Χτυπάω βάρδιες για το 84, γίνονται πολύ δύσκολα τα τελευταία levels.
Printable View
Χτυπάω βάρδιες για το 84, γίνονται πολύ δύσκολα τα τελευταία levels.
Δύσκολη βδομάδα στη δουλειά, δεν έχω προλάβει ούτε 10' να παίξω... Το σκ έρχεται επίσκεψη η κοπέλα μου οπότε θα λιώσουμε τότε...:)
:|
pws tokane se 4 wres tha trelathw.
Mob tagging, healers εκτός group και τα λοιπά. Επίσης τι 9.1 mil για το 85 το χριστούλη σας.
...το οποίο όμως είναι bannable και κανουν remove το achievement. Επίσης ακόμα και αν μπορούσε να το κάνει σε 4 ώρες, η διαφορά στο Launch αναμεσα σε EU και US είναι 9 ώρες. Άρα το έκανε 13 ώρες μετά και δεν μπορεί να έκανε World 1st μιας ακόμα και εδώ σε εμάς ο server first το έκανε σε 10μισο. Εν συντομία, fake. Όχι πως χρειαζόταν υπολογισμο για να το καταλαβει κανείς μιας και "amphetamines" κτλ. λολ.
απλά υπέροχο το expansion.
είμαι ακόμα Vashj'ir και τέλειωσα το quest chain με τα Nagas και γούσταρα με 1000.
Παίζω warrior και γουστάρω που στα quest rewards έχει εναλλάξ και dps & tanking.
Επίσης τρελό item boost για όσους ήταν με τα "χαλαρά" items στο 80!!!
Και φυσικά guild levels !!!!!
Καταλαβα, αιδοια. επανενεργοποιω το ακκαουντ.
παντως το οτι θα ηταν δυσκολο το ανεβασμα xp λογο των μονο 5 λεβελς αυτη τη φορα,δεν το βλεπω και τοσο.ειμαι σχεδον 83 παιζοντας στο εντελως χαλαρο και ο σερβερ εχει ηδη αρκετους 85ριδες.
btw ακουσα οτι στα highlands εχει μερικα απο τα καλυτερα quest oλοκληρου του wow.επιβαιβεωνει κανεις;
Δεν μου πολυαρέσουν τα quests των Highlands. Απέφυγα και Vash'jir μιας και από την εμπειρία στη Beta είδα πως τα 150 στα 160 quests είναι σκότωσε 6/8/10 Naga και "ταξίδεψε ένα χάρτη για να σε στείλει ο εκεί NPC πίσω σε εμένα".
Νομίζω πως το Uldum είχε τα καλύτερα quests και το πιο διασκεδαστικό story. Λολ δηλαδή σε όσους δεν τα διαβάζουν.
ουτε 2 ωρες questing/dungeons τη μερα.
afk/ingame chat το παιχνιδι παιζει και να τρεχει για ωρες.