Και καταλάβετε κάτι επιτέλους. Εγώ κι ο πανκής ποτέ δε βρίσαμε πρώτοι κάποιον απόδωμέσα. Εσείς αρχίσατε. Συνεπώς να πάτε να γαμηθείτε. Άμα χολκ δε με γουστάρεις, σταρχίδια μου. Μπορείς απλά να μη δίνεις σημασία. Όπως κάνω κι εγώ με σένα.
Printable View
Και καταλάβετε κάτι επιτέλους. Εγώ κι ο πανκής ποτέ δε βρίσαμε πρώτοι κάποιον απόδωμέσα. Εσείς αρχίσατε. Συνεπώς να πάτε να γαμηθείτε. Άμα χολκ δε με γουστάρεις, σταρχίδια μου. Μπορείς απλά να μη δίνεις σημασία. Όπως κάνω κι εγώ με σένα.
Θα μου πλέξεις το εγκώμιο του πάνκη τώρα ρε αδερφέ; Ξέρεις/σε νοιάζει μήπως και τι χρώμα βρακί φοράει;
Και πες ότι αυτό κάνεις, υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό που λες για έναν τραμπούκο ολκής όπως ο πάνκης;
Εκτίθεσαι.
Κανενός το εγκώμιο δεν πλέκω. Ο πανκής όταν άνοιξε τα χαρντκοροθρέντς κανέναν δεν έβρισε. Τον αρχίσατε στα μπινελίκια αμέσως ενώ αυτός σας απαντούσε με επιχειρήματα. Μετά άρχισε να σας τα χώνει γιατί τον είχατε ήδη βρίσει. Περιμένω να δώσεις μια απάντηση σαυτό που σε ρώτησα.
Ti einai auto?Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
regularpaul kai to Hybris pou vrikes mallon episis einai uperoxo
Αυτό που με ρωτάς κινείται στα πλαίσια του "αυτός με χτύπησε πρώτος κυρία", κοινώς σταρχίδια μου.
Αυτό που σε ρωτάω ΕΓΩ είναι το εξής, με έθιξες προσβάλλοντας τον holc ή όχι;
Αν ναι, γιατί περιμένεις να σε υποστηρίξω; Απλή συνεπαγωγή.
Arkoudiariko death metal apo La Coru
merci. Den trelathika alla den ftene autoi.
machetazo ειχαν βγαλει ενα σπλιτ 7'' με τους abscess κοντα στο 1997.πολυ σαπιο.ψολουσιον ακουσε το.
κατα τα αλλα το θρεντ γαμηθηκε απο τα (φεηθ)φλεημ σας.
σταμ αν θυμαμαι καλα δεν εβρισα κανεναν.και ειδικα εσενα.οποτε μαλλον εσυ εισαι ο αρχιμαλακας της υποθεσης.και για "τραμπουκο ολκης" που λες,προβλημα μου ρε μαλακα.στην τελικη εσυ τι ζορι τραβας??
και αν ειδες πολυ καλα τον ινχεηλ ΔΕΝ τον εβρισα.
καλα για τον κουλτουρομουσια δεν μιλαω,αυτος κυνηγαει τα ποστ μου οπως ο τομ τον τζερυ.
α ναι...και ο ντεντ ουτε με γλυφει,ουτε εμο ειναι,ουτε θα τον πηδηξω ποτε.μπορει να ειναι απο την αγια και να ειναι βαζελα,αλλα σαν ανθρωπος ειναι απο τους πιο σωστους που εγω γνωρισει ποτε.και ας διαφερουμε διαμετρικα σε πολιτικες/οπαδικες ιδεολογιες,ακομα και στην γενικοτερη αντιμετωπιση θεματων καθημερινης ζωης.τρεξτε τωρα να κραξετε "ψαγμενοι".
πολλες φορες ρε βλακες,δεν χρειαζονται πολλα πραγματα για να συμπαθεις ενα ατομο οπως πχ εγω απο εδω μεσα τον μπερνιν και πιο προσφατα τωρα τον χελμ που ειμαστε εντελως (απο οτι την κοβω την δουλεια) αντιθετοι.εσεις εχετε σκατα στο κεφαλι και μονο οποιος ανηκει στο ηλιθιο συναφι σας θεωρειτε "καλο ατομο".ψαχτειτε μαλακες,γιατι η ατακα του τσε "οποιος ταυτιζεται ιδεολογικα μαζι μου και μονο θεωρειται οικογενεια μου" ειχε αλλη σημασια....
Τον έθιξα γιατί με προσβάλει χωρίς να ξέρει το ποιόν μου, κρίνοντας από 2-3 μαλακίες που γράφει ο καθένας μας εδώ μέσα. Δε με ενδιαφέρει το να με υποστηρίξεις, με ενδιαφέρει να δεις το θέμα αντικειμενικά και όχι όπως το βλέπεις τώρα. Διότι με αυτά που μου λες, δείχνεις ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να μη θίγονται οι φίλοι σου. Και όταν οι φίλοι σου κάνουν κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλο έχοντας άδικο, εσένα η στάση σου είναι τίγκα αδερφίστικη. Το μόνο που σου είπα εγώ σήμερα πριν από πόσες σελίδες ότι πρώτα να κοιτάξεις τα σκατά των φίλων σου και μετά τα δικά μου και του πανκή.Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Με αγάπη,
ολοκληρωτικός λογισμός -13-
χελμ δοκιμασε μια και αυτους
http://www.myspace.com/concretesoxuk
απο τις μεγαλυτερες britcore μπαντες εποχης 86-90.ιδια κατηγορια με heresy,intense degree,stupids(αν εχεις ακουσει) αλλα με πιο μεταλλικο ηχο.
Επίσης Χελμ, σε παρόμοιο Γουάιπερς ύφος (λιγότερο ξεροί στον ήχο τους),
http://ecx.images-amazon.com/images/...HL._AA180_.jpg
punk μια και το θυμηθηκα (και ειδα το π.μ) μου ειχες πει να σου δωσω το Inferno, σωστα?
Εγινε η δουλεια?
εεε σου ειχα στειλει και π.μ ρε συ γουομ...1000 θενκς,ναι το κατεβασα...
δεν ειναι αρρωστημενα κορυφαιος δισκος? :D
Re oi Concrete Sox me piasane me to 'Sustain the Orgy' me thn mia. Tha tous protimousa LIGOTERO metallikous stis kithares (ase tis triples re). Otan ginontai grigoroi xaodes parta HC einai swstoteroi. Endiaferon to pws exoun gama ixou pantws, apo eksofilla/thematologia den tha to perimene kaneis.
Kai Mission of Burma einai onoma pou exw akousei polles fores xoris na tous exw akousei tous idious. Tha tous psaksw alla travaw mia grammh edw epeidi exw katevasei tis teleftaies meres trianta pragmata (me perielave kai o wom me to deeper-than-the-underground HM tou) kai prepei na perasw arketh wra ektimontas auta pou vrika para mazevontas kialla. Den pane pouthena makria etsi ki alliws, h kalh mousikh einai edw gia panta.
ειναι σε κατασταση καμμενη οι κονκρητ...γαμηστερη μπαντα ομως! :D .δοκιμασε απο αυτους τa "your turn next","whopss,sorry vicar" και το σπλιτ με τους χερεσυ.
αγορασε και τπτ ρε!μην κατεβαζεις μονο... :D