Στάχτη και Μπέρμπερι λοιπόν.
Printable View
Στάχτη και Μπέρμπερι λοιπόν.
φαίνονται όμως μπράτσα!?
πω πω μανίκι! άντε να βρεις αποκούμπι...
Εχμ, τα Μπέρμπερι ίσα-ίσα φαίνονται όταν σηκώσεις τα μανίκια απ' ότι ξέρω.
Πήγα με τη γυναίκα 2ήμερο στο χωριό στους γονείς μου. Γυρίζω σήμερα, βάζω το κλειδί στην πόρτα, ξεκλείδωτη, βρώμα η δουλειά λέω. Μπαίνω μέσα και το σπίτι άνω κάτω. Στην ημέρα των γεννεθλίων μου.
Και εχω να τελειώσω και την εργασία του ΕΑΠ, με τι μυαλό ρε πούστη.
καλη φαση
οι ξενοι (και δη οι εγχρωμοι) το κανανε!!!
6 μήνες ανεργη, τελειωνει και η αποζημιωση, απο τα τα απειρα βιογραφικα που εχω στειλει κανεις δεν εχει παρει τηλ και τωρα μου λενε να παω σε 4 μηνες για δουλεια στο Καπανδριτι σε σουπερμαρκετ. Ποσο φμλ που δεν εχω αμαξι να τραβιεμαι Καπανδριτι.
Επίσης ζητησα να παω να κανω πρακτικη σε ενα στουντιο αισθητικης (χωρις μισθο) και δεν με παιρνουν ουτε εκει γιατι δνε εχω προυπηρεσια
επίσης αμνηζιακ το Μπερμπερι δεν εχει πανω τα κλασσικα τετραγωνακια? ελπιζω να ζεις και το καταλληλο κασκολ να το συνοδευεις το υποκαμισο
μου κλεψανε την καρτα που ειχα οτι λεφτα εχω βγαλει απο την δουλεια... και φοβαμαι να παω στο ΑΤΜ να δω αν εχουν αφησει τπτ απο τι ειχα μαζεψει απο το καλοκαιρι :|
Την ακύρωσες;
το καταλαβα οτι μου την φαγαν 3 μερες μετα.οποτε 600χ3 . αμα ειχαν σχεδιο να μου τα φανε... δεν θα χει μεινει κολυμπηθροξυλο
Μιλα με τραπεζα, αν στα εχουν βγαλει αρνεισαι τη συναλλαγη εγγραφως κλπ,μπορει να εχεις ελπιδα
αν σου την κλέψανε, τι να πας να κάνεις στο ΑΤΜ;
αμα δεν ειχες γραψει πανω το πιν εχεις πιθανοτητες.
ηταν και πιστωτική?