πόσες φορές να επαναλάβω ότι θεωρώ τη βία και τη σύγκρουση κινηματικά εργαλεία που πρέπει να έχουμε πλήρη συνείδηση του πώς και του πότε τα χρησιμοποιούμε;
γιατί να απολογηθώ για πολιτικά ανύπαρκτους αρούγκαλους;
Printable View
πόσες φορές να επαναλάβω ότι θεωρώ τη βία και τη σύγκρουση κινηματικά εργαλεία που πρέπει να έχουμε πλήρη συνείδηση του πώς και του πότε τα χρησιμοποιούμε;
γιατί να απολογηθώ για πολιτικά ανύπαρκτους αρούγκαλους;
Ναι, το χουμε καταλάβει ότι τα χεις εύκολα τα «αρούγκαλοι» και «πολιτικά ανύπαρκτοι» κλπ. Που θα πάει η βαλίτσα ρώτησα.
Θα έχουμε τώρα δηλαδή τα φρικιά να κάνουν πανελλαδικά επιθέσεις σε κομματικά γραφεία; Το ξέρεις ότι σε μας έσπασε η συνέλευση γιατί θα παιζόντουσαν φάπες μεταξύ αναρχικών και κνε; Στην επόμενη απεργία δηλαδή θα περιμένουμε να ρημαχτούμε μεταξύ μας και να μην επέμβουν καν οι μπάτσοι; Θες να μου πεις κάτι πραγματικά ενδιαφέρον πέρα απο αρχιδιές;
Θα τα συζητήσω στην Κεντρική Αναρχική Μιλιταριστική Επιτροπή και θα σου πω τι απόφαση βγάλαμε για τη βαλίτσα και το πόσο μακριά θα την πάμε.
Για μένα πάντως από δω και πέρα το Κ.Κ.Ε. είναι ταξικός εχθρός στα ίδια επίπεδα με Πα.Σο.Κ. Ν.Δ. και Λα.Ο.Σ.
Διαφωνείς με την παραπάνω πρόταση;
Στην τελική τι θες να σου πω, τι γνώμη έχω για το αν πρέπει να την πέφτουμε σε κομματικά γραφεία του Κ.Κ.Ε. ή αν πρέπει να σπάνε οι συνελεύσεις;
Ναι και Όχι.
Θέλεις να σου πω αν θεωρώ συνολικά τη δράση του Πα.Μ.Ε. απορριπτέα;
Όχι συνολικά, το Πα.Μ.Ε. έχει κάνει μαχητικές κινήσεις αρκετές φορές, αλλά νομίζω ότι πια έχει χαθεί κάθε έλεγχος από τα αγωνιζόμενα κομμάτια του και είναι το οργανάκι ενός ακόμα αντιδραστικού κόμματος.
Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το πού θα καταλήξει η κόντρα ανάμεσα στα ΚΝΑΤ που χτυπάν αδιακρίτως κόσμο και τους μαμελούκους (έχω λεξιλόγιο ο πούστης ε;) που χτυπάν αδιακρίτως κόσμο;
Δεν ξέρω, δεν τους βλέπω να εξαφανίζονται ως δια μαγείας από τους δρόμους πάντως.
Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το ποια θα είναι η στάση της μάχιμης αριστεράς απέναντι σ' αυτό;
Δεν ξέρω, θα ήθελα πάντως μία αριστερά που καταλαβαίνει ότι ύστερα από αυτές τις συμπεριφορές αυτή η οργάνωση δεν είναι κινηματική αλλά συστημική και υποταγμένη. Θα ήθελα επίσης μία αριστερά που κάνει κάτι γι' αυτό: να το αντιμάχεται στους δρόμους, στην εργασία, στις συνελεύσεις, στις κοινωνικές συνευρέσεις, παντού.
Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το αν θα ζήσουμε δύσκολες μέρες στους δρόμους αυτήν την περίοδο;
Θα ζήσουμε.
Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το αν θα γίνουν μαλακίες από άτομα που δεν σκέφτονται τι κάνουν, οι οποίες θα θέσουν ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο;
Θα γίνουν.
Τι θέλεις άλλο να σου πω για να συγκινήσω;
στη διαλεκτική συνδικαλιά απαντάμε με διαλεκτική συνδικαλιά
Στην τελική τι θες να σου πω, τι γνώμη έχω για το αν πρέπει να την πέφτουμε σε κομματικά γραφεία του Κ.Κ.Ε. ή αν πρέπει να σπάνε οι συνελεύσεις;
Ναι και Όχι.
Θέλεις να σου πω αν θεωρώ συνολικά τη δράση του Πα.Μ.Ε. απορριπτέα;
Όχι συνολικά, το Πα.Μ.Ε. έχει κάνει μαχητικές κινήσεις αρκετές φορές, αλλά νομίζω ότι πια έχει χαθεί κάθε έλεγχος από τα αγωνιζόμενα κομμάτια του και είναι το οργανάκι ενός ακόμα αντιδραστικού κόμματος.
Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το πού θα καταλήξει η κόντρα ανάμεσα στα ΚΝΑΤ που χτυπάν αδιακρίτως κόσμο και τους μαμελούκους (έχω λεξιλόγιο ο πούστης ε:wink: που χτυπάν αδιακρίτως κόσμο;
Δεν ξέρω, δεν τους βλέπω να εξαφανίζονται ως δια μαγείας από τους δρόμους πάντως.
Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το ποια θα είναι η στάση της μάχιμης αριστεράς απέναντι σ' αυτό;
Δεν ξέρω, θα ήθελα πάντως μία αριστερά που καταλαβαίνει ότι ύστερα από αυτές τις συμπεριφορές αυτή η οργάνωση δεν είναι κινηματική αλλά συστημική και υποταγμένη. Θα ήθελα επίσης μία αριστερά που κάνει κάτι γι' αυτό: να το αντιμάχεται στους δρόμους, στην εργασία, στις συνελεύσεις, στις κοινωνικές συνευρέσεις, παντού.
Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το αν θα ζήσουμε δύσκολες μέρες στους δρόμους αυτήν την περίοδο;
Θα ζήσουμε.
Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το αν θα γίνουν μαλακίες από άτομα που δεν σκέφτονται τι κάνουν, οι οποίες θα θέσουν ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο;
Θα γίνουν.
Τι θέλεις άλλο να σου πω για να συγκινήσω;
Διάβασε.
Αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες :!:
Bonus:
Spoiler
http://www.sport24.gr/football/omade...o.1421812.html
Ταιριάζει καλύτερα εδώ παρά στο Αθλετιξ.
Να προχωρήσουμε σε group buy μάσκες Guy Fawkes;
Ρε ανιμαε, λέω πως πορείες γίνονται, και ή απλά δε τις παίρνεις χαμπάρι ή απλά το είπες για να το πεις.
Όπως και να έχει, το θρεντ αποτυπώνει πολύ ωραία τη κοινωνία που ζούμε.
Khalkji trollareis teleia toses meres alla ta pragmata pleon einai sovara.
μουτζα
Ικονώ, βγάλε μου σε παρακαλώ την ιδέα που μου 'χει καρφωθεί ότι είσαι στο ΝΑΡ επειδή δεν μπορείς να κάνεις πολιτική καριέρα στο ΚΚΕ.
Σου 'χει καρφωθεί και σένα, πρέπει να κάνουμε κάτι, τι λες;
ναι αλλά εσύ δεν έχεις κλείσει ούτε 2 μήνες στο φόρουμ, οπότε άκου και κάναν άνθρωπο.