Den kserw. Htan ka8hghths tou Fusikou kai ekane fusikh stous Farmakopoious. Sto palio Xhmeio kaname ma8hma. Ap'oti 8umamai prepei na mhn mporouse na pei kala to "r".
Printable View
Den kserw. Htan ka8hghths tou Fusikou kai ekane fusikh stous Farmakopoious. Sto palio Xhmeio kaname ma8hma. Ap'oti 8umamai prepei na mhn mporouse na pei kala to "r".
Ρε μαλακισμενα, λειπω για μια μερα και γραφετε 10 σελιδες και μαλιστα σοβαρες στο οφ τοπικ, ανοιγετε κουβεντα, βγαζετε τα εξωψυχα σας, βριζετε χριστοπαναγιες και κανετε δυο ποστς οφ δε ντει?! Γιατι γαμιεστε ετσι βραδιατικα.
Λοιπον Χ, ακου να σου πω κοπελα μου γαμω την παναγια σου και σενα, φιλικα παντα. :) Οταν ειμαστε σε ευαισθητη ψυχολογικη κατασταση και σαν εποχη αλλα και συγκεκριμενα σε μια χρονικη στιγμη, δεν ποσταρουμε σαν χειμαρρος γιατι μπορει να το δεις τωρα και να γουσταρεις, αλλα μπορει σε 4 μηνες να λες "τι μαλακιες εγραφα ρε πουστη μου?". Μου εχει συμβει απειρες φορες, με τη διαφορα οτι εγω το ηξερα οταν τις εγραφα και γελουσα με το οτι αγνωστα μαλακιστηρια βγαζουν συμπερασματα απο 2-3 μαλακιες που εγραφα, αν το κανεις κι εσυ ετσι, μαγκια σου, αλλα επειδη εχω μετανιωσει για ΕΝΑ συγκεκριμενο τοπικ που εχω κανει και δεν ηταν ετσι, ξερω ακριβως οτι και εσυ το κανεις (οποιος βρει το τοπικ, κερασμα μπυρα, φτηνη μικρη).
Το θεμα σχολη ειναι αρκετα ανησυχητικο για παρα μα παρα πολλους οπως βλεπεις, δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια. Εγω ειμαι 26 και παρολο που εδω και 3-4 χρονια δουλευω και βγαζω καποια εξτρα χρηματα (απο τα οποια δεν εχω αποταμιευσει τιποτα και εχουν ολα φυγει σε εκδρομες, ταξιδια, ποτα, εξαρτηματα, ορεκτικα και ψιψιψονια), απο τη μια ευχομαι πραγματικα να ειχα βγαλει το πτυχιο μου στα 5 χρονια (γιατι σπουδαζω και στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ) και τωρα να ειχα κανα μισθο ηδη γυρω στα 2400 ευρω οπως εχει μια φιλη μου και να ειχα παει και στρατο (αυτη δεν εχει παει). Απο την αλλη ομως, αν δε δεις τα πραγματα απο την ευθυμη πλευρα τους, εισαι καταδικασμενη. Καλως η κακως, αν σου λενε ολοι σου οι φιλοι/ες που δουλευουν οτι μακαρι να ηταν ακομα φοιτητες, κατι ξερουν. Δε με χαλασαν καθολου 7 χρονια φοιτητικης ζωης, και ειμαι ακομα αρκετα νεος απο τη στιγμη που στο γηπεδο τρεχω πιο πολυ απο ολους (Μιτσμανν :pink:) και εχω το κουραγιo να εχω πλεον μια ζωη γεματη απο ασχολιες σχεδον 16 ωρες το 24ωρο. Εκτος κι αν εχεις βαρεσει γυναικειο ταιμ οβερ και θες παιδια και τα λοιπα, in which case, pitsadore :rofl:
Αυτα τα ολιγα για σενα, φιλικα παντα ε, εισαι και παρεξηγιαρα γαμω το χριστο σου :)
Θελω να κανω κι εγω register στις δυο κλικες των Φυσικων και των Αιωνιων Φοιτητων, εληξαν οι αιτησεις η προλαβαινω? Δεν πιστευω να μετραει που ειμαι απο το ΕΜΠ, αλλωστε θα κανω φουλ διδακτορικα κτλ πανω στο θεμα, μη με απορριψετε. Τραχανα τον εχω δει και σε ομιλια, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μεταδοτικος ανθρωπος και απο κοντα, και στα βιβλια του, σχεδον ινδαλμα. Γραφω σε 2 βδομαδες Κβαντο ΙΙ (δε μας εφτανε η Ι) και αλλες μαλακιες. Διαδικαστικα ολα, 6 μαθηματα ειναι, θα φυγουν ολα ελπιζω.
