Καλα, δεν ανακαλυψαν και την Αμερικη! Πιστευω παντως οτι η συγκεκριμενη ιστορια ειναι παραμυθι.
Printable View
Καλα, δεν ανακαλυψαν και την Αμερικη! Πιστευω παντως οτι η συγκεκριμενη ιστορια ειναι παραμυθι.
Δηλαδή μετά από 7 χρόνια θυμήθηκαν να τα πουν;Α ναι ξέχασα,αύριο παίζουμε με τη Νορβηγία! :lol: :rofl:
Κι εγώ πιστέυω οτι ο Πανιώνιος σίγουρα έχει στήσει κάποια ματς αλλά αυτοί το γαμήσανε το θέμα.
Nai, mono o Paniwnios exei sthsei mats.......
Symfwnoi apla edw gia ton Paniwnio milame 8)
Pantws se osous gnwrizoun ti esti Loukas Siotropos, afta pou lene oi Norbhgoi prokaloun trelo gelio. Dhladh eleos.
aytos o siotropos eythinete gia tin paragka kai to xali tou ellhnikou protathlimatos
:shock:Quote:
Originally Posted by Eulogy
παιδια μπορουμε να μη μιλαμε για στημενα?
η ιδια καραμελα τοσα χρονια.... θα καταντησετε ολοι βαζελοι και αντιολυμπιακοι.
εδω εχουνε περασει ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ απο την ωρα που ακουστηκε το θεικο "ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδανε και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν" και δεν εχει γινει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ κανενος παραγοντα των 2 ομαδων ...ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝΤΩΝ στο τηλ.
τι το ψαχνετε...νταξ νο προμπλεμι.
Σταρχιδισμος κλικες λαμογια οτιφαμεοτιπιουμεκιοτιαρπαξειοκολοςμας ραγιαδες μια ζωη και απατεωνες παντως τυπου και καιρου.Αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Το ποδοσφαιρο του σαββα του θωμα του θειου του κοκαλιαρη του τασου του αγαπουλη κλπων.
:)
Eπειδή κολλάει με αυτά που λέτε το παραθέτω (από το forum των rangers).
Mπορεί κάποιος να μου βρει στο δίκτυο το άρθρο του Καρπε ή να μου πει σε ποια εφημερίδα θα είναι? Ξέρω για τη συνάντηση του Γκαγκάτση (κουμπάρος του Καλογιάννη) με τον Φωτιάδη μια μέρα πριν το ματς Κέρκυρας-Ιωνικού αλλά το να το γράφει ο Καρπε και να επεκτείνει μάλιστα το θέμα, του δίνει μια μεγαλύτερη αξία όπως και να το κάνουμε.Quote:
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ Κ ΠΕΡΙΣΥ ΑΛΛΑ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ.
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΩΤΙΑΔΗ.
www.sport-fm.gr
Εχει όλα τα άρθρα που δημοσιεύει ο Κάρπετ στη Sportday.
Με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα να γράφει κάτι πάντως.
Είναι επειδή το έγραψε στο κάτω αριστερά τετραγωνάκι το οποίο δεν δημοσιεύεται νομίζω στο νετ.
Λοιπόν fleshdiver το βρήκα το φύλλο,και γράφει ο Κάρπετ αναλυτικά:
''Τον Χρήστο τον Κανελλάκη θα τον φωνάξει η αθλητική δικαιοσύνη για να εξηγήσει τι έγινε στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας ανάμεσα σε αυτόν και τον Φωτιάδη.Αν οι εξηγήσεις του δεν είναι επαρκείς,ο πρόεδρος του Ιωνικού μπορεί και να τιμωρηθεί.Αναρωτιέμαι όμως αν θα υπάρξει κάποιος εισαγγελέας όμως (όχι απαραίτητα αθλητικός,γιατί αυτός μάλλον έχει πολλή δουλειά...) που να ασχοληθεί με τον λόγο που είχε νεύρα.Γιατί μύγα αποκλείεται να τον τσίμπησε!Μπορεί μάλιστα ο εισαγγελέας,αν θέλει να ασχοληθεί και με κάτι γεύματα που έγιναν κατά Θεσσαλονίκη πλευρά τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε διάφορους γνωστούς καλοφαγάδες.Στην προκειμένη το μενού περιείχε συνταγές για το πως θα ''φάνε'' τον Ιωνικό - μάλλον εύκολα το κατάφεραν.Τώρα αν θα τους κάτσει στο στομάχι,θα το δούμε προσεχώς...''
Ο Κρουσε ξερει απο μπαλα παντως.Quote:
Originally Posted by Bullet
Merci νοτ_σειβντ! Στην ουσία επιβεβαιώνει αυτό που ήδη ξέραμε και που φάνηκε και από ένα απλό ριπλέι της φάσης που έκρινε το ματς στην Κέρκυρα. Να δούμε και την Άποψη σήμερα (αν και είναι λογικό ότι θα μας υποστηρίξει καθώς η σχέση μας με τον Βίκτωρα είναι νομίζω και μια από τις αιτίες του κυνηγητού).Quote:
Originally Posted by Not_saved
o karpet eixe grapsei se ena allo arthro twra teleftea gia ton athlitiko dikasth tis super ligka oti einai kai o dikigoros tis intracom kai alla gia tin sxesh tou me ton peter... telika i koumparia stin ellada einai o pio isxyros desmos ti mana-paidi kai mlkies