e, oxi manes :!:Quote:
Originally Posted by Milton
Printable View
e, oxi manes :!:Quote:
Originally Posted by Milton
θέλω να κάνω ένα chaotic emo post ανάλογο με της χ, για το πόσο σκατά νιώθω τώρα για προβλήματα που είναι στο χέρι μου να λύσω, για το πόσο θέλω να σας γαμήσω στο ξύλο και να πεθάνετε όλοι σας πουστάκια κ.λπ. κ.λπ, αλλά δε θα το κάνω, γιατί θα με κράξετε και μένα και θα πληγωθώ πολύ, γιατί είμαι υπερευαίσθητος και μετά θα ξεσκίσω τις φλέβες μου για να σας δείξω ότι έχω πραγματικά προβλήματα και κακώς δε μου δίνετε σημασία.
ευτυχώς υπάρχουν και τα τουρσιά σ' αυτόν τον κόσμο :|
GAY.
:teddy:Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
Θρίαμβος σήμερα στο μάθημα.. τα έγραψα όλα.. του γάμησα τα πρέκια.. πούτσα και ξύλο!!! :dick: :dfinger: :headbang2: :bow:
2 στα 2 και συνεχίζουμε δυναμικά..
Είναι πλέον προσωπικό το θέμα.. :twisted:
ti edines re trele?
OΔΕ 2..
Πολλές μπούρδες στα βιβλία αλλά ευτυχώς ψιλοσταντέ τα θέματα.. :D
εγώ πάντως πιο πολύ συμπαθώ την Χ που είναι ευαισθητούλα και απογοητευμένη και τέτοια παρά το attitude του αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου που για κάποιο λόγο έχουν μερικοί.
φίξερ αγορίνα δεν έχεις ιδέα και συγχύζομαι.πάρε και διάβασε τη στατιστική του ΕΜΠ που βγήκε πέρσι και μάθε για το που και υπό τι όρους εργάζονται οι μέχρι τώρα απόφοιτοι της ΣΕΜΦΕ.μάθε επίσης πως αυτή τους η κατάντια (για διπλωματούχους 5ετούς σχολής του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ) δεν έχει την παραμικρή σχέση με το πόσο πατάγανε στη σχολή και αν παρακοιμόντουσαν τα πρωινά ή πόσο καλά επενδύσανε την πρώτη τους δεκάρα.
αν ακόμα πιστεύεις ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες και τάσεις στην ελλάδα θα βρεις δουλειά με δυόμιση χιλιάρικα, μιλάς σα μπούφος και προσπάθησε να συνέλθεις.αν έχεις τέτοια δουλειά στο τσεπάκι, επίσης αν δεν <<ενδιαφέρεσαι>> για δουλειά από τη στιγμή που τελειώσεις τη σχολή, μην διατυπώνεις άποψη, ελάχιστοι έχουμε τέτοιες ωραίες προοπτικές εξασφαλισμένες και βαριόμαστε να ακούμε μαλακίες.
Quote:
Originally Posted by Deniz
παπεί;
Μην μασατε ρε απο εξεταστικες, δουλεια, αφραγκεια, πακετα απο παντου, αρρωστιες , τους αλλους παραδιπλα, τον ηλιο που ισως σημερα δεν βγηκε, οτιδηποτε
never quit
ena koinwniko mhnyma apo ton wom!!!
Όσοι φλώροι λένε για ΜΠΙΝΖ ΟΝ ΤΟΟΥΣΤ δεν έχουν φάει ΨΙΧΟΥΛΑ απο Crispies τυλιγμένα μέσα σε ΤΕΤΗΓΜΕΝΟ ΤΥΡΙ (αυτο μέσα στο νάϋλον που μπαίνει πάνω στο μπέργκερ και καλά) στα μαύρα διαμερίσματα της Κυψέλης. Για γεύμα.
Quote:
Originally Posted by Mostos
ΑΣΟΕΕ.. u?
Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Quote:
Originally Posted by Blindgeo
Quote:
Originally Posted by Kalt
:|Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
και οκ, σπουδάζεις μεν κάτι που δε σε ενδιαφέρει (είτε επειδή δεν έγραψες καλά, είτε επειδή σου επέβαλαν τί να σπουδάσεις, είτε επειδή νόμιζες ότι αυτό ήθελες αλλά έκανες λάθος) αλλά βλέπεις ότι πας καλά, περνάς τα μαθήματα και γρήγορα θα τσιμπήσεις το πτυχιάκι. Γαμώ.
Το να είσαι όμως 5ο-6ο-7ο έτος σε σχολή που σιχαίνεσαι, ή που απλώς δε σε ενδιαφέρει και να μην κάνεις εγκαίρως κάτι γι'αυτο (γιατί όντως τα 18 είναι μικρή ηλικία για να ξέρεις τι θες, αλλά μετά από 1-2 χρόνια σε μια σχολή καταλαβαίνεις αν σε ενδιαφέρει ή όχι) είναι βόλεμα και μαλακία. Από το να χάσεις 8 χρόνια απ'τη ζωή σου σπουδάζοντας κάτι αδιάφορο, σταμάτα στα 3 ξέρωγω και ξεκίνα απ'την αρχή με κάτι άλλο.
"πτυχίο να'ναι κι ό,τι να'ναι', κι ας μένουμε με απωθημένα που δεν κυνηγήσαμε αυτό που θέλαμε". Μπράβο μαςQuote:
Originally Posted by Kalt
Δεν ξερω τι ζορι τραβατε με την Χ-απο ο,τι φαινεται οπως εστρωσε θα κοιμηθει-. Ενιγουεις, ποντικακι λειζερ ασυρματο της μιντια τεκ. Δεν προλαβαινω να δω που παει. Πρωτο.