Stam And The Witches, σε προσκυνω για το γουστο σου και την Εβελινα Παπουλια, αστους να λενε, πιστευω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που πιστευεις κι εσυ.
Post Of The Day εννοειται του Magellan για την μανα του αφεντικου του (οποιος βασικες πληροφοριες καταλαβαινει) και Candiru (!!!) για τον τελειο γαμο, ισως υπαρχουν ελπιδες τελικα, μπορει μετα απο 4 χρονια να απεκτησε χιουμορ αν και αμφιβαλλω.
Γενικα εννοειται σταρχιδια μου οσα εγραψα, η ζωη ειναι πολυ πιο απλη, ας πουμε τωρα στο Σταρ εχει ενα τρελο γκομενακι, μιλαμε ο Μπερνιν Αμπισιον εχει βρει το νοημα ρε μλκ, πρεπει να αρχισω κι εγω να γραφω ετσι, παω για χεσιμο και επιστρεφω σε 9 λεπτα και να κανω οτι ναναι τοπικ.
Εμένα η απορία μου επι του 8έματος είναι η εξής:Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Ταλαντεύεσαι ποτέ όταν λες τέτοια πράγματα, μήπως και λες μαλακίες ή είσαι ακλόνητος;
Δεν καταλαβαινω τι μπορει να εννοεις οτι θελεις να απαντησω οταν ποσταρεις οντας ανενημερωτος, αντιδραστικος, κομπλεξικος, υπεροπτης και βλαμμενος.
Στην πραγματικότητα είμαι μόνο υπερόπτης. Ωστόσο ήταν μια ειλικρινής απορία, μπορείς να απαντήσεις καταφατικά ή όχι.
fixxxer fisiko den spoudazes esi?
Μια αιωνιοτητα (7 ετη και συνεχιζει) και μια μερα.
Σας νιωθω.
Η αληθεια ειναι οτι παντα θα σε αντιμετωπιζω αρχικα ως για τον πουτσο και μετα μπορουμε να συζηταμε πιο ανετα αν θελεις. Αλλα δεν εισαι μονο υπεροπτης, εισαι και ανενημερωτος. Τα αλλα στα εγραψα για τη φαση. Τι εννοεις αν ταλαντευομαι, δεν ειναι ο κανονας αυτο που εγραψα, ειναι μια εξαιρεση, που ειμαι σιγουρος οτι αν το ηθελα παρα πολυ (και αλλα 2000 αν) θα μπορουσα να το καταφερω κι εγω. Εχεις καμια περαιτερω απορια στις 5 τα ξημερωματα για να το ξαναπαιξεις εξυπνος, η μπορουμε να ειμαστε φιλοι και με σενα? :)Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Γκουντ σαν, ειμαι μουφας Φυσικος, ειμαι στο ΣΕΜΦΕ, αλλα εχω παρει κλαδο φυσικου και στην ουσια κανουμε ακριβως τα ιδια πραγματα, απλα εμεις εχουμε 15 μαθηματα παραπανω που μας ειναι αχρηστα.
Aνοιξε αυτό το κουτί
παραμύθι ν' ακουστεί
η φαντασία σου κι η μουσική μας
σε ταξιδεύουνε στα πέρατα της γης
Βιβλίο ή μήπως σκηνή
μια ευχή και θα φανεί
και οι φιγούρες μας παραμυθάδες..
