει με το Α2!!Quote:
:rofl: βάρβαρη?
:rofl:
γιατί έχεις δει πολλά να χαίρονται;
εσύ έχεις δει πολλά να επαναστατούν ενάντια στην καταπίεση του βαπτιστικού κατεστημένου? Κλαίνε και όταν πεινάνε, βαρβαρότητες της ζωής ε?
edit:χτες για πρώτη φορά στη ζωή μου πρέπει να ήπια καθαρή μεθανόλη :?
αμα θες μπορεις να εισπνευσεις το μεθανιο μου ... λαιβ!!
να μη θεςQuote:
εχουμε γεμισει ελληνες γαμω την ιζι (αν κι αυτοι που ειναι σπαστικοι ειναι τα "ζευγαρακια που έρχονται για ψωνια"
ίδιο είναι το κλάμα ως απλό μέσο έκφρασης/δήλωσης ότι πεινάει και ίδιο το σπαρακτικό όταν κακοποιείται; ΑΝ το αφήσεις να κλαίει όταν πεινάει και δεν το ταϊσεις, τότε είναι βαρβαρότητα και αυτό.Quote:
Originally Posted by FaithFails
Diladi esu enitharmon thes Ellada?
Quote:
Originally Posted by freak brother
Exo epignosi tis katastasis (se pliri vathmo). Kai pragmatika prepei na prospathisei kapoios gia na to kataferei. Post odigos. Stin kurioleksia.
εβρεχε . αυτο απλα , νομιζω οτι με τα ποδια ανετα θα κανα λιγοτερη ωρα.Quote:
μη μου πεις ότι οι 3,30 ώρες ήταν με όχημα; :shock: :shock: :shock: :shock:
είπα και εγω ότι να και κάποιοι ερίτες που ακολουθούν το παράδειγμά μου
Καλτ, το "να μη θες" ήταν κατωριμιστικη αντίδραση απέναντι στις ορδές της ιζι (την οποία αγαπάμε όμως) που τελευταία κατακλύζουν το βερολίνο και ξεσηκώνουν τα μαγαζιά του κέντρου, λέγοντας μετά στις φίλες τους "αυτό το πήρα από βερολίνο χρυσή μου, καταπληκτική πόλη".
τώρα ηρέμησα όμως και σου προσφέρω μέχρι και φιλοξενία!
:fear: :fear: :fear:Quote:
προχωραω καθε μερα 10 χιλιομετρακια , αλλα οχι και να παω κεντρο με τα ποδια ... 20 κατι χιλιομετρα ειναι ...Quote:
Originally Posted by Candiru
εχω κοιμηθεί 4 ωρες το πολύ κ τώρα στη δουλειά ανοιγουν τρυπες (με τρυπανι ναι) στον τοιχο απεναντι μου. Το νοιωθω σα να τρυπαει το κεφαλι μου περα ως περα :S
edit: αρχίσανε κ τα σφυριά λιγο παραδίπλα τωρα
τα 10 χιλιόμετρα τα κάνεις σε 2,5 ώρες με νορμάλ βάδισμα και σε 2 με κάπως πιο γρήγοροQuote: