Τσικριτζής 2 διπλά σπεψιαλ ιδανικό βραδινό για βραδινά καψίματα στα εκεί νετ καφέ. Ωραίες εποχές :touched:
Printable View
Τσικριτζής 2 διπλά σπεψιαλ ιδανικό βραδινό για βραδινά καψίματα στα εκεί νετ καφέ. Ωραίες εποχές :touched:
etsi.
Εκεί είχε ποσταριστεί και η άλλη με το αμάξι αν θυμάμαι καλά
Καλημέρα.
Female entrepreneurship and the affect it has on South African patriarchal societies και του γαμω αυτουνου που το σκεφτηκε να το βαλει μεσα στην υλη της εξεταστικης
απο τις 9 εχω ξεκινησει εχει παει 11.30 και ακομα δεν το εχω τελειωσει
γαμώ τα εορταστικά ωράρια των μαγαζιών όμως. πίπα κώλο θα με πηγαίνει για πόσες μέρες.
Εγώ τα Χριστούγεννα κοιμάμαι και τρώω μελομακάρονα. Αυτά.
δεν είμαι, αλλά θα τον πιω. :dfinger:
μπιζ, γυαλάδικο στη βικτώρια είναι.
Ρε μλκ αλλαξε αβαταρ, σε φανταζομαι σε γυαλαδικο στη Βικτωρια να δουλευεις ολα τα Χριστουγεννα απο το πρωι ως το βραδυ.
ο ιδιος ειναι ρε.
''και θα τους το κάνω λαμπόγυαλο το μπουρδέλο''
Χρειάζομαι άμεσα βοήθεια. Πείτε μου που μπορώ να βρω να νοικιάσω χειριστήριο για ps3, ΑΜΕΣΑ.
πάνε σε ένα βίδεο κλαμπ να δοκιμάσεις την τύχη σου
Σ' ένα που πήγε ο φίλος μου δεν νοικιάζουν, καμιά σίγουρη λύση εδώ κέντρο; Είναι πολύ σοβαρό το θέμα.
φράγκα έχεις, πάνε αγόρασε ένα
Το παραπάνω δεν ισχύει, άλλη ιδέα;
Αν δεν έχεις γνωστό που να έχει σχετικό μαγαζί πως περιμένεις να σου δανείσουν χειρηστήριο; Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα κατάστημα/videoclub που να δανείζει χειρηστήρια κανονικά.
Μην παίξεις PS3 λοιπόν.
Kelldorain λέγεται "ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ".
Κατα τ' άλλα θα εκτιμούσα να ποστάρει κάποιος χωρίς να πει μαλακία αλλά λύση.
Σοβαρά τώρα , υπάρχουν videoclubs που να ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ χειρηστήρια;
Βγες στο μπαλκόνι και κάνε αυτό:
Αποχωρώ, μαζεύτηκε πολύ πλέμπα.
http://www.athensladies.com/sedcards/details/315
100 ευρω μας εφαγε η καριολα χτες :bananafuck:
καλυτερα να κερναγα 2 μπυρες κανα πουτανακι του er,παλι θα ΓΑΜΟΥΣΑ
Κωλάρα. Μπράβο σου ρέηζορ.
Αύριο δεν έχουν απεργία και οι συγκοινωνίες έτσι;
σουρεαλισμός.
στο ένα μηχάνημα διπλώναμε το κόμικ (του ζόφου) κ στο δίπλα μηχάνημα τύπωνε ένας κουπόνια του ΚΚΕ! :maikl:
so u think.