Ή μήπως είμαστε
Ή μήπως είμαστε
Ή μήπως είμαστε
τρελοί τραγουδιστάδες...
Φα δίεση ο Φιόγκος
κι ο Ρούχλας είναι Λα
κι ο Σεβαστινός διηγήται στη γραμμή του Σι
και στο μι τραγουδάει παραμύθια η Μελιά""
Ε, άρα ο μέσος όρος του μισ8ού ενός αποφοίτου της σχολής σου, είτε τελειώνει στα πέντε είτε όχι, γνωρίζεις κι εσύ οτι δεν είναι 2400ε. Για την ακρίβεια δεδομένου οτι το τμήμα σου παρουσιάζει εξαιρετικά χαμηλή απορρόφηση και για να το λέμε ξεκά8αρα, τον έχετε πιεί, το συζητήσιμο είναι το αν 8α δουλεύετε και όχι μόνο το πόσα παίρνετε (8α παίρνετε περίπου 700-1000ε όπως όλοι μας).
Αντιπαθέστατος ο καφενές σας. :?Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Δεν το εχω ψαξει το θεμα, δε με απασχολει το θεμα εργασια στην Ελλαδα στην παρουσα χρονικη στιγμη. Το οτι θα μπορουσα να εχω αυτον τον μισθο βεβαια και σε παρα πολλες χωρες αλλα και στην Ελλαδα αν ειχα κανει διαφορετικες επιλογες τα τελευταια 10 χρονια ειναι παντελως ΑΣΧΕΤΟ απο αυτο και ετσι βρισκω το σχολιο σου μεν ορθο, αλλα εκτος τοπου και χρονου.
Αν και εδω που τα λεμε, τα στατιστικα που παραθετεις (αν ειναι αληθινα) δεν αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα, η οποια λεει οτι τουλαχιστον το 50% των συμφοιτητων μου ειναι για τον πουτσο καβαλα, δεν ξερουν ουτε τι εχουν στο κεφαλι τους ουτε αναμεσα στα ποδια τους και παρολα αυτα εχουν παρει πτυχιο με πλαγιες και οχι μεθοδους πολυ νωριτερα απο μενα και η επαγγελματικη τους ανυπαρξια καταμετραται απο διαφορες στατιστικες εταιριες του κωλου και συμβαλλει στο τελικο αποτελεσμα, χωρις καμια ουσιαστικη πληροφορια βεβαια στο τελος για αυτον που ειναι συνειδητοποιημενος και οταν δινει εξετασεις και αποφασιζει σε ποια σχολη θα περασει εχει στο μυαλο του τι θελει να κανει. Εκτος κι αν εισαι της αποψης οπως καποιοι δηθεν επαναστατες οτι ΟΛΟΙ πρεπει να παρουν πτυχιο ειτε ειναι εργατικοι και προθυμοι ειτε οχι.
Ναι, συμφωνω, αλλα καθονται αρκετα συχνα ωραια γκομενακια και εχει ωραιο ντονατ τυρι γαλοπουλα ντοματα. Και τωρα τελευταια νομιζω δουλευει και μια ωραια πισω απο τον παγκο προς μεγαλη μου εκπληξη μιας και τις αλλες τις σαρανταρες με τις περιεργες φωνες τις ειχα βαρεθει.Quote:
Originally Posted by dead in magazines
Έχω να πατήσω κανα χρόνο εκεί πέρα οπότε δε γνωρίζω τις αλλαγές αυτές, άμα θα περάσω καμιά βόλτα από κάτι φίλους χημ μηχ θα τσεκάρω. :)
Όταν λες χημικούς μηχανικούς εννοείς κάτι τύπους που ψήνουν ψωμάκια, φτιάχνουν κρεμούλες, τηγανίζουν πατάτες κτλ κτλ κτλ? :P